Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve je sreće i njega će da mu hakuju [emoji23]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nadam se da si barem imao password na wallet-u?
Instaliraj Linux, na kraju krajeva. Ako već nemaš originalni Windows u koji možeš biti siguran.

Nadam se da si barem imao password na wallet-u?
Instaliraj Linux, na kraju krajeva. Ako već nemaš originalni Windows u koji možeš biti siguran.

i sta kad sam imao kompleksniji pasword,mislis da to pomaze ?
zaboravite na mene, 3 strane sam vi uzeo od temu, jeb*i ga zivot ide dalje

^Ako si navukao keyloger nema nikakve veze kolka ti je kompleksnost passworda.

Za 100 i kusur evra kupi drugi laptop, moze neki polovan sto je koristila neka baba za face.
Njega koristi samo za crypto i ne brini, a taj wallet ako planiras jos da hodl nema zasto ni da instaliras, ili se plasis da proveris da nisu i njega ocistili?

Poslednja izmena:
^Ako si navukao keyloger nema nikakve veze kolka ti je kompleksnost passworda.

Za 100 i kusur evra kupi drugi laptop, moze neki polovan sto je koristila neka baba za face.
Njega koristi samo za crypto i ne brini, a taj wallet ako planiras jos da hodl nema zasto ni da instaliras, ili se plasis da proveris da nisu i njega ocistili?

Naravno da se plasim, ne mogu sad da proverim, ubicu se ako i tamo nema nisto :(

A da vi ovde nastavite o cenama?

A ima li negde spisak podrzanih novcica?Mene zanimaju Altovi a na details kad kloknem na of site pise more than 500 coins supported a na listi samo 6-8 onih najpoznatijih?Jel ima negde kompletan spisak?

Nego da se vratimo temi :)

Danas oko podne po nasem vremenu je neko na bitfinex-u otvorio short position u vrednosti oko 5000 btc-a. Sta mislite o tome? Da li neko zna nesto sto ostali ne znaju ( citaj vezano za ETF ili je neki *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* greskom umesto 50 btc-a udario jos dve nule greskom:D ili nesto trece ). Zadnji put je toliki short bio otvoren u sredinom januara, da bi par dana posle cena sa 17k krenula srmoglavo na dole do 6k ( pocetak februara).
Samo sat vremena posle toga, nastampano je jos 100 milki i poslato na bitfinex :D sto govori da su se oni obezbedili da cena ne potone previse ili ce odmah napumpati cenu :)... bice ovo interesantno ispratiti.

Ja sam dobar deo istresao na 7300 danas, i postavio jako tanak stop loss u slucaju potopa jer i dalje mislim da cena moze jos malo gore ( 7450 mi je top target za ovaj krug ). Kako cete vi odigrati ovo ko radi trade?

Screenshot (4).png

Poslednja izmena:
Ide ovo na 8 uskoro, a posle novi balon. Može on da žlajzne malo, ali ko ima kefalo kapira da se sprema vrela jesen.

Klasična nedelja, nema mnogo dešavanja.
Kapiram da, ako bikovi probiju ~7400, onda možemo gore. Mada nisam optimističan mnogo. Istreso sam neku siću u USDT čisto da ubijem malo monotoniju i da se igram.

Ja opet ne mogu da se odlučim, dash ili ltc... pratim njih, ono skoči doge x3. :d

Javilo ti se ili si namirisao opet? :d Onda ko nema klimu da nabavi ili? ne znam sta si hteo da kazes tacno

Analiza kursa ti ne ide baš od ruke, duhovitost još manje. Možda da u svoje modele predikcije uvedeš nešto više od suve matematike i štampanja tetera? Recimo, socijalna psihologija, intiutivna korelacija?

To je ono, ili imaš ili nemaš. Zato poslušaj pametnije od sebe, biće ovo jesen za pamćenje, ko se sad natovari i čeka balon. Odoh da prodam garažu :smoke:

edit: imaćemo 12-14 k do kraja godine 100%
Sad sam potpuno siguran, koliko će to trajati i gde će otići ne znam, ali ove cifre su dostižne. Ko sad kupi, zarada od 100% je sigurna!

Poslednja izmena:
Srećno ti bilo na 12k!

Ja lično ne vidim više od ~8,000 u ovom krugu.

Sta zezate covjeka? Covjek je perma bull kao i sto su drugi perma bear...
Ja se dobro sjecam kad je ekipa prosle godine na 6k izasla, sa pricom da je to to, top vrh i da ide dole.

Ja ga ne zezam. Iskreno mu želim sreću da "pogodi" max i da se tu istrese pre potopa.

To što ja imam mišljenje da max neće biti toliko visoko je moje predviđanje, koje može biti pogrešno.

prvo, ne znamo da li ce biti jos jedan "potop". Svi ga najavljuju tako da veoma lako moze da se desi da smo dno na 6k videli i da je to to. Vreme ce pokazati...

Problem je kao sto vidite ocajan volumen a verujem da je 6k dno jer same menjacnice nece dozvoliti da padne ispod (sami ce kupovati da ne dodje do toga kao sto i rade) jer ako bi pao ispod ode mas' u propas'. Ono malo ljudi sto kupuje ce postati jos manji broj ljudi. Ali nece do toga doci.
Verujem da do kraja godine cemo se kretati u nekom kanalu od 6-8k uz malu mogucnost da dodjemo do 10-11k ako udju nove pare koje misle da ce se ponoviti bull run iz novembra-decembra prosle godine. Bumo videli, niko ne zna. Mozete da gledate grafikone i radite analize dok vam glava ne eksplodira a uopste ne bude kako mislite.

Ma kapiram ja tebe, ti vidiš raketu i samo uzlaznu putanju. Nema frke.

Druga rečenica je all me.

Nikad ne treba izuzimati drugacije razmisljanje i mogucnost kao i faktor iznenadjenja. Ko je duze u ovome zna da nema pravila i da su sve nagadjanja inace bi svi odavno bili milioneri. Smejali su se meni kada sam rekao da cekam 900$ za izlaz, smejao sam se ja ljudima koji su cekali 10000$ za btc. Da li ce da ode na 3$ ili 300000$ niko ne zna. Grafici kazu trap i silazna putanja, kako ce se zavrsiti ostaje samo da se vidi. Trejdere ne zanima gde ce vec trguju na talasima.

Ma kapiram ja tebe, ti vidiš raketu i samo uzlaznu putanju. Nema frke.

Druga rečenica je all me.

Čitaj malo pažljivije moje predikcije. Naravno da će biti oscilacija, i opet ćemo dole, ali to će biti kratkotrajno. Ja za razliku od 95% crnjaka ovde prognoziram prelazak 10k, verovatno će dostići izmedju 12 i 14 k u ovoj godini, a šta će biti posle..videćemo. U svakom slučaju ništa od onih katastrofalnih 3 k, dve godine pauze i ključa u bravu . Do kraja godine tjs sezone biće ovako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno