Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

A, ako odes, i samo produzis ugovor?
Onda imas 24x1000, to je 24k, i odes i uzme telefon, u slobodnoj prodaji, i dodje ti na isto, jos malo i jeftinije.
Ti ces za 2 godine ugovora, svakako da das, na ovaj ili onaj nacin, te iste pare

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa dobro, mozda covek nema kes za fon ili jednostavno ne zeli da daje ziv kes ako moze na rate dobiti isto.

Tapatalk from Poco loco

Naravno, to je druga stvar.
I nije bas ni moja racunica tacna, trebalo bi, da dobije 6 meseci gratis, ako sam dobro procitao, ako potpise nov ugovor.
Onda ide 18k,pa plus telefon od 45k, sto izadje 63k.

Poslednja izmena:
Pa u prvom postu sam to i rekao, uzeo bih ga krajem godine, i u zavisnosti od situacije ili na kp ili Vip jer mi taman ide obnova onda, s tim da ako se bude sve poklopilo kako treba pre bi ga uzeo od "madjara" nego preko nasih "zvanicnih" prodavnica. Cena ce biti tu negde tako da to ne igra neku preteranu ulogu, osim sto bi kao prednost jos na kp imao i izbor boje jer ne verujem da ce ovi nasi nabavljati osim crne nesto jos, i po meni kvalitetniji uredjaj jer nije direktno za Srbiju namenjen, i da verovatno bi onda i 128gb model uzeo ako bude sa kp.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ok, to je tvoj izbor.
Operateri su takvi, kakvi su, zato ti oni dizu pretplatu, a ovde kao daju povoljnije telefon.

Naravno, to je druga stvar.
I nije bas ni moja racunica tacna, trebalo bi, da dobije 6 meseci gratis, ako sam dobro procitao, ako potpise nov ugovor.
Onda ide 18k,pa plus telefon od 45k, sto izadje 63k.

To stoji, ali mi je van pameti otvarati jos jedan novi račun samo zbog uzimanja telefona, jer je ta ponuda od 6 meseci dz samo za nove racune i novi br da uzmes koliko sam shvatio. A ako uzmem jos jedan račun onda sam na gubitku na kraju a da uzimam novi a stari br gasim mi opet ne pada na pamet jer ga koristim preko 10g

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Traži ti njima, kao stari korisnik, dodatni popust. Svojevremeno su davali fine popuste, samo da ne odes.

Sent from my 3310

Aha, to nisam znao, mislio sam da vazi, i za postojece korisnike.
U svakom slucaju, i onda te izadje, za nesto malo, jeftinije.

Traži ti njima, kao stari korisnik, dodatni popust. Svojevremeno su davali fine popuste, samo da ne odes.

Sent from my 3310
Jesu, i trazio sam ranije, ali nedavno je neko obnavljao pa su mu rekli da vise toga nema zbog novih tarifa i sta ja znam vec.. no imam vremena do decembra svakako, mozda se desi i pre toga da ga sa oglasa uzmem

Neo 4 sa popustom 1.400 x 24 + telefon na kp 37.760 = 71.360

Neo 4 2.400x24 + telefon 13.500 = 71.100

Šabani. Ja sam u Telenoru tražio, nisu dali, podneo zahtev za promenu mreže, zvali me nakon 2 dana, nude 50% na pretplatu ili 10000 popust na tel. A recimo drugar je isto uradio, nisu odreagovali.

Sent from my 3310

Mislim da ne. Launcher mora to da podrzava, to je njegov posao. Druga je prica sto svi launcheri drugih proizvodjaja to podrzavaju. Meni je Nova previse dobra da bih ista drugo koristio, ma koji telefon i brend da uzmem. Jednostavno, nijedan lanucher koji dolazi uz fon nema sve ono sto mi treba i na sta sam navikao koristecu Novu zadnjih X godina.

Sajber upao si u priču ovako, ali nisi skontao o čemu se priča :d

Radi se o svajpovanju po fingerprintu i sa njim da se spuštaju notifikacije. :) to je system wide, ovo za launcher je nešto drugo i to većina launcher-a ima.

Aaaaaaa, nisam skontao :d
Bas sam indijanac, promaklo mi je. Da, to nema definitivno. Mada ja ni na Huawei to nisam koristio, neprakticno je. Mnogo je lakse palcem po ekranu to uraditi nego kaziprstom po fingerprintu tako da mi ne nedostaje uopste ta opcija.

Tapatalk from Poco loco

To je samo ako imaš dva broja, a na jednom produzujes. Ko ima jedan broj ništa.

^može uz kućni net da se uzme npr.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stigo Poco.

Na prvu: lep displej, lepo radi OS, SoC kida, one zaobljene donje ivice o kojima se pricalo se i ne provaljuju u radu, LEDica za notifikacije je trebala da bude RGB. Apsoutno nisu trebali da stede na tome, a ne smeta sto je un poco. :D

Inace, kakav je onaj mi cloud? Jel koristi neko to, jel vredi? Ja preskocio.

Btw, cenu fona su takodje smanjili tako sto su preinstalirali Microsoft apps. :D20180913_154243.jpeg

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Cyber neka te lepo sluzi..Te notifikacije su softverskog karaktera,trebalo bi da ispeglaju u narednim updejtovima..

Sent...

Ček bre Djilke, hoćeš da kažeš da je to problem izvesti!?

P Smart
Imaš npr jedan broj i hoćeš tu akciju 6 meseci gratis, onda moraš da uzmeš novi broj uz postojeći ili da prebacis iz neke mreže.

Ne možeš da produzis ugovor na tom broju koji imaš sad i da dobiješ 6 meseci popusta.

To je samo ako imaš dva broja, a na jednom produzujes. Ko ima jedan broj ništa.
Ja imam u Vip-u na svoje ime 2 postpejd i 1 net broj koji ističu tek dogodine. Mogu li sada da izvedem neku akrobaciju što se Poco-a tiče?

Imaš npr jedan broj i hoćeš tu akciju 6 meseci gratis, onda moraš da uzmeš novi broj uz postojeći ili da prebacis iz neke mreže.

Ne možeš da produzis ugovor na tom broju koji imaš sad i da dobiješ 6 meseci popusta.
Pa o tome i govorim, ljudi kojima treba fon, racunaju i pretplatu u trošak, ne govorim o ovima koji produžavaju...Uz Neo 2 čini mi se oko 54K total

P Smart

Ja imam u Vip-u na svoje ime 2 postpejd i 1 net broj koji ističu tek dogodine. Mogu li sada da izvedem neku akrobaciju što se Poco-a tiče?
Možeš 3 meseca ranije da produzis ugovor i na tom jednom broju da dobiješ 6 meseci gratis.
Pa o tome i govorim, ljudi kojima treba fon, racunaju i pretplatu u trošak, ne govorim o ovima koji produžavaju...Uz Neo 2 čini mi se oko 54K total

P Smart
Ali hoću da kažem da nemaju svi dva broja, pa se zato računa 24 meseca, a ne 18.

Neo 2 bez da imaš drugi broj 64.740, ako produzis ugovor na drugom postpaid-u onda je ~54.000

Nisam ni mislio na led diodu vec na notifikacije na displeju..Jeste ta bela jednolicna,bezveze,ali sta da se radi..Ja cu verovatno krajem meseca da uzmem za klinju mob.

Sent...

Besmisleno vam je ovo računanje pretplate u cenu telefona. To ti treba pa ti treba, zašto bi plaćao 350 odjednom kad možeš lepo na rate, to u odnosu na troškove u toku jednog meseca i ne osetiš. A dobijes garanciju, podršku i sve ostalo. Meni je uzimanje telefona kod operatera uvek prednost, osim kada uvale čitav kontingent fuserske serije, što su sva tri operatera radili. Nekako mi se u ovom slučaju Xiaomi ne čini proizvođač sa takvom QA da moze da tom brzinom klasifikuje kvalitet u klase 1-3.

Vrh Dno