Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Prilozi

• Powered By Lineage.zip
    279.8 KB · Pregleda: 12
Kako je bolje da se odradi update na LOS? Preko OTA u podesavanjima ili klasicno kroz TWRP?

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Kad sam napisao bliži, mislio sam na AOSP UI elemente QS, alignment itd. Dodaju i u LOS neke korisne stvari (Trust, Styles dark, black i light LOS teme), ali osnovno ne diraju, i svaka opcija ima svoje mesto. Oba imaju dodatne optimizacije aosp koda, samo što LOS razvija veća grupa ljudi. :)

Brzina i fluidnost na strani LOS-a, svakako. Ima nove blob fajlove iz Mi A1 8.1.0 ROM-a, interaction CAF boost na 1.6GHz... sve to radi mnogo bolje.

Preporuka iskusnijih ljudi sa telegrama su: LOS, Cardinal, AOSIP, Omni.

@vlado3399 Svejedno je. Ja radim ručno kroz TWRP, navika.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pomagajte. 4X mi ušao u bootloop. A kada stisnem za hard reset, izbaci mi samo tu sliku da se prikopča za računar. Nemam opciju za hard reset. Šta da radim?
screen_2018-08-01 22.55.09.jpg

Da ne guglam, na brzinu. Fix za yellow flash na LOSu?

Stigao 9.6.2.0. Dokle tih updatea? Zar neće desetka ovaj mesec?

Ne znam šta ga više krpe...

kakvo je stanje sa temperaturom na 9.6.2? i meni se sa 9.6.1 digla +10 stepeni. neko je već spominjao to. trenutno mi je na 43, a toliko mi nije dizao temperaturu ni na plaži:)

kakvo je stanje sa temperaturom na 9.6.2? i meni se sa 9.6.1 digla +10 stepeni. neko je već spominjao to. trenutno mi je na 43, a toliko mi nije dizao temperaturu ni na plaži:)
9.6.4.0
Upravo zavrsio Forward Assault i evo slika to je normala
Screenshot_2018-08-02-12-31-07-143_com.cpuid.cpu_z.jpeg

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk
0c88ceec69712d3f296d1a349d6020ae.jpg

Sorry doduse na RN5+

Poslednja izmena:
mnogo je i to. vratiću ga onda vrv na 9.5.9.0 i to je to. nešto su oni tu za*

Pm

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Rešio problem. Ne mora kod majstora. Malo interneta i malo čačkanja i odradio fabrički reset. Nadam se da ništa nisam zenuo u međuvremenu. A sada ono najgore. Dva dana instaliranja applikacija i podešavanja telefona.

Koliko ti to aplikacija imas kad ti treba dva dana? Ja to sve odradim za plafon dva sata,sa sve novim romom i podesavanjem aplikacija...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Ja uradim backup u MIUI na SD, ili TWRP ceo rom(cca 10gb)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ova zadnja kamera sto je Zile postavio sa opcijom podesavanja boja je pun pogodak,evo opet mido vs s8(gcam)

Prilozi

• IMG_20180801_123314.jpg
    IMG_20180801_123314.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 125
  • IMG_20180801_123308.jpg
    IMG_20180801_123308.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 120
Meni nema smisla uporedjivati kamere po danu, tj. odlicnim uslovima. Losiji uslovi, tek tad se osetno primeti razlika.

Nazad
Vrh Dno