Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ja sam komentarisao da su počeli sa prčkanjem. Pošto mi ne radi vraćanje u nazad ni na jednom kanalu. A prebacivanje HD u ostale pakete mi nije zanimljivo pošto sam na trio Gold extra.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Izvuci risiver iz struje i ukljuci ponovo, tako kaze na call centru...

Da li neko ko ima Ubee moze da minkaze da li sva 4 lan porta mogu da se otvore?

Poslednja izmena:
I ja sam zadovoljan novim promenama u programskoj šemi. Ostaje još da se vidi koji paket će SBB ponuditi Gold korisnicima Superset-a umesto "počivšeg" HD paketa.

Pa, da su pametni pa da nama sa Gold SuperSetom daju Plus paket, ali bojim se da ćemo izgubiti i ove HD kanale koji su prešli u Plus paket.

Poslednja izmena:
Ostale promene
Od 28.8. AMC kanali više neće biti u SBB ponudi (AMC, CBS Reality, Minimax, Jim Jam, Sundance, Outdoor channel, Extreme sports).
Pored bogatog sadržaja koji se dodaje za sve generacije na postojećim kanalima, od 28.8. stiže i 5 novih filmskih kanala – Cinestar Comedy & Family, Pink Western,
Pink Horor, Pink Soap i Pink SciFi.
Dodatno, uvodimo i opciju vraćanja unazad za još 3 kanala – Cinestar Premiere HD 1, Cinestar Premiere HD 2 i Cinestar Comedy & Family kanal.

:rtfm:

Po ovome do 29.9. je rok za raskid ugovorne obaveze ko nije zadovoljan ukidanjem kanala?

Taman da im izvucem trio gold extra po ceni golda, pa zbog superseta da dobijem i HBO.

Jel ima neko objasnjenje zasto je brdo HD kanala na duplim pozicijama?

A sto se cene tice nije mi jasno kako si dosao do racunice da je trio gold jeftiniji od duo golda?

Pricam za nove korisnike. Ako se dobro secam cena one idu otprilike ovako (mrzi me da gledam na sajtu):
Duo Net Gold kosta 2000 dinara prvih 6 meseci, a onda 3300 dinara sledecih 18 meseci. (2000 * 6 + 3300 * 18) / 24 = 2975 dinara mesecno.
Trio Gold kosta 2000 dinara prvih 12 meseci, a onda 3700 dinara sledecih 12 meseci. (2000 * 12 + 3700 * 12) / 24 = 2850 dinara mesecno.

Dakle Trio Gold je 125 dinara jeftiniji od Duo Net Gold paketa za nove korisnike (i sve one koji uspeju da dobiju dil koji nude novim korisnicima).
Trio Ekstra i Trio Premium su u jos boljoj poziciji u odnosu na Duo Ekstra i Duo Premium.

Zbog toga sam rekao da ne vidim nijedan razlog zasto bi neko ko dolazi na SBB uzeo Duo Paket.

Jel neko probao da odjavi paket sa sebe i prijavi na ženu da bi dobio pogodnosti za nove korisnike pošto nas stare ne j ni tri posto?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Ау, које понижавање за дуо кориснике. Ајде што су у последњој тури убрзали само трио а ко ј дуо него сада нуде трио са 12 а дуо само са 6 месеци повластице. Изгледа да су решили да што више корисника са фиксним бројем вежу пре него крене државна оптика.

Tako je vec duze vremena (to da duo ima samo 6 meseci povlastice).
Kad malo razmislim Duo paket nema smisla ni za postojece korisnike.
Postojeci Duo korisnici uz ugovor na 24 meseca:
- Duo placaju 6 meseci po dosadasnjoj ceni, a 18 meseci po regularnoj ceni paketa
- Trio placaju 12 meseci po dosadasnjoj ceni, a 12 po regularnoj ceni paketa.

Kad se to stavi na papir dobije se da ako uzmes ponovo Duo Gold paket, ustedices samo oko 80 dinara mesecno u odnosu da si uzeo Trio Gold. Znaci imas mnogo slabiji internet i manje tv kanala, a ustedeo si samo 80 rsd. A ako predjes na Duo Ekstra ili Duo Premium placaces vise nego da si presao na Trio Ekstra ili Trio Premium :d

Форсира се трио, коме не значе много теве програми који иду уз пакете ладно може да пређе на нижи трио пакет и остане му иста брзина плус добије тлф плус има те попусте. Најбоље и да укину дуо пакете.

