Šta je novo?

mtsTV GO

Ja ne uspevam da se prijavim putem sajta: stoji ekran za prijavu sa mojim podacima kao za Moj MTS i ništa! Na telefonu je odmah proradila. Još su mi naplatili 499 din, a treba 3 meseca gratis! Sutra reklamiram, jer nedeljom ne radi Call centar, što prvi put čujem! Rade kao neka državna kancelarija, od 8-20h radnim danima i subotom do17h!

Uspeo sam najzad, preko Mozile. Stvarno, bespotrebno komplikovano i uvek pokreće Mts tv plugin, čim menjam kanal. Nimalo elegantno i sporo! I još nešto- troši mi Mts-ov mobilni internet, a rečeno je da nema potrošnje njihivog interneta uz ovu uslugu. Kartica mi je u 3g telefonu, pa usb-om na komp. Valjda bi trebalo i u tom sučaju da se isto ponaša, tj. da nema potrošnje i kad Tv Go pratim putem računara?

P.S. Chrom nikako neće da mi pokrene uslugu i pored instaliranog Mts Tv plugina.

Šta je ovo?
70a970b187f69c2defe7caeb07b39311.jpg

Ne znam i meni se desilo par puta i pitao ove iz mts-a sta je to kazu, nista.
Eto da znas i ti sta je to.
Inace ja evo 2 mes ne mogu da gledam nijedan kanal na sva tri uredjaja.
A diletanti ne znaju da ga rese, samo me zovu po 10 puta i pitaju za modele i operativne sisteme, i uvek im kazem i nikad se vise ne jave.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

Da, a na kompu "Došlo je do prekida. Pokušaj ponovo. (Kod: 10000)"

Jel moze neko sa NEroot-ovanim tel da proveri da li mu radi mtstvgo, posto mene ubedjuju da na rootovanim uredjajima ne radi reprodukcija sto je moj slucaj.
A radilo je najnormalnije do pre 2 meseca na tim istim uredjajima.
A povrh svega kad dobro ne rade tel zbog roota, a zasto ne radi na W7, pametnjakovici kazu pa zbog roota na tel iako nema veze jedno sa drugim, vec sa njihovom nesposobnoscu da rese problem.

Na telefonu rootovanom koristeći Magisk NE radi ni jedan kanal, samo vrti kružić. Ako se aktivira Magick Hide za tu MTS aplikaciju momentalno sve proradi.

Dakle, na rootovanom telefonu (sa Android 8.1, i to još i custom ROM) sa sakrivenim root-om je radio stream. Trenutno ne prolazi login (TSSOAuth problem) tako da... opet su zeznuli nešto na serveru.

E kod mene obrnuto na oba tel, nemam problem sa logovanjem to uvek prolazi, skrivam i sa Magiskom na oba, nista, ima isto costum rom na jednom a na drugom ne i opet nista, dakle nema veze sa rootom uopste, sto je i logicno jer ne radi ni na W7.
Samo me interesuje sto mi ne radi na oba fona, a zapravo je tu i odgovor, zato sto su nesto zeznuli a ne umeju da poprave.

EDIT:
Koji Magisk imas?

Poslednja izmena:
Kod mene radi normalno sad.

Ali ne koristim rut, magisk i ostale.

E kod mene obrnuto na oba tel, nemam problem sa logovanjem to uvek prolazi, skrivam i sa Magiskom na oba, nista, ima isto costum rom na jednom a na drugom ne i opet nista, dakle nema veze sa rootom uopste, sto je i logicno jer ne radi ni na W7.
Samo me interesuje sto mi ne radi na oba fona, a zapravo je tu i odgovor, zato sto su nesto zeznuli a ne umeju da poprave.

EDIT:
Koji Magisk imas?

Sad su sredili problem sa login/autorizacijom tako da opet radi i stream naravno.

Instaliran je Magisk v16.7 i Magisk Manager v5.8.3, i aktivan Magisk Hide za MTS TV Go aplikaciju.
Telefon je Xiaomi Redmi Note 4x, sa LineageOS 15.1 (dakle Android 8.1) poslednjim build-om.

Prethodno je radila ova krš aplikacija na istom telefonu sa LineageOS 14.1 (Android 7.1.x) + SuperSU (bez ikakvog skrivanja root-a, ni EON app se nije žalio na root).

Moguće je da je kod tebe nastao neki problem sa MojMTS nalogom koji koristiš... Da li si probao da cimaš MTS podršku da uzmu pobrišu/deregistruju sa njihove strane sve asocirane uređaje? Pa zatim da deaktiviraš uslugu (eventualno i da promeniš password za MojMTS nalog) i onda ponovo da aktiviraš TV uslugu...

Tebi ne radi kako treba ni na kompu tj browseru??

I šta ti je "W7"? Windows Phone 7?

Sad su sredili problem sa login/autorizacijom tako da opet radi i stream naravno.

Instaliran je Magisk v16.7 i Magisk Manager v5.8.3, i aktivan Magisk Hide za MTS TV Go aplikaciju.
Telefon je Xiaomi Redmi Note 4x, sa LineageOS 15.1 (dakle Android 8.1) poslednjim build-om.

Prethodno je radila ova krš aplikacija na istom telefonu sa LineageOS 14.1 (Android 7.1.x) + SuperSU (bez ikakvog skrivanja root-a, ni EON app se nije žalio na root).

Moguće je da je kod tebe nastao neki problem sa MojMTS nalogom koji koristiš... Da li si probao da cimaš MTS podršku da uzmu pobrišu/deregistruju sa njihove strane sve asocirane uređaje? Pa zatim da deaktiviraš uslugu (eventualno i da promeniš password za MojMTS nalog) i onda ponovo da aktiviraš TV uslugu...

Tebi ne radi kako treba ni na kompu tj browseru??

I šta ti je "W7"? Windows Phone 7?

Moj je magisk 16.0 mozda je to problem.
Aktiviran je i kod mene hide na oba uredjaja, i dzaba, inace 8.0 android na oba uredjaja.
Nije problem sa nalogom, sve su odradili za ova dva meseca.
Da meni ne radi ni u bilo kom browseru, ni FF ni Chrome, ni opera.
W7 je Windows 7.

Heh, pa kako onda nije do naloga? Ako ne radi na gomili različitih uređaja (sa različitim operativnim sistemima) koji svi koriste isti nalog... osim naloga zajednička je još i internet konekcija.
Ne radi ti ni kad testiraš isti nalog na nekom tuđem kompu i nekoj drugoj internet konekciji (samim tim i na drugom ruteru) ?

Heh, pa kako onda nije do naloga? Ako ne radi na gomili različitih uređaja (sa različitim operativnim sistemima) koji svi koriste isti nalog... osim naloga zajednička je još i internet konekcija.
Ne radi ti ni kad testiraš isti nalog na nekom tuđem kompu i nekoj drugoj internet konekciji (samim tim i na drugom ruteru) ?

U smislu da je moguce da se uvek uloguje samo reprodukcija nece vrti kruzic na sva tri uredjaja. Ne mora biti ni zajednicka konkcija probao sam telefone preko 4G nece. Nije do IP, vdsl...
Na tudjem kompu nisam probao, vec sam davno potrosio tri zamene sad do 24.08 nema zamene nigde.

EDIT:

Evo sad ubacio tu beta 16.7 magisk i odmah proradilo, tacno sam znao i rekao sam u predhodnom postu da je izgleda problem u njemu.
Svasta, na stable 16.0 ne radi a na beta 16.7 radi, e svasta boze.
Sad radi savrseno.
Znao sam da je do toga, i opet sam bio u pravu.
Hvala tebi, jer me je tvoj odgovor na moje pitanje postaklo da updejtujem magisk jer je ocito to bilo jedina razlika izmedju tebe i mene.

Poslednja izmena:
Sad cu i to da vidim, mozda ce automatski proraditi, koja glupost eto da i drugi znaju i to me zezalo 2 meseca.

Na kompu ne radi log in! Kucam usname i pass ali ne moze da se klikne na "prijava", klikcem ali se nista ne desava...

A da zaboravi da napisem, nece na kompu, moracu da cekam do 24.08 da bih mogao da promenim uredjaj tj browser posto se i promena browsera racuna u promenu uredjaja, glupost.

A kako se uopšte menja uređaj na toj glupoj aplikaciji? Registruješ prvi, registruješ drugi, i kad hoćeš treći da zameniš za neki od ta dva - gde, kako?

Meni neće ni na fonu ni Android tv box. Zvao, kaže kod njih ok i napravio nalog podrsci. Sifre 10000 i 107011

Ako koristite Mts Go na telefonu (Android konkretno) i imate neki Adblocker (Adguard u mom slučaju) stavite MtsGo u exception list jer zbog toga ume da blokira program tj da ne pušta reprodukciju.

Sad gledam Zvezdu na laptopu. Kada podesim rezoluciju na najviše ne može da se gleda koliko secka.

Sad baš htedoh da pitam da li neko koristi Klik Sport na računari i kakva je slika. :)

50 din nije skupo ali ako secka kao na besplatnim opcijama onda nema svrhe to plaćati.

Secka ubija

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno