Ma graficka 99%, otisla u vecna lovista.
ne kosta te nista da isprobas,postoji i apdejt biosa na kartama,ne cesto ali ima.takodje jos redje se moze desiti da upis na samom bios cipu pobrljavi a da sam bios cip je okej,i tu opet stvar resava rifles.naravno,ovo su jako male sanse ali ne kostaju nista,treba ti samo usb i par fajlova.
i obavezno posle toga butuj neki liveboot sa usb-a,da iskljucis svoj sistem potpuno iz jednacine.
Ona daje sliku i radi osnovne funkcije ali cim stavis drajver ona otkaze, da kazemo delimicno crkla. Probao si nov sistem bese?
To sto je disableovana u dv ne znaci da nece da daje sliku jer ona ima svoj BIOS pa daje sliku i pre sistema.
Ma ovo se retko vidja, 90% da je grafika. Odosmo u off, letece nam glave![]()
Da li još neko ima problem da u zadnje vrijeme windows neće da se ugasi preko Shut Down nego krene da ga gasi i onda odjednom opet učita desktop?
Kao neki loop.
Gasi se tek uz SHIFT kada kliknem na Shut Down. Čitam da je taj problem nastao uz Creators Update.
Da li još neko ima problem da u zadnje vrijeme windows neće da se ugasi preko Shut Down nego krene da ga gasi i onda odjednom opet učita desktop?
Kao neki loop.
Gasi se tek uz SHIFT kada kliknem na Shut Down. Čitam da je taj problem nastao uz Creators Update.
Dobro je, bar znam da nije do računara. Jel bi popravio problem windows 7? Ili je bolja opcija neki monitor za sad, mada nije neko rešenje zbog nošenja.Windows I UI scaling još uvek ne radi kako treba. Nažalost tako je kako je.
Ja imam 15.6 Dell sa UHD ekranom i iste probleme.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Dobro je, bar znam da nije do računara. Jel bi popravio problem windows 7? Ili je bolja opcija neki monitor za sad, mada nije neko rešenje zbog nošenja.
Bacila je svemir zeku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari