Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Nije to poenta.Oni su 100 eura skuplji od ekvivalentnog kineza,a tu razliku je pojela maca.Neke se potrude da opravdaju tu razliku,bar gledano iz ugla jednog racionalnog potencijalnog korisnika.

Od kog kineza su skuplji 100€ ?
Ako misliš na A2 skuplji je 60-70€, a ima 10 stvari koje Xiaomi a2 nema.

Počev od slušalica, punjača, ulaza za slušalice, microSD slota, 800mah veće baterije, garancije od 2 godine (operateri / winwin / emmi), fiskalnog računa, boljeg displeja, NFC-a, ne izgleda kao kineska kopija ajfona sa kamerom na istoj poziciji koja štrči 2 mm, a nije ni telephoto ...

Ima tu još da se nabraja :)

Poslednja izmena:
Ako je verovati vestima koje kruže internetom Android Pie, iliti 9-tka, je od pre nekoliko sati dostupan svim Pixel telefonima, samo u nešto skraćenoj varijanti. Biće dodavanja nekih nedovršenih funkcija tokom jeseni. Pominje se i AndroidOne program, ali nije baš najjasnije kada će početi distribucija za ove uređaje i od koga to zavisi, da li od Googla ili proizvođača telefona. I tu se očekuju nadogradnje do kraja jeseni.

A sad da vidimo koliko je Nova Nokia zaista vredna brenda i imena koje nosi. Jer sad otpočinje pravo angažovanje ove firme; Google je svoj deo posla već priveo do samog kraja. Srećno nam bilo!

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Najavljen je android P za drugu polovinu avgusta,mada ja mislim da ce kasniti.

Pazi kad je i Essental dobio apdejt istog dana kad i Pixel.

Jel koristi neko Discord na ovom telefonu?

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

'
d1a05b2a62ca756a9d7d87a868d1c64b.jpg

После баш дугог размишљања, прешао сам на овај телефон, и то са ајфона од 4 инча, тако да сам првенствено одушевљен екраном, и знам да су се неки жалили на то, али и по директном сунцу сасвим задовољавајуће.

Баш укратко, батерија одлична, увече увек остане 30-50 посто уз доста коришћења, квалитет израде феноменалан, звук на слушалицама (кабл и блутут) океј, звучник очајан.

Превентивно сам узео неко стакло, лоше је наравно легло, али сам наручио пар гелова са алија па ћемо видети. Неко је то помињао, како се држи? И ако је неко нашао боље решење нека јави.

Cestitam.Kako ti se cuju notifikacije kad ti stigne viber poruka,a kako za ostale.Jel deluje da je tise malo?

Е *mjau**mjau**mjau*, не користим вибер, а остале апликације ми се чине сасвим океј.

Screenshot_20180807-211858.png

Разбија ме софаскор, остало супер

Kod mene se čuju vrlo slabo. Zvuci notifikacija su prolično kvalitetni, ali i prilično tihi. Ako nisam pored telefona uopšte ih ne čujem. Veliki Google se nije dosetio da stavi podešavanja za jačinu notifikacije. Možda i to dodaju u Androidu 12 do 15. Verovatno nisu svesni problema jer svi zapisleni koriste Apple telefone :)
Cestitam.Kako ti se cuju notifikacije kad ti stigne viber poruka,a kako za ostale.Jel deluje da je tise malo?

Preporuka svima za OP6-1.2.1-GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2 verziju gcam, fotografije u uslovima slabog osvetljenja u poređenju sa stock kamerom su nebo i zemlja.
Radi na 8.1 sve sem slow motion.

Hvala.Bas cu da potrazim i probam ovih dana.

Ovo na screenshot-u nije Nokia, već Pixel, Verovatno je neko lažno preneo vest. Vidim da isto pišu na Twitteru da je lažna vest.
A i realno Nokia bi okačila negde informaciju da je krenuo update.

Bilo mi se sumnjivo od starta , zato sam stavio ' po ovome ' . Bugari ..

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Preporuka svima za OP6-1.2.1-GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2 verziju gcam, fotografije u uslovima slabog osvetljenja u poređenju sa stock kamerom su nebo i zemlja.
Radi na 8.1 sve sem slow motion.

Fino slika ova Gcam,okinuo jednu radi testa

Android 9 DP4 za N7 plus je dostupan, po prvim informacija navigation bar kao na pixel uredjajima je ponovo dostupan. Nakon ovog apdejta za ocekivati je da finalna verzija bude za 2-3 nedelje. Finalna verzija ce biti samo sitne korekcije na ovu verziju.

Skidam. Biće zanimljivo. Valjda neće da pobriše sve podatke... Verovatno hoće.
Android 9 DP4 za N7 plus je dostupan, po prvim informacija navigation bar kao na pixel uredjajima je ponovo dostupan. Nakon ovog apdejta za ocekivati je da finalna verzija bude za 2-3 nedelje. Finalna verzija ce biti samo sitne korekcije na ovu verziju.

Javi da li briše sve. Mada ja mislim ako već imaš 9 da će samo da prevuče preko stare. A ako imaš 8cu onda briše sve
Skidam. Biće zanimljivo. Valjda neće da pobriše sve podatke... Verovatno hoće.

Događa li se nekome da se telefon zagreje tokom punjenja, izbaci obaveštenje da je pregrejan i prekine punjenje, i posle par sekundi nastavi?

Desilo se meni,ali tad sam imao utorrent aktivan u pozadini koji ga je grejao. Kako sam njega deinstalirao nemam više tih problema
Događa li se nekome da se telefon zagreje tokom punjenja, izbaci obaveštenje da je pregrejan i prekine punjenje, i posle par sekundi nastavi?

Javi da li briše sve. Mada ja mislim ako već imaš 9 da će samo da prevuče preko stare. A ako imaš 8cu onda briše sve

Imam 9. Javim kad se sve završi... Ako završi kako treba.

Vracen novi navigation bar, izgleda GCam ne radi...

Briše sve.

Ima novi gesturs sistem sa pilulicom na dnu radi... Jedino što ja ne zapažam neku veću prednost u odnosu na tri ikone. Umesto da pritisneš moraš da vučeš prstom. Jedino što je zgodno što možeš prevlačenjem ikone na desno da uđeš u prethodnu aplikaciju.

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Kod mene trenutno ne funkcioniše device theme. Neće da postavi light pozadinu. Radilo bez problema na poslednjoj beti.

Kod mene trenutno ne funkcioniše device theme. Neće da postavi light pozadinu. Radilo bez problema na poslednjoj beti.

Kod mene radi light tema, radi i GCam ova verzija
OP6_test_1.2.2_GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2.apk

Super sad moram opet u banku.
Briše sve.

Ima novi gesturs sistem sa pilulicom na dnu radi... Jedino što ja ne zapažam neku veću prednost u odnosu na tri ikone. Umesto da pritisneš moraš da vučeš prstom. Jedino što je zgodno što možeš prevlačenjem ikone na desno da uđeš u prethodnu aplikaciju.

Nazad
Vrh Dno