Ау, које понижавање за дуо кориснике. Ајде што су у последњој тури убрзали само трио а ко ј дуо него сада нуде трио са 12 а дуо само са 6 месеци повластице. Изгледа да су решили да што више корисника са фиксним бројем вежу пре него крене државна оптика.
Nameću i formiraju nešto što ne želim. Neću preći na trio, pre ću raskinuti ugovor.
I ta da je to fiskni kao kod Telekoma, kad ništa ne radi, on radi, kad su bile one poplave samo je fiksni neko vreme radio mobilni ništa, ajde, takav mi ima poente, a ovaj njihov ne. Samo da dočekam optiku.

Kad malo razmislim Duo paket nema smisla ni za postojece korisnike.
Pitao da plaćam nadalje Trio, bez da mi daju telefon ili menjaju išta od opreme, samo bez nove ugovorne obaveze - ne može.
Poenta je da te za prelazak na Trio vežu novim ugovorom.

Jel ima neko objasnjenje zasto je brdo HD kanala na duplim pozicijama?
И мени ово занима. Која је разлика између рецимо канала на броју 1 и 800? У питању је N1 HD.

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Na taj način su izašli u susret ljudima koje mrzi da šaltaju kanale. Grupisali su ih po paketima.

Zato napraviš svoju listu i gotovo. Ne vidim nijedan naš kanal, sem sport kluba :d

Nameću i formiraju nešto što ne želim. Neću preći na trio, pre ću raskinuti ugovor.
I ta da je to fiskni kao kod Telekoma, kad ništa ne radi, on radi, kad su bile one poplave samo je fiksni neko vreme radio mobilni ništa, ajde, takav mi ima poente, a ovaj njihov ne. Samo da dočekam optiku.

Са оптиком ће мтс телефонија бити као код сбб, радиће само када има струје. Увек можеш купити упс...

Kod mene kada pritisnem meni dole levo pise ime kanala koji gledam a logo neke druge televizije. Npr pise Prva a logo Pink. Jel to normalno?

Kod mene kada pritisnem meni dole levo pise ime kanala koji gledam a logo neke druge televizije. Npr pise Prva a logo Pink. Jel to normalno?
Srediće uskoro, isto i kod mene.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Isključi kabl za napajanje iz D3 obično pomaže kada se podigne.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja bi isao i na quatro kada bi mi dali par toki vokija [emoji23]

Pa niko te ne tera da koristis telefon. Spakuj ga u kutiju i stavi ga u ormar. Poenta je da je potpuno besmisleno potpisati ugovornu obavezu uz Duo paket. A besmisleno je samo iz razloga jer je u tom slucaju Duo skuplji od Trio paketa za Extra i Premium varijante, a jeftiniji za 80 dinara u Gold varijanti pri cemu onda imas duplo sporiji internet.

Svako neka koristi sta god hoce, samo ukazujem na prostu racunicu kojom je postojeci zvanicni SBB cenovnik prilicno besmislen.

Pitao da plaćam nadalje Trio, bez da mi daju telefon ili menjaju išta od opreme, samo bez nove ugovorne obaveze - ne može.
Poenta je da te za prelazak na Trio vežu novim ugovorom.

Pa naravno da je poenta da te vezu ugovorom, to se zna odavno. Onaj ko ne zeli ugovor ce ostati na Duo paketu bez ugovorne obaveze i cekati alternativu. Samo sto je to cekanje prilicno skupo, pogotovo za ljude koji nemaju bas neke alternative u odnosu na SBB.

Pa niko te ne tera da koristis telefon. Spakuj ga u kutiju i stavi ga u ormar. Poenta je da je potpuno besmisleno potpisati ugovornu obavezu uz Duo paket. A besmisleno je samo iz razloga jer je u tom slucaju Duo skuplji od Trio paketa za Extra i Premium varijante, a jeftiniji za 80 dinara u Gold varijanti pri cemu onda imas duplo sporiji internet.

Svako neka koristi sta god hoce, samo ukazujem na prostu racunicu kojom je postojeci zvanicni SBB cenovnik prilicno besmislen.
Pre svega je kljucno sta je nekome presudno.

Ono sto je meni bitno jeste da imam internet a pod tim se podrazumeva da mi je sve preko 20mbs dovoljno.

Da imam kanale koji su sada u Hit paketu.

Jasno je da npr sa duo silver predjem na trio gold dobijam 40mbs vise nego na duo goldu i 12 meseci HBO i to izadje 120 din. mesecno vise sto je smesno slazem se.

Ali kao prvo meni ne treba net 100mbs, ne treba mi HBO. HBO bi blejao kao i taj telefon u fioci.

Razumem i logiku zasto ne uzeti nesto vise kad treba dati samo malo.

Prosto i jednostavno ne treba mi.

Nude oni bolje pogodnsoti za trio bas zato sto je teko uvaliti fiskni u 2018.

@emaremare

Slazem se, svako bira ponudu koja njemu odgovara i ne postoji jedinstvena racunica za sve nas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno