Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako i zbog čega su odbačene optužbe,ko je od njih ubio psa i ko je na kraju pucao na Lucasa u šumi,šta je bilo sa onom matorom iz vrtića što ga je prijavila i još 100 drugih nerešnih pitanja
Mislim da su to ostavili za nastavak... [emoji23]
Neke stvari treba ostaviti, ne nedorečene, već neobjašnjene. Njihovim objašnjavanjem se remeti fokus i suština koja se želi saopštiti.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima par godina kako sam gledao pa se ne secam bas svega ali..

Klinka je valjda priznala na kraju da je lagala pa su zato odbacene optuzbe, ko je ubio psa? Zar je to bitno jb t, mogao je biti bilo ko iz grada, svi su ga tad mrzeli.. postavljas nebitna pitanja, poenta je da kad te jednom neko ocrni (sa razlogom ili bez), vecina ljudi ti nikad nece oprostiti, njegov zivot je unisten tom random lazi koju je klinka izmislila.. Preispitaj malo kako gledas filmove, promicu ti najbitnije stvari a fokusiras se na nebitne :)

Film je kompletan, i odličan.

Nisam znao da je za gledanje filmova potrebna posebna filozofija :lupko:

Možda vi volite te nedorečene filmove gde se pravite pametni pošto ste kao shvatili poentu filma...ja ipak volim kada je sve zatovreno.

Osim ako se ne radi o mindfuck filmovima :d a Jagten to sigurno nije

Ja sam ga na premotavanje gledao. Tematika mi je bila previse i bas me mracila. A kraj po meni The Hunt is on...

Pa i zatvoreno je lol. Ne mora sve da se nacrta, to je razlika, ili ne mora svaka sitnica da se objasni koja je nebitna za generalnu poentu.. a ti bas trazis svaki detalj da ti se objasni.

I ne volim ni ja filmove gde Dimitrije Vojnovici misle da su skapirali nesto vise od 'obicnih' ljudi, poput Interstellara, a u stvari nema sta dodatno da se skapira.. ali Jagten bas nije ta kategorija..

Poenta dobrog filma je nekad da ne mora sve da ti nacrta, vec da ti sam izneses svoju verziju, da te baci na razmisljanje.. ali ne o nebitnim detaljima poput
ko je ubio psa
.

Poslednja izmena:
Upravo to sto si napisao je dokaz da si totalno promasio poentu oba filma. Iskreno, nije mi jasno kako.
Kakvi bre detalji, misterije i resenja, to uopste nije sustina pomenutih filmova koji se zavrsavaju na apsolutno adekvatan nacin koji je u skladu sa osnovnom idejom.
Nisi gledao Se7en nego dva ostvarenja koja se fokusiraju na negativne strane ljudske prirode i medjuljudskih odnosa, lazni ''moral'', glumu, foliranje, prevare, lazi, mrznju koja ne moze da se iskoreni, predrasude itd.
Nerealno mi je da ovo mora da se objasnjava osobama starijim od 15-ak godina, bez uvrede.

Poslednja izmena:
Upravo to sto si napisao je dokaz da si totalno promasio poentu oba filma. Iskreno, nije mi jasno kako.
Kakvi bre detalji, misterije i resenja, to uopste nije sustina pomenutih filmova koji se zavrsavaju na apsolutno adekvatan nacin koji je u skladu sa osnovnom idejom.
Nisi gledao Se7en nego dva ostvarenja koja se fokusiraju na negativne strane ljudske prirode i medjuljudskih odnosa, lazni ''moral'', glumu, foliranje, prevare, lazi, mrznju koja ne moze da se iskoreni, predrasude itd.
Nerealno mi je da ovo mora da se objasnjava osobama starijim od 15-ak godina, bez uvrede.
Zatvorimo pricu s ovim :D

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Pa ljudi su go*na i kvarljiva roba.
Ne treba još i filmovi to da mi govore i da iz toga izvlačim poentu.
To znam svaki dan kada izađem iz stana na ulicu.

A vama ako to do sada kroz život niste shvatili i niste videli nego vam trebaju filmovi da to vidite onda fje i meni nerelano da to nekome treba da se objašnjava

Se7en se ne može porediti sa ova dva filma jer se radi o vrhunskom ostvarenju a ne o poluproizvodima kakva su ova dva filma.
U Se7enu je sve baš kako i treba da bude. Od prve do poslednje sekunde.

Ne vredi, i dalje nista ne kapiras.

Sent from my D6503

Jagten poluproizvod ? Ti sebe jos vise ukopavas..no, drzimo se teme

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poluproizvod zbog nerazjasnjenje misterije ubistva psa [emoji6], tu je vrv ležala cela poenta filma, nice one.

Gravity 3D,fini efekti a film slab,Sandra vadi prosek. 6/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam što ste se uhvatili psa kada sam naveo mnogo više primera od tog psa ali kako vi kažete promašili ste poentu :d
Vratite se pa ponovo pročitajte šta sam sve naveo osim psa a ne selektivno da birate samo ono što vama odgovara

Avendžeri: Infinity War šta znam, onako 6/10 za trud i to samo zbog Thanosa budući da je najbolje odrađen negativac do sada.

