Debitne kartice drugog brenda za obavljanje transakcija u zemlji i inostranstvu Banka će izdavati i reizdavati na pismeni zahtev klijenata, uz prethodno izdatu DinaCard, odnosno Dina Business debit karticu.
Debitne kartice izdate do 16.8.2018. godine važe do datuma isticanja, koji je utisnut na kartici. Prilikom produženja roka važenja debitne kartice, počev od 17.8.2018.godine, korisnicima debitnih kartica će bez naknade biti izdata DinaCard debitna kartica odnosno Dina Business debit kartica, kada korisnici mogu podneti pismeni zahtev za izdavanjem debitne kartice drugog brenda.
Ne. Zato što nema ni pola funkcija koje ima Visa. Sa Dinom npr ne možeš da izvršiš uplatu na bankomatu koji podržava uplate.Da li vredi uzimati dina card raif banke za bankomat i pos terminal?
na osnovu cega tvrdiš? telenor dina prima uplate na njihovim bankomatima. ako ne prima druge banke to je onda malo čudnoNe. Zato što nema ni pola funkcija koje ima Visa. Sa Dinom npr ne možeš da izvršiš uplatu na bankomatu koji podržava uplate.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Yes, for real. Isprobano više puta sa Dina karticom RF banke na bankomatu iste u ObrenovićevojFor real?
Meni su je odradili odmah, samo jednom išaoDina card raif mi je potrebna samo za podizanje na njihovom bankomatu kao i na pos terminalu,ugasio sam visu prosle godine zbog nenormalne clanarine a vrata cu otvarati masterom mts.
Jedino mi se ne svidja sto nemoze online da se odradi nego moram 2 puta da idem do filijale,jednom da potpisem a drugi put da je preuzmem.
moja greska nemaju čip imaju pin [emoji39]Koja Dina jos ima cip?
Pauk, pa Intesa VE nije PayWave, a moze kroz app postati (u fonu). Ne znam VI da li je PayWave, secem je odmah![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari