Šta je novo?

Huawei P10 lite

Prvo ide unlock bootloader, posle flash TWRP za Siriuz koji je je Alexxx postavio u opisu snimka na Youtube i posle flash Siriuz iz TWRP-a. Jesam li preskocio neki korak?
Ne, sve je na mestu. S tim što ako si rootovan sad ja preporučujem servisni, pa onda otključaš bootloader, TWRP, pa Siriuz.

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

I kod mene posle nekoliko punjenja baterija drzi odlicno na 370.Vise se necu zaliti na bateriju, jer sam danas video kako drzi kod druga na modelu P20 Lite. Ono je katastrofa. Ni 20 minita nema da sam cackao fon, ode baterija na 80%,a nema 10 aplikacija instaliranih u njemu, niti sam ja nesto posebno opteretio fon. Tako da cu od sada da cutim. Jer ovo moje cokocalo drzi bateriju bolje posle godinu dana, nego ovaj P20 Lite star 3 nedelje.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Chinese piece of mjau mjau

Ima navigacioni dok, ali to je u emui 8 standardno
Pogledajte prilog 257171Pogledajte prilog 257172

Ne to. Ovo:
46d46f7d74f10a4a207bef91f44191be.jpg

Evo otkrismo sta je problem kad se uljuci BT i padne protok na WiFi.
Samo iskljucite lokaciju i protok bude full dok je ukljucen BT. Neki konflikt sa google servisom.
IMG_20180916_184111.jpeg

Samo iskljucite lokaciju i protok bude full dok je ukljucen BT. Neki konflikt sa google servisom.
Pogledajte prilog 257174

Ja lokaciju non-stop držim off, samo kad mi treba je koristim. Inače hoće li da bude build finalni do one tamo nedelje?

Ja lokaciju non-stop držim off, samo kad mi treba je koristim. Inače hoće li da bude build finalni do one tamo nedelje?

Ne znam. Poslao mi je najnoviji Kernel za probu radio je na poboljsanju baterije, ali je zeznuo governor za mala jezgra pa to ispravlja. Ubacio neki najnoviji ali nisu bas sinhronizovana.

Ne znam. Poslao mi je najnoviji Kernel za probu radio je na poboljsanju baterije, ali je zeznuo governor za mala jezgra pa to ispravlja. Ubacio neki najnoviji ali nisu bas sinhronizovana.

Znači on čačka i low level stuff... Čekamo pa kad bude. Ovaj Pie je odličan, samo što očajno drži bateriju. Isto kao i onaj stock pre toga.

A nisi mogao da sr zadrzis na b321....

Butovao sam ga ja iz prvke nego vuklo me nešto [emoji23][emoji23][emoji23]. Ne smeta mi super radi i ovaj igraću se sa animacijama dok najmoćniji lik za ovaj telefon ne izbaci Siriuz 3 hahahahhahah. Gledam na Siriuz kao na spasioca xD. Ali ovaj Pie je brutalan, znači toliko je detinjast kao video igra. Ali je zanimljiv par dana [emoji23].

Kako ti radi baterija?

Od prvog dana baterija mu razbija. Npr. Juce ujutru sam skinuo sa punjaca kada sam krenuo na posao, inace nikada ne punim tel do 100%, koristio sam ga ceo dan i uvece legao sa 67% baterije, 4G i Wifi non stop upaljeni, youtube i ostalo plus igram CSR 2 po ceo dan. Probudio se i imao je 67% i milion notifikacija. Opet igrice, youtube, FB i IG i eto ga na 20% sad, maltene maltretiram telefon. Ali mogu da ti kazem da sam prezadovoljan. Inace VIP single sim verzija WAS-LX1 C738, softver 8.0.0.364, avgust patch.

I kod mene posle nekoliko punjenja baterija drzi odlicno na 370.Vise se necu zaliti na bateriju, jer sam danas video kako drzi kod druga na modelu P20 Lite. Ono je katastrofa. Ni 20 minita nema da sam cackao fon, ode baterija na 80%,a nema 10 aplikacija instaliranih u njemu, niti sam ja nesto posebno opteretio fon. Tako da cu od sada da cutim. Jer ovo moje cokocalo drzi bateriju bolje posle godinu dana, nego ovaj P20 Lite star 3 nedelje.

Ma ne bih uzeo P20 lite nikad. Pocophone od Xiaomi je bolja investicija ali iskreno ne vredi bacati pare da bih se hvalio da imam najnoviji model. I na tom Poco ce ubrzo pasti na 200.

Taj c738 je posebna priča, ubedljivo najstabilniji softver ima.
Od prvog dana baterija mu razbija. Npr. Juce ujutru sam skinuo sa punjaca kada sam krenuo na posao, inace nikada ne punim tel do 100%, koristio sam ga ceo dan i uvece legao sa 67% baterije, 4G i Wifi non stop upaljeni, youtube i ostalo plus igram CSR 2 po ceo dan. Probudio se i imao je 67% i milion notifikacija. Opet igrice, youtube, FB i IG i eto ga na 20% sad, maltene maltretiram telefon. Ali mogu da ti kazem da sam prezadovoljan. Inace VIP single sim verzija WAS-LX1 C738, softver 8.0.0.364, avgust patch.

Pogledajte prilog 257174

Hvala na savetu Alex, ja nekako po defaultu kad radim prvo podesavanje novog telefona gasim lokaciju, jedino je palim kada mi trebaju Google Maps :)

Ja bih ga odmah probao, ali mi treba DS a ta verzija je samo za SS.

Na FF imaju i 365 i 366 za C738, oba su septembarski patch ali 365 ima 103MB dok 366 ima 308MB, jos nijedan nije autorizovan. Svakako cu da cekam Siriuz 3.

Meni ne treba DS. Gde da nađem Oeminfo i servisni? Ustvari čekam Siriuz 3.

Bre SS za emyi 5 ima neko ovde na forumu i nudio je cak. A servisni ti ne treba mozes i sa Hwota. A mislim da ima servisni na andrkidhost za emui 5.

Moze li neko da mi posalje bekap sa fona, Oeminfo za C738,ali sa Orea.

Moze li neko da mi posalje bekap sa fona, Oeminfo za C738,ali sa Orea.

Hahahhahah.... ovo je kao u crtanom filmu imas konzervu a nemas otvarac... kasnije imas otvarac ali vise nemas konzervu... [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Ja sam ostavio moj backup oeminfo c738 ss ali sa nugata za koji je tesko naci servisni da radi... barem ja nisam nasao
A na oreo radi servisni ali nemamo oeminfo... za sada.... ako neko ima bilo bi lepo da podeli.. [emoji106]

Huawei P10 Lite

Nazad
Vrh Dno