Šta je novo?

iOS 12

Znam.... Meni na iP7 kad uključim lpw kao da nisam ni uključio, jedino osvetljenje smanjeno a baterija brutalna. Ma vratiću ja na iP6 11.4.1 i update ću tamo januara, februra 12. A na 7 ću da ostavim 12 jer radi odlično

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ovo 1h 26min nije usage?
Btw, slučajno sam postavio prethodan post, ne mogu da ga izbrišem...
173cb2ca35100c5abb9c63b81e9dce97.png

Bar su sredili bateriju sa ovom betom na SE. Na regularnom ios12 curila mi je baterija samo tako.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni baterija na regularnom ista kao na 10.3.3

• Like
Reagovanja: M J
Onda ce na 12.1 biti topcina (ako ostane kao na beta 1 :)

Ako ne ostane, ostaću ja na beti 1 :d

• Like
Reagovanja: M J
Kako da namestim profil da mi ne nudi update za 12 ? Malo mi rano ...

Zamenjena baterija u Iphone 6 (Promobi 2988 din). Da li ostati na iOS12 ili se vratiti na 11.4?
Prvenstveno zbog trajanja baterije, ali i fluidnosti?

12, bez brige. Još ti je i nova baterija, pa neće biti problema

Jos jedno pozitivno iskustvo sa SE. Baterija je otprilike ista kao na 11.3.1. Ne primecujem neke narocite dobitke sto se tice fluidnosti ali meni je i 11 radio odlicno.

Poslednja izmena:
SE na poslednjoj beti, primetio sam da procenat baterije prilično zeza. Npr. sa 84% na 67% u momentu, restartujem ga o ono 78% koje za tren padne na 75%. Pre neki dan se ugasio na 9%. Bug ili šta već, nisam imao ovaj problem do sad. I što je interesantno, mislim da se ovo dešava isključivo kad koristim Viber.

Koji je nealth baterije, deluje kao da je ispod 80% a tada se to javlja iliti baterija zrela za zamenu...

90%. Svakako će ići na menjanje do kraja godine, ali nije mi se ranije dešavalo. Jeste npr. iscedi više baterije kad ide YT, ali sad je baš dobra baterija sa ovom betom, sem eto te stvari.

Mozda je samo kalibracija problem. Pusti ga da se skroz isprazni pa ga napuni do 100% bez skidanja sa punjaca.

Da previsok je to health za degradiranu batt... probaj to sto je tiha preporucio.

Probacu, ali eto kad se ugasio uradio sam tako, to je skoro bilo, isto na ovoj beti.

Jel se desava nekom da se zabaguje mobilni net, pomaze mi samo prebacivanje u airplane mode pa nazad.

Jel još uvek stoji ona priča da mjenjaju baterije ispod 80% za 3000 - ali samo do kaja godine?

Da.

Ne mora ispod 80%. Možeš i sa 100% da zameniš. Ja sam menjao sa health 85%

Ja sam u promobi za 3480 ali još početkom godine. April mislim da je bio i evo baterija je i dalje 100% health a imam oko 350 ciklusa, imao pre mesec dana

Nazad
Vrh Dno