Moj sin ima Redmi Note 4. Boot nije otključan i naravno nije rutovan. Da li može da se fleša EU rom ili mora unlock i root? Pitam jer sam ja moj Redmi Pro otključao i rutao (odavno) i juče flešao MIUI 10, beta verziju koja je lepša i čini mi se da mi baterija duže traje, a inače sam i do sada punio na dva dana.
Aj javi, hvala.
Tako sam i mislio, hvala.Moras otkljucati bootloader.
Ja imam slabu mrezu na vipu. Bude cesto jedna ili dve crtice, ali nikada ne ispadne sa mreze. Pozivi rade normalno. Internet je zezao, ali je bio problem do proxy-ja i to je sad reseno. Ako sam dobro ispratio temu, ti si na LOS-u? Sta ti je odabrano u podesavanjima, peferred network type?
Sent from my sub-etha-sens-o-matic
Da, dosta bolje. Sa interaction boost je skoro ista potrošnja, ali telefon mnogo dobro radi, čak i sam uključenim battery saver profilom prihvatljivo.Evo potrošnje sa stock kernelom:
![]()
![]()
Signal je sve vreme bio slab, 2-3 crtice, skoro nikad full. Mnogo bolje u odnosu na MIUI. Sa njim sam u proseku oko 6 ipo-7h izvlačio.
Je l' omnivision senzor?
Koristim default podešavanja na stock kernelu.Možeš li da podeliš podešavanja za Kernel Adiutor?
Skineš Termux sa Playstore-a.Na Los-u neće da uđe tamo kad klikćem na kernel da vidim koji je senzor.. Ima neki drugi način?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari