A po kojoj ceni?
Bili danas kod mene, sve povezali, signal odličan, ali još uvek nema neta. PON lampica trepće satima...
Druga zanimljivost je da u telefonu ima tu-tu signal ali ne može da se pozove nijedan broj niti je moguće sa drugog broja pozvati kućni broj.
Treća zanimljivost je da vdsl još uvek radi, ali fiksni telefon preko bakarne parice ne radi.
Da li je neko provalio admin password za ZTE f660?
HBO ti nisu dali?
HBO ti nisu dali?
Naišao si na neki loš terenski tim. Samo oni mogu da ti završe posao, call centar, poslovnica, oni uopšte u optiku nisu uključeni.
Devojka koja je došla kao predstavnik tima kod mene u zgradu je sa sobom imala 3 sveske pune papira i sve cenovnike fotokopirane sa taksativno navedenim cenama za ADSL preko optike, optika Box 2,3 itd.
A ako si potpisao ugovor pogledaj stavku za TV, treba da ti piše šta sve dobijaš za TV i tu se pominju dodatni STB uređaji za 0 dinara.
Nisam potpisao ugovor i neću.
Bio i meni komercijalista iz Teledirekta, međutim bio sam na poslu, pa je ostavio samo flajer ukućanima na kome je ponuđen samo box 3. Da se ne bih cimao sa njim, da li zna neko kolika je cena za 150/20 i fiksni, znači box 2?
Jutros proradilo sve. Za sada leti, mada nemam punih 250mbit downloada nego 235-240. Ping je max 3ms.
Moraću da ih cimam da to nameste.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari