Potvrđujem. Poznajem Mareta i sve je tačno. Najjači dečkov ubedljivo ovde na forumu. Mare care štampaj nam pare!Ko me poznaje , zna sta sam napravio sa kriptom.
Ko zna sta ce da se desi do kraja godine. Lako mozemo opet novi damp da dozivimo pred Novu ali i skok. Ja sam spreman za sve varijante. Imam i novcica i dolara.Ja sam pesimista cele 2018. Nego kolega mi upao u oci kako je bas negativanja od proleca kazem da se dokupljujem na 2k btc...al i dalje ne verujem da cu da docekam bas taj iznos
Potvrđujem. Poznajem Mareta i sve je tačno. Najjači dečkov ubedljivo ovde na forumu. Mare care štampaj nam pare!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Znači do ponedeljka idemo ispod 5K
Nema potrebe vjerovati u stvari koje se dešavaju. One se jednostavno gledaju. Vjeru sačuvaj za nešto imagimarno, nedokazivo. Negativan trend je nešto sasvim realno i očigledno... 5, 4,... 1...
A sto ste na kraj srca pa odmah opletete po nekom?
Tapatalk
Znam da ce da prelomi, to je problem. Vece su sanse da ode dole, zato kazem da bi bilo lepo kad bi se stabilizovalo. Slazem se za tih par dana maksimalno.Tesko. Vec su svi videli levele manje od 6k, i skupo im da kupe na 6400, a jeftino da prodaju. Mislim da cena nece dugo ostati na ovom nivou, par dana max. Na neku stranu ce da prelomi
Sad ce da ostane samo ko ima jeftinu struju sto se tice GPU majninga...meni upravo sad pokazuje prihod jednak tacno koliko platim za struju tj trenutno kopam na nuli...ako nastavi i sutra da pada gasim AMD i ostavljam samo NVIDIJE posto manje trose.
ETH pao 286$ jel bio ove godine nizi?
Tesko, dalje padanje je preskupo i za kitove da bi se dizali sa 3k, nema sveze love bez malih, rudnici se gase, rigovi prodaju u bescenje, .......
Naravno da nije kraj. Seti se 2014-te. 2 godine agonije, kopanje u minusu i to je potrajalo muski. Na kraju opet pump, nenormalan skok. Samo treba biti strpljiv. Nije kraj za kripto, samo kraj jednog ciklusa.Mislim da je 6K dno, ako krene nize to je kraj za kripto, jer vise niko nece da se peca, a bez sveze love nema buducnosti, a ona dolazi od malih kojih ima na milione, a velikih stotine. Pogledajte samo ETH iza kojeg stoji Billi, koji se zarozao cas posla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari