Isključi kabl za napajanje iz D3 obično pomaže kada se podigne.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hvala. To je resenje sada je ok.
Isključi kabl za napajanje iz D3 obično pomaže kada se podigne.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ovih par novih kanala Pink Horor, Pink Western... jel dodaju u osnovnu ponudu ili dodaju u pink paket koji se plaća?
Ovih par novih kanala Pink Horor, Pink Western... jel dodaju u osnovnu ponudu ili dodaju u pink paket koji se plaća?
Pink Western je u start paketu, ostali su u pink paketu.Na mom TV Pink Western je otključan iako nisam pretplaćen na PINK paket. Za ostale nemam pristup.
Istina, dok je bio IKOM na bloku 70a nismo imali signal samo kad je nestajala struja i još 2-3 puta ali kad najave i to obavezno noću.Опет је био прекид сигнала на Новом Београду у Блоку 70а.
За ових 20 дана код СББ-а имао сам више прекида него код Иком-а за 20 година.
Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока
Опет је био прекид сигнала на Новом Београду у Блоку 70а.
За ових 20 дана код СББ-а имао сам више прекида него код Иком-а за 20 година.
Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока
За ове пакете важи неко замрзавање тј онако како је било за време УО остаје и даље. Једино не може ама баш ништа да се тек тако мења. Не може да се пређе на мањи пакет, на други пакет уопште без потписивања нове УО. Мислим да се чак примени и промена брзине која важи уз УО.Medjutim, ne znam sta se desava sa Duo/trio paketima. Ovo je bilo (i skoro) za one koji samo imaju TV+ Net.
За ове пакете важи неко замрзавање тј онако како је било за време УО остаје и даље. Једино не може ама баш ништа да се тек тако мења. Не може да се пређе на мањи пакет, на други пакет уопште без потписивања нове УО. Мислим да се чак примени и промена брзине која важи уз УО.
Чудно ми је то за СББ јер су тако омогућили да неко изабере пристојан пакет и онда не продужи УО него чека прилику да побегне. Ваљда мисле да тога нема.
Postavi svoj AP i miran si.Ukinuli neke kanale izmedju ostalog i CBS Reality,na kojem gledamo Sudija Džudi.Inace gledam oko 6-7 tv kanala.Mislim to je moj izbor.
Postavio im pitanje na FB stranici odakle im ideja i kako moze kako kome padne napamet da mi menja ugovor sa kanalima koje sam potpisao/ugovorio,nema odgovora.
Na osnovu promene samo jednog kanala,bilo je govora po nekom clanu 107 ratela ili kako vec,da moze da se raskine ugovor?
Pre mesec dana su doneli njihov nov modem/wifi ruter i ostale uredjaje za tv.Od tada imam nevidjeno nikada tako ocajno los wifi internet u istoriji kablovske.
Kablovsku imam od samog pocetka rada IKOM-a,jod od 2006 godine,imao sam svoj Belkin neki malo bolji wifi N ruter,kojeg godinama koristim.Brzina je bila 25Mbps i uvek je bila ta brzina,pogotovu preko wifi konekcije.Od kako su doneli taj novi uredjaj,ocaj i katastrofa.Testove sam radio na 4 razlicita uredjaj,treba da imam 60Mbps,ali malo sutra.
Svaki test,merenje brzine pokazuje neverovatne razlike u brzini.To je 1Mbps,5,7,17, najveca brzina je bila 35Mbps.Ali bar da stoji brzina na nekoj cifri pa i nekako,ali ovo su nenormalne oscilacije u brzinama.Preko kabla je ok,pokazuje 61Mbps,ali ja kabl ne mogu da nabodem ni u telefon,ni u tablet ni u laptop.Sve su relativno noviji uredjaji,telefon,tablet,laptop imaju N karticu .Ti uredjaji vec vise od 2 godine su radili na Belkin ruteru i uvek je bila ta brzina od 25Mbps,svaki test ,ovo je sacuvaj Boze.Vec 4 puta im se obracam za ovih mesec dana,slao izvestaje testova sa svih uredjaja,gde se vidi da to uopste ne valja,i nista.Uvek neki jako glupi odgovori,da kazem izbegavanje.Pazi kad na telefonu mi zakoci pa ucitava youtube,tablet isto,na laptopu nisam mogao da pustim na 720p video.Nema nikog u okolini da mogu da promenim operatera.Kumodraz.Telekom adsl ne bi uzimao,ima burazer neki box paket,nista ne valja.Dok je bio IKOM sve je radilo i nikada ni jedan problem nije bio.
Ping je od 4-11 ms,i jednostavno ne znam sta uraditi?
Ako bi hteo da zadržim samo TV to koliko kapiram podrazumeva da moram da potpišem na 2 godine?
Ako mislis da bridge-ujes ruter, pogledaj temu "Kvalitetnije internet od 2020.", mislim da nisu nasli kako da udju kao admin u ruter i nista od toga trenutno. (i javi na PM, nisam ispratio skroz mozda, jer u sledecih godinu dana tesko da cu imati optikuIPTV kod MTS nije opcija jer je ponuda programa meni loša, a i ne bih mogao da koristim moj ruter pošto, koliko znam, IPTV zahteva određeni setup portova na ruteru.
Ovo je skroz korektno po meni. Promo da udju novi korisnici, a ne da je zvanicna cena navudvana, da bi posle kao dali popust... dosta vise tih glupih HongKong fora!...prosto me nervira praksa da stari korisnici za obnovu ugovora nemaju iste uslove kao potencijalni novi korisnici i to je to...
Pre nekih 2 meseca mi je istekla UO, niko me nije zvao, niti kontaktirao na bilo koji drugi način. To mi je bio prvi uguvor u SBB.Evo ima.![]()
Mada me čudi da me "seke" još nisu zvale.
Pošto mi je opcija MTS optike odmah dostupna verovatno ću ići na opciju Box 2 (Net 250 + Tel) I D3 ili D3i za TV.
IPTV kod MTS nije opcija jer je ponuda programa meni loša, a i ne bih mogao da koristim moj ruter pošto, koliko znam, IPTV zahteva određeni setup portova na ruteru.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pre nekih 2 meseca mi je istekla UO, niko me nije zvao, niti kontaktirao na bilo koji drugi način. To mi je bio prvi uguvor u SBB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari