Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
polako sa tom bull fazom :d nema jos puno prostora kao ni keša za bull :) mozda jos malo mediji poguraju cenu na gore i to je to za ovaj krug. 7200-7500 je po meni maximum, sve preko toga je cist bonus. Idealno bi bilo kada bi imali za koji dan mali odbitak na recimo 6600-6800 i onda moze ponovo do tog lvl-a preko 7200, naravno ako izdrzi. Ovaj mali pump nocas, od par stotina dolara, nije nista vise od onih 50 miliona usdt-a sto je juce nastampano :smash:

Sad ce verovatno za koji dan neka velika vest i krecu price kako krece novi bull run i slicno, a to znaci samo jedno... idemo ponovo na dole :D

Poslednja izmena:
Ma u pravu si borko, to mora da je svež novac, eno čujem moja tetka od ujaka sa babine strane kaže baš joj trebalo 10 BTC-a da kupi neki plac :p

Kad bude krenuo na dole bice opasan pokolj altova, pogotovo eth

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Svi mi mislimo (sad *mjau**mjau**mjau*, pre nedelju,dve dana su neki genijalci predvidjali ispod 5k) da će ovo još malo gore pa dole. Ipak, ovde postoji mogućnost i da je ovo priprema za neku ozbiljnu priču za jesen. Imam osećaj da je trebalo bolje napuniti bisage. Bumo videli.

prevod mja mjau: ovi što su pre nedelju dve predvidjali oštar pad, malo su omašili:smoke:

Poslednja izmena:
polako sa tom bull fazom :d nema jos puno prostora kao ni keša za bull :) mozda jos malo mediji poguraju cenu na gore i to je to za ovaj krug. 7200-7500 je po meni maximum, sve preko toga je cist bonus. Idealno bi bilo kada bi imali za koji dan mali odbitak na recimo 6600-6800 i onda moze ponovo do tog lvl-a preko 7200, naravno ako izdrzi. Ovaj mali pump nocas, od par stotina dolara, nije nista vise od onih 50 miliona usdt-a sto je juce nastampano :smash:

Sad ce verovatno za koji dan neka velika vest i krecu price kako krece novi bull run i slicno, a to znaci samo jedno... idemo ponovo na dole :D

Nisam puno pratio priču oko USDT, pa možda nisam siguran ni da je svaki put baš tether štampan ni iz čega.
to je možda prošlo jednom ili dvaput, pa sad svi to samo ponavljaju kao papgaji - pošto je već dugo vremena pod budnim okom crypto zajednice, ne verujem da to može tako redovno da prolazi sa Tetherom.. možda je neko konačno stvarno uložio neke pare, šta misliš ?

samo pumpanje altova zadnjih dana.. ne verujem da je ovo kretanje zadnje dve nedelje za džabe..

po meni, moja neka pronoza: da ćemo ići do negde 8 hiljda, onda možda pad do 6.5.. ne više od toga, i onda bi zaista prava bull faza konačno mogla da krene..
ovo sve gledajući godišnji BTC chart.
prava zarada jeste realno u trgovini sa altovima koji su ponovo podivljali u zadnje vreme,, sve sem ubogog Ethera, nažalost. nejasno je šta se dešava sa ETH ?!

Dumpuju ga domacice da bi otplatile zelenase, i scam ICOs..

Nisam puno pratio priču oko USDT, pa možda nisam siguran ni da je svaki put baš tether štampan ni iz čega.
to je možda prošlo jednom ili dvaput, pa sad svi to samo ponavljaju kao papgaji - pošto je već dugo vremena pod budnim okom crypto zajednice, ne verujem da to može tako redovno da prolazi sa Tetherom.. možda je neko konačno stvarno uložio neke pare, šta misliš ?

samo pumpanje altova zadnjih dana.. ne verujem da je ovo kretanje zadnje dve nedelje za džabe..

po meni, moja neka pronoza: da ćemo ići do negde 8 hiljda, onda možda pad do 6.5.. ne više od toga, i onda bi zaista prava bull faza konačno mogla da krene..
ovo sve gledajući godišnji BTC chart.
prava zarada jeste realno u trgovini sa altovima koji su ponovo podivljali u zadnje vreme,, sve sem ubogog Ethera, nažalost. nejasno je šta se dešava sa ETH ?!

E pa krajnje je vreme da pocnes da pratis :D
https://omniexplorer.info/address/1NTMakcgVwQpMdGxRQnFKyb3G1FAJysSfz/1
Na linku gore je adresa Bitfinex-a i mozes po datumuma videti kad je i koliko nastampano, i pogledati te iste datume na chart-u pa ce ti onda biti malo jasnije :D

E pa krajnje je vreme da pocnes da pratis :D
https://omniexplorer.info/address/1NTMakcgVwQpMdGxRQnFKyb3G1FAJysSfz/1
Na linku gore je adresa Bitfinex-a i mozes po datumuma videti kad je i koliko nastampano, i pogledati te iste datume na chart-u pa ce ti onda biti malo jasnije :D

OK hvala... ali da li je ovo obavezno naštampano, odnosno zna se da je naštampano, ili je neko zaista to pokrio parama ? zapravo, kako neko po ovome može znati da je to bez pokrića ? otkud znaš da li je neko uplatio tetheru pare ili Bitfinexu, dobio Tethere za tu sumu.. ili nije uplatio ?
koliko sam pratio, mogostruko je povećana kontrola tethera, odnsno nezavisne analize kretanja sredstava i izlaza tethera.

hoću zapravo da kažem da je to sa Tetherom možda već stara i prevaziđena vest koja nije više aktuelna, kao i ono sa prodajom MTGox sredstava što se trubilo mesecima kao razlog za pad... a bio je razlog jedno kraće vreme (žestok razlog doduše, ali Fjučersi su shebali BTC cenu jače tada).

Poslednja izmena:
Mudro zboriš. O tome pričam celo vreme. Da je to samo tako jednostavno kao što neki imaju fix ideju, linije, crte, teter itd..svi bi se obogatili. Stvari su mnogo kompleksnije, varijacije kursa je posledica nebrojeno činilaca a ova stabilnost i blagi bull nije pao s neba. Biće ovo zanimljiva jesen i šargarepa u usta (sa sve peruškama :-devil-: ovima što predvidjaju brzi krah i uspavanku BTC. Od toga očito nema ništa.

Ja ću se natovariti a vi kako oćete:smoke:

Ovde 100 ljudi 100 cudi!
Sto bi Bogdan Diklic rekao "treba biti svoj i reagovati iz sebe a pri tome treba znati da nada uvek postoji"...

100 ljudi 100 cudi ali je jedan La :)

Evo se "zdravo" primirio.. može biti da će još gore.

Vidimo jednu lepu stabilnost i žilavost čak i uprkos današnjim vestima.
Ako ode dole to je nešto malo, ni govora o propasti. I dalje deluje da se sprema bull uskoro..

^
Koje danasnje vesti? Sta se desilo? Ne nalazim nista na redditu

+1
Sa one strane svemira.. iznad ovo-vremenske Srbije... :smoke:

Jel prati neko gde ide doge ?
bas zbog njega i su me opljackali, na njegovu zaslugu su mi uzeli vise od 1K, sad moracu da stavim opet neki iznos tamo, ide ovo jos gore koliko vidim, nece da stane tako lako

Gledam i ja malo pre.. ne verujem. Moj burazer ima dugo par milki.. ode da pije. :d
Uveli ga danas na polu u usdt.. sad' će to da ošine.

Poslednja izmena:
i ja sam video danas da je lepo napumpan :) ali nisam nasao ni jednu vest o doge-u... vidim samo da je najveci volume na nekoj gate.io menjacnici ( nikad cuo ni koristio ).

@vane34
Ako imas vecu kolicinu, postavi stop loss neki tanak ( 3-5% ) i uzivaj :)
Ako nemas, zaobidji ga...
Ako trazis ulaz, cekas dan-dva korekciju, pa onda ulazi ( mada je realno besmisleno ulaziti iznad 15-20 satoshija )... jer ce sigurno biti opasan dump

Poslednja izmena:
@Simke, nije problem staviti neku kolicinu, nego fata me panika posle one placke sto su mi uradili, iako napravio sam sve novo od windowsa ,mejla pa sve do novih naloga na menjacnicima, naravno sa ukljucenim zastitima kao SMS i 2FA
cekam do jutros da se sinhronizuje novcanik pa videcu koliko cu staviti, ako i sad me pokradu dizem ruke od bilo kakvo trgovanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno