Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazu ukida se HD paket, a u cenovniku i dalje stoji HD paket.!!!!!!
Nego sta li cemo dobiti mi na trio paketima a imamo aktiviran superset? Da li ce da nam daju HBO ili Cinestar?

Mogu i da nam ukinu HD kanale. Ja ih ceo dan preko twittera vijam za taj odgovor i nisam ga dobio. Navodno nam ostaju. Videćemo.

Nisu mi odgovorili ni na pitanje kad startuju novi kanali i kad tumbaju raspored? Noćas u 00.01h ili ujutru?

Poslednja izmena:
A za nas sa Super Set promocijom još nemaju obaveštenje. Ja imam Trio Gold paket + Super Set, gde imam HD kanale (ne sve) i bilo bi glupo da izgubim HD kanale.

Neki tvrde da ćemo mi sa Super Set promocijom dobiti i kanale iz Hit paketa a da HD kanali prelaze u Hit i ostale pakete.

Videćemo sutra.
Ako imas trio gold paket onda u okviru njega vec i imas Hit paket.

Ja mislim da cemo da dobijemo kanale iz plus paketa, a HD kanale ce da podele po paketima.

Plus paket gotovo da i ne postoji posle izbacivanja Extreme Sports i Outdoore Channel.

U Plus paketu su ostali samo kanali za odrasle.

Овај ценовник је на сајту одавно, вероватно има нека ситница која је промењена па да буде ажурно. Нови, а можда буде и нови за септембар али вероватније тек за октобар ће да буде прилагођен овом укидању тј тумбању програма. Све што могу ће да ураде да задрже старе и привуку нове док државна оптика не крене.
Meni su na call centru rekli da od sutra novi korisnici ne mogu da se odluce za HD paket a onima koji ga imaju ostaje dok ne dodje do nove raspodele 1.9. Nebulozno mi je to da ostaje nam HD paket nekoliko dana? Moguce da je mislila nesto drugo al aj videcemo.

Čemu onda Gold Extra, samo za Eon na TV?

Tumbanje po zvaničnom saopštenju treba da bude danas 28.08 a ne 01.09.

Valjda neće. Da li se nešto dešava? Nisam kod kuće.

I meni stigao mejl, lepo je da sada cinestar hd kanali imaju vraćanje unazad.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Evo ih :

Ukidamo doplatu za HD kanale
Sa vodećom HD ponudom u zemlji i najvećim brojem kanala u visokoj rezoluciji, svakom korisniku već od startnog paketa omogućavamo sve više sadržaja u HD-u.
Od 28.8. HD paket prestaje da postoji i svi HD kanali postaju deo standardnih paketa bez dodatne naplate.

Korisnici Start paketa imaće dodatno na raspolaganju čak 6 HD kanala - Animal Planet HD, ID HD, Travel Channel HD, FOX Life HD, Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD,
dok se u Hit paketu nalazi dodatnih pet kanala - FOX Movies HD (INT), Nickelodeon HD, H2 HD, Food Network HD i MTV Live HD, po nepromenjenoj ceni!

Ostale promene
Od 28.8. AMC kanali više neće biti u SBB ponudi (AMC, CBS Reality, Minimax, Jim Jam, Sundance, Outdoor channel, Extreme sports).
Pored bogatog sadržaja koji se dodaje za sve generacije na postojećim kanalima, od 28.8. stiže i 5 novih filmskih kanala – Cinestar Comedy & Family, Pink Western,
Pink Horor, Pink Soap i Pink SciFi.
Dodatno, uvodimo i opciju vraćanja unazad za još 3 kanala – Cinestar Premiere HD 1, Cinestar Premiere HD 2 i Cinestar Comedy & Family kanal.

:rtfm:

Pa to je i juce bilo na sajtu.

Dovodi se u pitanje duo gold i duo gold ekstra to su paketi bez telefonije.

Sada je duo gold sa posebnom doplatom za Cinestar paket povoljniji od duo gold ekstra a za moj ukus se isto dobija.

U ekstra ima eon za smart i brzi net i to za 40mbs mada je meni 60 prepuna kapa. Ali mislim da je i za ostale to nedovljno da se neko odluci za gold ekstra, jedino ako im treba eon smart za 4ti tv mada meni to i nije resenje za ne-napredne korisnike (deca, penzioneri).
e20e8243e046522feda7ab6c17b6f5d5.jpg

Novi Sad:

Još uvek imamo Minimax i ostale kanale, dok novi kanali još nisu ubačeni.

Treba neki restart D3 risivera?

Poslednja izmena:
Najveca nelogicnost u cenovniku je ta da je Duo Net Gold za vise od 100 rsd mesecno skuplji od Trio Gold paketa uz ugovor na 24 meseca. A slicna situacija je i sa drugim Duo Net paketima u odnosu na odgovarajuce Trio pakete. Uopste ne mogu da skapiram poentu postojanja Duo Net paketa i zasto bi to neko odabrao :)

Najveca nelogicnost u cenovniku je ta da je Duo Net Gold za vise od 100 rsd mesecno skuplji od Trio Gold paketa uz ugovor na 24 meseca. A slicna situacija je i sa drugim Duo Net paketima u odnosu na odgovarajuce Trio pakete. Uopste ne mogu da skapiram poentu postojanja Duo Net paketa i zasto bi to neko odabrao :)
Pre sam razmisljao o trio ali posto cu da ugasim fiksni isti mi ne treba. Ne secam se kada sam koristio fiksni da nekog pozovem ili da me nekonpozvao na fiskni a da nije neka promocija.

A sto se cene tice nije mi jasno kako si dosao do racunice da je trio gold jeftiniji od duo golda?

Poslednja izmena:
Ponuda SBB-a je sve gora i gora, da ne kazem katastrofalna. Ukidanje odlicnih tv kanala i investiranje u sopstvenu produkciju nije ono sto zelim da vidim.

Uopste ne mogu da skapiram poentu postojanja Duo Net paketa i zasto bi to neko odabrao :)
Mislim da forsiraju trio pakete kako bi svi prebacili fixni na SBB i ublažili kasniji odliv na Telekom optiku gde je uslov da se ima Telekom fixni.

Трио пакети су скупљи 390 али имају већу брзину, да којим случајем бирам између њих, узео бих трио голд уз нов сбб број уместо дуо голд екстра (иста брзина) и плаћао 310 мање, једино што би фалио Cinestar пакет.

СББ ценовник има одувек много нелогичности. Рецимо само интернет пакет L+ са брзином 100/6 кошта 2.990 док дуо голд екстра са истом брзином (и свиме што следује уз пакет) кошта 2.604 а трио голд кошта 2.294. Све цене су без одржавања. Зашто би неко узео само интернет?

Hm ... pa i nije tako losa ova promena, za moj stariji Duo Gold gde su Cinestar Premiere 1/2 bile promo pa jos uvek rade bez nadoknade ..

Fox-ovi su sad komplet u hd-u, Eurosportovi u HD-u, dosta ovih doku kanala u HD-u, stigao u hit (koji podpada pod Gold paket) i H2 i MTV Live ...

HBO/Cinemax rade na EON-u, tacno ne bih nista ni menjao, niti potpisivao bilo kakve nove ugovore, nema svrhe.

Potpisivanjem novog ugovora samo mogu da izgubim ,)

Poslednja izmena:
Meni je takodje promena super, jer su izbacili ne tako bitne kanale (po meni) a dobili smo za istu cenu Travel, Eurosport 1&2, H2, Animal Planet, Food Network, Mtv Live...svi u HD-u.
Moj trenutni paket je Net Duo Gold optika.

Ja i planiram da predjem na gold posto su svi kanali koji su mi trebali presli u hit iz hd paketa koji sam doplacivao. E sad jedino sto ova akcija 1999 prvih 6 meseci vazi do kraja nedelje.

Pozvacu call centar da vidim sta mi je raditi da ne bude sledece nedelje nesto novo nesto divlje pa da kukam.

Neradi vraćanje u nazad na svim kanalima koji to podržavaju. Not available for your region. Da li još neko ima ovaj problem? Restartovao resiver ali ništa.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Znači da su počeli sa izmenama.

Znači da su počeli sa izmenama.

Ono sto je napisano predhodno za ove kanale koji su pridodati Hit paketu vec radi (ESP 1/2 HD, MTV Live HD, H2 HD, Travel HD, ....)

Novi kanali Cinestar Comedy, Pinkovi ... na Camu ne rade jos uvek, nesto brljaju sa tim.

Mogu da se skeniraju ali ne prijavljuju nikakvo kodiranje na njima niti ima slike.

Ma ja sam komentarisao da su počeli sa prčkanjem. Pošto mi ne radi vraćanje u nazad ni na jednom kanalu. A prebacivanje HD u ostale pakete mi nije zanimljivo pošto sam na trio Gold extra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno