Kakvi su ovi jeftini LG inverteri?
Za oko 500€, 21dB tihi mod, oznake se ne sećam, ima nešto kratko - S12 možda... Ima li neko iskustava?
Zavisi ko ti radi klimu. Ako te ne dere 2-3K. Imas PM![]()
Nema potrebe za "majstorom" to je bukvalno 5 minuta posla, samo treba skinuti 2 žice i staviti na novi kondenzator.
Nemoj da zaboraviš prvo da isprazniš kondenzator.
Prstima :d
Gledaj samo da kupiš neki kršteni, i da ne odstupaš od napona i kapaciteta. 10% veći kapacitet će proći OK
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Mislili su da je starter (8.500 dinara za njega tražili), ispalo je da nije on nego elektronika. Poneli je na servis i naplatili 9.800 za elektroniku i 1.500 za ruke. Čekam narednih dana da je donesu.Neka samo iskljuci klimu iz struje to je radni kondenzator i uvek je prazan posle gasenja.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ustedi se dosta na single umotavanju.Ovi... krenuli su obe cevi zajedno da umotavaju, pa sam ih malo korigovao, održavanje na hlađenju, dodajte još 10%, jer je izbaždaren merač na 240v[emoji1]![]()
![]()
![]()
Po gruboj predpostavci luca troši manje 20% od ove, al sam se ipak odlučio jer je jača na hlađenju dosta od konkurenata i to se oseća, bije baš ladno [emoji108]
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Koju klimu kupiti, I šta gledati prilikom kupovine iste?
Budžet oko 400€, stan je nekih četrdesetak kvadrata, većinom da hladi, ali bi se par puta tokom godine uključivala da greje...
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Pretpostavljam da je za mene pitanjeImaš li ikakvo.drugo grejanje u stanu?
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Planiram da uzmem inverter klimu, kako zbog hladjenja, tako i zbog grejanja, najvise zbog vlage, tj. kondenzacije zimi. Grejao bih prostor od nekih 25m2..
Da je ova klima ok:BEKO Klima uređaj inverter BBVCM 120/BBVCM 121?
Vasa misljenja o njoj?
Llc je potrošila 6,5kw za 24h nonstop je radila, hladeći 60 kvadrata, 20 primarno i 40 u prizemlju, da ne pričam o komforu u kom bi me on off klima ubila od nonstop duvajući 100% u ovih 20, usto bi se i prehladio verovatno dvaput mesečno, potrošila bi 4500 rsd manje kad bi obe hladile po toplom mesecu.Bacanje para je kupiti nešto što ti ne treba.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari