Šta je novo?

Huawei P10 lite

Hahahhahah.... ovo je kao u crtanom filmu imas konzervu a nemas otvarac... kasnije imas otvarac ali vise nemas konzervu... [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Ja sam ostavio moj backup oeminfo c738 ss ali sa nugata za koji je tesko naci servisni da radi... barem ja nisam nasao
A na oreo radi servisni ali nemamo oeminfo... za sada.... ako neko ima bilo bi lepo da podeli.. [emoji106]

Huawei P10 Lite
Ma moze sa hwota7. Ne mora servisni. To znaci da onaj ko zeli c378 treba da rolla do emui 5, onda hwota7 prvo klikne na promenu regiona pod broj 2 a onda opcija 1 firmware.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jeste,ali ja hocu da bootloader bude zakljucan posle toga.

Jeste,ali ja hocu da bootloader bude zakljucan posle toga.
Bice zakljucan kad uradis full Ota na emui 8. U krajnjem slucaju mozes da uradis relock. Ako cak i ne zakljuca bootloader pri prelasku sa emui 5 na emui 8 imas lepo servisni na emui 8 za c738 pa zakljucavaj do mile volje.

Interesuje me samo,kada ubacim Oeminfo za Nougat za c738,mogu li preko HWOTA7,odmah da instaliram Oreo,ili prvo mora Nougat?

Jedan od postupaka bi bio:
1. Sa hwota8 vratis na neku verxiju na emui 5
2. Skines c738 neku emui 5 verxiju softvera da bude full ota
3. Pokrenes hwota7 i samo uradis prvi i drugi korak, tj samo otkljucas bootloader ako je zakljucan i fleshujes twrp.
4.dok je ukljucen usb drzis power volume up i udjes u twrp
5.iskljucis usb kabl i ugasis skriptu
6. U twrp nparavis backup svog oeminfo
7.uradis restore novog oeminfo c738
8.ugasis telefon
9.udjes u fastboot
10. Pokrenes ponovo od pocetka skriptu hwota7
11. Sledis uputstva samo za firmware
12. Kad uradi update ako ne podigne sistem drzis volume up power i isforsiras recovery gde ursdis reset
13. Dobio si c738 koji moguce da ima otkljucan bootloader
14. Uradis ota na emui 8
15. Ako je i dalje otkljucan bootloader servisnim romom zakljucas ili uradis relock u fastboot

Ovo je malo tezi postpak jer nemamo flesabilan zip oeminfo da bi mogao full postpak promene regiona sa hwota 7.

Hvala ti.Sve je jasno.Samo ne znam koja je verzija apdejta za SS.Dali je isto neparni broj?

Jel zaista moguce da od svih clanova koji imaju c738 .... stvarno niko nema bacup oeminfo c738 ss na oreu ... ?

Bas sada gledao.Pokazuje i parne i neparne da su za L01.A i WAS-L01_hw_eu/update_WAS-L01_hw_eu.zip se pojavljuje na tri mesta.Koji da skinem?Sve je sada nekako ispreturano.Mislim da necu ipak dirati nista,jer kao sto sam rekao,prodajem fon,pa neka se buduci vlasnik cima.Meni je vala i dosta :D

Jel zaista moguce da od svih clanova koji imaju c738 .... stvarno niko nema bacup oeminfo c738 ss na oreu ... ?
Ma koji clanovi... Ovde imas 4 lika koji pisu. Izgleda da su ostali ili prodali telefone ili im je ovo glupost pa i ne prate. [emoji6]

Zaboravio si izgleda ;) pisao sam ranije,da sam probao tej servisni B191 za Nougat i da nije uopste servisni,vec neka glupost na kojoj ne postoji OTA update i pola funkcija nema.

Poslednja izmena:
Zaboravio si izgleda ;) pisao sam ranije,da sam probao tej servisni B191 za Nougat i da nije uopste servisni,vec neka glupost na kojoj ne postoji OTA update i pola funkcija nema.
Nisi mozda dobro ostavio drugi podfolder. Ako izostavis taj dobijes to sto si pomenuo.

Prebacio kao i uvek na micro SD karticu.Nikakvih problema nije bilo oko prebacivanja foldera.Tek nakon instalacije.

Prebacio kao i uvek na micro SD karticu.Nikakvih problema nije bilo oko prebacivanja foldera.Tek nakon instalacije.
Ovaj Pie baš lepo radi. Ali sam imao problem da mi je Windows dva puta na jedan fajl napisao .zip. zip i bio je nekompletan fleš. Moguće da je to.

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

Jel neko uzimao skoro zastitno staklo il foliju. Preporuka?
Vidim neka 5D stakla al cena im varira od 1000 do 2500din....

Kod mene jos ona fabricka folija od pocetka i nije mrdnula.A staklo necu nikakvo,jer mi se ne svidja kako izgleda na telefonu.

Nije zakrivljeno, nego pokriva 87% prednjeg dela. Nema na ivicama i to.

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
Ma ja to ne mogu, ko felerican displej bude. Imao sam pancir foliju al dotrajsla, godinu dana. Ni ona nije bas jeftina oko 700 din.

Nemojte da skidate original foliju, ona je zaštita od grebanja ekrana.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Narucih ovo pa cu da javim utiske
Pogledajte prilog 257186

Meni je kolega porucio sa Aliexpress-a 5D foliju i zakinuli ga kinezi jer su kasnili, pojma nemam sta je bilo, uglavnom poslali su mu 2kom 5D folije koja bas lepo stoji, platio je sve ukupno 1 USD :) inace koristim je od Juna meseca i stvarno dobro stoji dok sam pre imao staklenu koju sam platio 300din ali po ivicama je izgledala ruzno zbog vazduha.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno