Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

A ok je to onda, posto sam na jednom mestu cuo da mora da se plati carinik dhlov koji kosta fixno odredjenu sumu nezavisno od cene paketa, hvala puno znaci mi to iakustvo iz prve ruke posto nisam do sad koristio dhl samo one 'normalne' (chine post, singapur itd od kineza kad sam narucivao)

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

Koliko se sećam, mislim da nisam nista dodatno plaćao osim onog što sam naručio na sajtu.
Evo juče sam naručio novi Whitestone dome za Note 9 i dve futrole (ukupno sa slanjem 94e), pa cu videti dal ce biti neko plaćanje dodatno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Koliko se sećam, mislim da nisam nista dodatno plaćao osim onog što sam naručio na sajtu.
Evo juče sam naručio novi Whitestone dome za Note 9 i dve futrole (ukupno sa slanjem 94e), pa cu videti dal ce biti neko plaćanje dodatno.

Racunaj na dodatak od 3-4000 din za usluge spedicije i carine.. Trebao si da podelis to na dva paketa..

35$ na amazonu za note 9...mnogo nas košta ova srbija 🙁

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bio u Nemačkoj i slučajno naletim na LED Cover u jednoj prodavnici za ~30€, nisam mogao da verujem i morao sam da uzmem. Za te pare mi je okej, ali me nervira što gornji i donji deo telefona nisu pokriveni, takva je svaka official maska, a ne znam zašto.

Inače sam pre toga koristio Nilin Scrub koja se rasprsla na jednom ćošku pri manjem padu telefona i taman sam tražio zamenu (i čitao ovde komentare). Ruku na srce ne znam ni da li ima tanja maska.

Poslednja izmena:
Ja danas uzeo crnu Alcantaru dobio popust u samsungu u Uscu, ispali bas ok!
Pre toga pazario kod njih clear flip i smorio me preklop jer ne uzivam u telefonu, ali definitivno cu tu na preklop nositi kad idem negde van kuce i offica 🙂

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

nije na popustu bila vec je meni odobren popust zbog predhodnih kupovina, cena je bila -2000 na originalnu cenu

pozz drustvo, iz iskustva ovde
zelim preporuku da li da uzmem note 8 ili s8+

Sta predlazete onako slobodno od srca>? prednosti i mane
ovi sa youtube kanala me ne interesuju vec vase iskustvo koje je sigurno provereno i iskreno

Hvala

Note im je uvek bila kvalitetnija, ispeglanija i jaca serija, ali ja sam fan i olovcice, pa nisam merodavan mozda 🙂

Na kratko sam koristio S8 plus i neuporedivo je sa N8. Slažem se s kolegama u svakom smislu 🙂

Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

Koliko u proseku izgura baterija sati ukljucenog ekrana na Note 8?
U Tehnomaniji bio 80000 Note 8 i svi prodati za nedelju dana.

Poslednja izmena:
Od 4h do 8 sati u zavisnosti od korišćenja.

Koliko u proseku izgura baterija sati ukljucenog ekrana na Note 8?
U Tehnomaniji bio 80000 Note 8 i svi prodati za nedelju dana.
Oko 5 sati je prosek, makar meni (dual sim, 4g uvek ukljucen, bluetooth uvek).

Evo ga moj kao nov na oglasima za mnogo manje para, niko ni da pita, nude neke gluposti u zamenu samo 😀

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Racunaj na dodatak od 3-4000 din za usluge spedicije i carine.. Trebao si da podelis to na dva paketa..

Oko 4000 će da izađu usluge, *mjau**mjau**mjau*
Zaboravih na to, ali da sam podelio na dve pošiljke opet bi me zaklalo slanje dva puta [emoji20]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Je l inače ovako slaba podrška na xda za Samsung? Nisam ga skoro imao.

Vratio se u MTS pakete. Preskup i dalje

Porucio u Mts-u na biznis paketu sa 36 meseci ugovorne obaveze na 24 rate. Cena uredjaja 1720*24=41280din
Inace paket je biznis libero 10 sa 20% popusta 2040din Mesecno

Ukupno 3760din mesecna obaveza 2god.

Mislim da su mi dali povoljno uredjaj

Sent from Galaxy X, prvi telefon sa tri i po kamere

Sta je ovde povoljno pobogu. 3g se zarobis jos im das 41000. Puni oglasi novih za 500e sa 2g garancije

Mislim da u ratama na firmi nije skupo... pa jos u troskove i mozda neki povracaj pdv_a

Sent from Galaxy X, prvi telefon sa tri i po kamere

Kada pozivate nekoga, i zvoni na spikerfonu jel i vama onako bezveze zvuci? Maltene kao da probija zvucnik i krci... sa zvucnikom je sve u redu s obzirom da muzika nema tih problema..

Koje zastite koristite za note 8?
Ja sam morao da kupim ono sto mi je bilo dostupno ovde posto nisam hteo tel da koristim bez zastite.
Nillkin def 2 sam uzeo i Glass Nillkin Cp MAX 3d. NArucio bih to preko neta ali moralo je da bude dosupno odmah.
Def 2 je ok zastita ali mi nekako ne uliva poverenje. Glass mi deluje previse klizav kada se koristi olovka nekako klizi, precizno je i sve samo nema otpora ni malo.

Zaboravih da pitam. Kako da vidim koje aplikacije rade u pozadini i kako iskljuciti one koje mi nisu potrbne u pozadini?
Ne mogu to da nadjem

Imam Note 3 koji sam uzeo u Telekomu sa njihovom tadašnjom garancijom. Uzeo bih Note 8, pa gledam po internetu cene im se kreću od 470 do 550. Odakle su ti telefoni, da li neko ima iskustvo sa takvom kupovinom? U čemu je razlika kod modelia sa jednom i dve sim kartice? Hvala na odgovorima.

Poslednja izmena:
Zavisi kako koji, pitaj prodavca ako nije navedeno u oglasu, ja bih uvek uzeo neki iz telenora (moja mreza) zbog garancije, raspitaj se dal je sim free. Oko prenosa garancije itd, overe kod notara.. ja sam moj uzeo u telenoru na 6 rata nista me vise nije kostao sam telefon nego tadasnja cena na oglasu, malo je skplji paket jer ide bez popusta ali navikao sam da placam pretplaru 20e tako da nista strasno, tj vec doosta godina placam toliko 🙂

Gledaj nove sa garancijom operatera od dve godine. Ima ih za 500e.

Nazad
Vrh Dno