Rekao sam da mi se ne svidja zvuk iz zvucnika. Mogao je biti bolji. To je sve. Ako sam i " pljuvao " po Xiaomi,nisam vredjao nikoga!Evo ga čovek ponovo. Ne mogu da verujem...Ima li još neka "ozbiljna" mana da je dodaš na spisak?
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Rekao sam da mi se ne svidja zvuk iz zvucnika. Mogao je biti bolji. To je sve. Ako sam i " pljuvao " po Xiaomi,nisam vredjao nikoga!
Preozbiljno shvatate ....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ma mozda sam raxmacen,sto kazes za 200 e ne treba cuda ocekivati.Ne razumem, sta fali zvuku iz zvucnika?
Zasto si kupovao telefon ako nisi probao i zvucnik?
Meni super zvuk, ne mogu ni da trazim vise za 200e.
Ma loze te bre...menjaj kad ti ne odgovara. Ipak je 213000 na antutu 213000.
Šta bi to trebalo da znači? [emoji52]Za sada :d
Može link?Stiglo jos jedno staklo.
Odlicno, dobija se 2 komada sa 2.5 dolara, naruceno 28. avgusta stiglo danas.
Nema onu mrezastu strukturu na suncu, otisci ostaju dosta manje nego na proslom (koje je stalno bilo masno bukvalno)
![]()
![]()
Jel to ono staklo što sam ja ostavljao link? Evo meni totalno završava posao,a koristim ga već neko vreme. Niti se puno masti niti ima bilo kakvih drugih anomalija. Skroz OK za te pare...Stiglo jos jedno staklo.
Odlicno, dobija se 2 komada sa 2.5 dolara, naruceno 28. avgusta stiglo danas.
Da da, to je to.Jel to ono staklo što sam ja ostavljao link? Evo meni totalno završava posao,a koristim ga već neko vreme. Niti se puno masti niti ima bilo kakvih drugih anomalija. Skroz OK za te pare...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Može link?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Ja sam uzeo obicna HD, probaj ti i Blu Ray pa nam javi utiskeDa uzmem 1 HD + 1 Blu-Ray?
I mene interesuje jer mi trenutna dosta pada posle par fotki i pravi raw kako njemu odgovara, nekad napravi, nekad ne.Koja je najbolja verzija gcam-a za miui10 za zadnju kameru, prednja me ne zanima toliko, znam da ima problema.
I koju proceduru koristiti za enablati hal3 ili kako već a da ne treba one silne dodatke za Magisk da proradi.
Hvala
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
To će biti odlicno, lepo rade kao i stock dialer stim da ovaj ne izvodi besne gliste, nego radi sve kako treba i kako ja želim[emoji4] Hvala jos jednomPočela sam da tražim apk kad je na fb izašla vest da će Google ubaciti dark mod u ovu aplikaciju. Tako da ga očekuj uskoro. I oni omiljeni kontakti uopšte nisu loši nego meni svaki kontakt vuče neku sliku sa starog huawei i sve slike su mutne i ružne. Kad ubacim bolje fotke lepo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari