Pa dobro, prodaš i teraš dalje. Nisam obraćao pažnju ali evo i na pixel 2 isto samo se jedan zvučnik aktivira za notifikacije.
Ima to razloga zbog čega je tako. Može neko da ogluvi. Zamisli stavljaš telefon na uho i stigne ti notifikacija. Užas...
Isto i meni. I nije bio na punjaču.Čak je i kamera trokirala,pa sam morao da uradim restart.Mislim da se tel vise greje od s9 plus kad se preoptereti,sat vremena mi je vracao aplikacije i bio je pristojno topao da ne kazem vruc,koliko se secam na s9 nije bilo tako ali mozda me i pamcenje vara
Ni moj nije bio na punjacu,videcemo kako ce se ponasatiIsto i meni. I nije bio na punjaču.Čak je i kamera trokirala,pa sam morao da uradim restart.
Sent from my SM-T825 using Tapatalk
Vara te pamcenje, sad ovih poslednjih par dana dok su ove vrucine poprilicno mi se telefon zagrevao s9+ dok sam ga cackao, normalno je to za sada, uzivaj u telefonu.Mislim da se tel vise greje od s9 plus kad se preoptereti,sat vremena mi je vracao aplikacije i bio je pristojno topao da ne kazem vruc,koliko se secam na s9 nije bilo tako ali mozda me i pamcenje vara
Tebi se nije grejao dok si ga opteretio ?Teško da se više greje, s obzirom na to da ima onaj novi sistem za rashladjivanje. Možda zbog spoljašnje temperature, možda ti je bio na punjaču i to verovatno u tom slucaju sa brzim punjenjem.
Sent from grom
Moguce,gidineVara te pamcenje, sad ovih poslednjih par dana dok su ove vrucine poprilicno mi se telefon zagrevao s9+ dok sam ga cackao, normalno je to za sada, uzivaj u telefonu.
https://www.tomsguide.com/us/galaxy-note-9-water-cooling-test,news-27781.htmlMislim da se tel vise greje od s9 plus kad se preoptereti,sat vremena mi je vracao aplikacije i bio je pristojno topao da ne kazem vruc,koliko se secam na s9 nije bilo tako ali mozda me i pamcenje vara
Ma jeste. Pogotovo ovih dana. Bas haos se greje.Tebi se nije grejao dok si ga opteretio ?
Mislim da se tel vise greje od s9 plus kad se preoptereti,sat vremena mi je vracao aplikacije i bio je pristojno topao da ne kazem vruc,koliko se secam na s9 nije bilo tako ali mozda me i pamcenje vara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari