Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Prekrasne slike, čak i na monitoru.
Dobra je kamera, teško u takvim idealnim uvjetima da bi Gcam izvukao bolje.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Gcam bi trebao da izvuče bolje u uslovima slabog osvetljenja. Ali tu treba eksperimentisati. Prvo da se utvrdi koji Gcam radi ba Poco, naravno.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

To znam, ali ovo su idealni uvjeti, nije slabo osvjetljenje.

Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk

Ja neo 4 svakako produzavam, ako uzmem tel onda imam 24x1.000 dodatno plus 13.500 je tel, i onda me izadje kako sam i rekao 37.500

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja sam se do sada najmanje kamerom igrao. Na svim telefonim slabo koristim a za to sto mj treba mi skoro svaka kamera radi posao. S druge strane i to malo sto sam okinuo primetio sam da je kamera za moje potrebe odlicna.

-Elem, poceo sam da koristim face unlock. Neverovatno koliko mi je zgodno. Double tap na ekran da se probudi i odmah se otkljuca.
-Jos uvek se borim da podesim telefon po svojim potrebama. Notifikacije mi ocajne i to se iskreno nadam da ce da srede sto pre.
-Baterija je zlo. Juce sam imao 7h sot i legao sam sa 51% baterijom. Ovo jednostavno nije normalno! :D Da je neko to napisao ovde u temi mislio bih da laze i da je to nemoguce.

Tapatalk from Poco loco

Ja sam se do sada najmanje kamerom igrao. Na svim telefonim slabo koristim a za to sto mj treba mi skoro svaka kamera radi posao. S druge strane i to malo sto sam okinuo primetio sam da je kamera za moje potrebe odlicna.

-Elem, poceo sam da koristim face unlock. Neverovatno koliko mi je zgodno. Double tap na ekran da se probudi i odmah se otkljuca.
-Jos uvek se borim da podesim telefon po svojim potrebama. Notifikacije mi ocajne i to se iskreno nadam da ce da srede sto pre.
-Baterija je zlo. Juce sam imao 7h sot i legao sam sa 51% baterijom. Ovo jednostavno nije normalno! :D Da je neko to napisao ovde u temi mislio bih da laze i da je to nemoguce.

Tapatalk from Poco loco
A šta je problem oko notifikacija?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ne vide se u status baru. Čeka se update koji će to ispraviti.

Pisao ja u mi 8 temi, isto je i za poco... Prvo sama situacija da ne možeš da vidiš u status baru notifikacije je jako glupa. Da bi video notifikacije moraš da svajpuješ odozgo jer ne možeš da vidiš ni na aod a ni po boji led notifikacije od koje app imaš obaveštenje (jer ima samo belu led notifikaciju).

Kupiš gearfit ili neki drugi smartwatch sat za 40+ eura i nemaš problem sa notifikacijama ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pisao ja u mi 8 temi, isto je i za poco... Prvo sama situacija da ne možeš da vidiš u status baru notifikacije je jako glupa. Da bi video notifikacije moraš da svajpuješ odozgo jer ne možeš da vidiš ni na aod a ni po boji led notifikacije od koje app imaš obaveštenje (jer ima samo belu led notifikaciju).
Ne moraš da svajpuješ odozgo, na defoltnom lančeru svajpuješ nadole bilo gde na desktopu [emoji6]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Bas to. I jako mi fale te led notikacije, tako sam izdaleka znao jel imam propusten poziv, wa... Sada samo vidim da svetli nesto, otkljucam fon i onda i dalje ne znas sta je. To im je baaaas bas lose reseno i nemam adekvatno resenje vec samo neka prelazna. Ali dobro, makar je resivo, strpecu se.
Do tada peglam dash clock i tesla unread. To je jedina stvar koja mi stvarno fali.

Tapatalk from Poco loco

Upravo to Sajber...
Šnele stvar je u tome što neću da svajpujem. Najbitniju stvar su zabrljali. Makar da su ostavili da može da se bira šta da stoji u status baru. Valjda će to stvarno rešiti nekom nadogradnjom. Napravili su da uvek moraš da spuštaš status bar da bi video notifikacije, što je jako glupo. To je bukvalno 3-4 koraka do notifikacija, a može biti samo jedan, gledanjem u led ili aod ili status bar, kao što već rekoh.
Proday, nije loša opcija ali nemam naviku još uvek da nosim smartwatch.

Poslednja izmena:
Nema to miui. Nema ni desetka. Ja sam se bio navikao na A1 za to, sad mi čudno bez toga...

Upravo to Sajber...
Šnele stvar je u tome što neću da svajpujem. Najbitniju stvar su zabrljali. Makar da su ostavili da može da se bira šta da stoji u status baru. Valjda će to stvarno rešiti nekom nadogradnjom. Napravili su da uvek moraš da spuštaš status bar da bi video notifikacije, što je jako glupo. To je bukvalno 3-4 koraka do notifikacija, a može biti samo jedan, gledanjem u led ili aod ili status bar, kao što već rekoh.
Proday, nije loša opcija ali nemam naviku još uvek da nosim smartwatch.
Potpisujem svaku rec ovde. Bas su zabrljali s notifikacijama i to je minus. Nista fizicki na telefonu nije lose i tu nemam zamerke ali ovo je ogromna zamerka. Znam, sredice je ali za sada je lose. Nisam navikao da spustam otkljucavam fon, da spustam notifikacije dole jer to moze daleko lakse i bolje.
Mislim da noch oduzima previse od ekrana i da gore nema mesta za sve. Svejedno, moraju nesto da urade.

Tapatalk from Poco loco

Kao sto kazes, Tesla Unread tu popravlja stvar sa onim dot ili kako vec se podesi u Nova launcheru, to mi je super stvar. A valjda ce te stvari za notifikacije ispraviti, siguran sam da hoce.

Da li notch može da se "ugasi"? Na Huawei-u ima ta opcija, ako znate na šta mislim.

Sent from my 3310

Može samo da se sakrije, da se ugasi ne može jer je fizički deo uređaja... :smash::D

Kinezi... Kopirali notch da budu kao Apple, a zakomplikovali ljudima zivot tako da nemaju najosnovnije stvari na telefonu. Cemu notch ako samo smeta? Ne bih kupio telefon, bez da mogu videti notifikacije, ni da ima SD855. Bio sam se zagrejao za ovaj tel. i pomislio da cu ustedeti 200+e ne kupujuci krsten flagship, ali kad procitam ovakve stvari, ohladim se.

To sam ja prvi pljuvao u temi mi8 pa su me xiaomi botovi rastrgli. Pa sam onda prestao da pišem da ne bi popio perma ban.

Oppo izbaci kapljicu notch I ima sve senzore kao notch kod xiomija koji je 5cm širok.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sredice to, ne brini. Ljudi, telefon je toliko dobar da ne vidim razlog zasto ga neko ne bi kupio. Za ove pare tacno da nikada to i ne srede ziveo bih za tesla unread-om.
Da se razumemo, ja sam picajzla za neke stvari i jako sam realan. Uzeo sam fon i pisem ovde sve sto primetim da valja ili ne valja zbog drugih ljudi, svaku sitnicu koju primetim.

I dalje tvrdim da nema apsolutno nijednog valjanog razloga da se odustane od ovakvog telefona i za ove pare. Fon sabija! Nisu opeglali sitnice ali sredice. Uskoro ce i custom romovi tako da ce igranka tek da pocne. Bez led diode u boji mogu da zivim, notifikacije ce srediti a za sada imam prelazno resenje. Ostalo radi kao sat, prezadovoljan sam.

Tapatalk from Poco loco

To sam ja prvi pljuvao u temi mi8 pa su me xiaomi botovi rastrgli. Pa sam onda prestao da pišem da ne bi popio perma ban.
:d
I ja cekam da svakog trenutka krenu u napad. :d Nisam gadljiv na kineske telefone, odnosno Xiaomi, ali ako cemo realno - imamo sta da kritikujemo.

Oppo izbaci kapljicu notch I ima sve senzore kao notch kod xiomija koji je 5cm širok.

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Uskoro izlazi Op 6t isto sa "kapljicom", takav notch mogu da svarim, imace prostora i za nekoliko notifikacija i za procenat baterije i ostalo.

Može da se sakrije, ali ako svajpujes not. bar opet se pojavljuje...

Sent from my Xiaomi Poco F1 using Tapatalk

Brzo pitanje za vlasnike poco, jel vam poruke rade u panorami? Nece da mi okrene ekran, ne znam jel zabagovalo ili je tako bilo.

Tapatalk from Poco loco

Ja neo 4 svakako produzavam, ako uzmem tel onda imam 24x1.000 dodatno plus 13.500 je tel, i onda me izadje kako sam i rekao 37.500

Само што нео 4 претплата са уређајем није 1000 дин, него 2400 а без уређаја 1200.
Тако да ти рачуница није тачна.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Само што нео 4 претплата са уређајем није 1000 дин, него 2400 а без уређаја 1200.
Тако да ти рачуница није тачна.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Čoveče, ja neo 4 obnavljam u svakom slucaju, uzimao tel preko Vipa ili ne, i to ne racunam, taj osnovni deo od 1.400 din. Ako uzimam tel, onda imam dodatnih 1.000 din na tarifu i cenu tel od 13.500 din, znaci 24x1.000 i 13.500 je 37.500 din za tel

Vrh Dno