Ovi ostali ... svako je rekao svoju rečenicu-dve, koliko je vremena bilo za to i varijanta "Let's get paid ...". Takav mi je utisak ostavio film. Ali film možda i ne treba ocenjivati ovako jer je tek pola priče prikazano ...

Avendžeri: Infinity War šta znam, onako 6/10 za trud i to samo zbog Thanosa budući da je najbolje odrađen negativac do sada.

Ovi ostali ... svako je rekao svoju rečenicu-dve, koliko je vremena bilo za to i varijanta "Let's get paid ...". Takav mi je utisak ostavio film. Ali film možda i ne treba ocenjivati ovako jer je tek pola priče prikazano ...

+1

Tako je vec par godina unazad... Cini mi se da su vecini glumaca iz vodecih Marvel fransiza papreno skocili honorari, zato i ide ocekivani reset (i verovatno i pad interesovanja) sa novom postavkom superheroja...

Nisam gledao Jagten (planiram uskoro, mozda jos i danas), al imam pitanje za NightCrawlera... Da li je po tebi Inception nedorecen film?

On topic:
The House - klasican Will Farrel, jedva da sam se nasmejao, 5.5/10.

Pacific Rim 2 - vise deciji film, nego nesto sto bi moglo da mi pruzi dojam ozbiljnog SF filma. 5/10

Quite Place - ideja ko ideja nije losa, sam film ko film nije los, al desavanja u filmu su mogla da se spakuju u 20 minuta lagano. Rupe i nelogicnosti u filmu ne bih da komentarisem. 6/10

Za ljubitelje ratnih fiilmova

Neznani vojnik

https://www.imdb.com/title/tt4065552/

Posle "Panfilov's 28" koji me prvo oduševio[nauk da se ne gledaju takvi filmovi tokom prehlade], a posle drugog gledanja razočarao, pogledah i ovo finsko čudo. Mnogo bolji film, stvarnije scene borbi. Preporuka.

Dopuna: sad videh da postoje još dve verzije tog filma. Iz 1955. i 1985. Valja pogledati i te verzije ako bude titla.

Poslednja izmena:
Snimljen je i Sicario 2? Meni je i Sicario tanak i debelo precenjen, kad ono evo i nastavka.

Thief old school krimic, uzivao sam gledajuci ga. Ima svojih mana naravno, na primer glupost ali vidis pa vidis ne mozes da ignorises, uzasna padanja posle upucavanja, pre-teatralno. Jako je zanimljivo gledati lopove u vreme kada nije bilo kamere na svakom cosku.

Timecrimes, Do polovine filma mi je glavni lik toliko komican i film prosecan ali onda krece spirala i recimo opravdava neku 7 do samog kraja. Sve u svemu Primer je sve zahebao sto se tice time loop-a.

+1

Tako je vec par godina unazad... Cini mi se da su vecini glumaca iz vodecih Marvel fransiza papreno skocili honorari, zato i ide ocekivani reset (i verovatno i pad interesovanja) sa novom postavkom superheroja...

Kakav crni reset, kad upravo sad imaju najveci potencijal

Disney je u ozbiljnom razmisljanju da svi prezive A4 iako Feige nije to imao kao ideju u startu, i postoji velika mogucnost da su to i uradili. Hemsworth kome je istekao Thor ugovor napominje da ce ga "glumiti dok god bude interesa", RDJ je najavljivao da je "Iron Man" zavrsio jos od IM3 a pojavio se naknadno u jos 3 filma, bukvalno niko kome istice ugovor sa fazom 3 ne planira da "okaci kostim o klin", jer ono sto sad ima MCU nema niko, a to je potencijal da svaki sledeci film koji izbace bude bar 800m na box office-u.

Koliko god da su im pojedinacni honorari, MCU je trenutno zlatna koka koja nije ni dostigla zenit. Tek sad imaju potencijala za nenormalne cross-over-e iz stripova poput Spiderman/Strange, Ultimates, New Awengers, a da ne spominjem mogucnost ubacivanja X u MCU, gde su X-men resetovani vec sa mladim glumcima da ih igraju narednih 15 godina

U svetu filma gde samo ove godine imas 2 ogromna box office bust-a (Solo, i Wrinkle in Time) a imas franshizu koja garantovano pravi 800m po filmu niko nece da nista resetuje, ima da ga muzu dok RDJ ne napuni 70 godina. Ono sto im je leglo ko penal je cinjenica da je Feige okupio savrsenu ekipu ljudi koji prave MCU i da prakticno ne mogu da omase ni sa jednim filmom. Strange koji je imao najmanje interesa je bio 600m na box office-u, a posle IW-a postao najtrazeniji MCU lik, ostatak faze 3 je zaradio minimum 900m po filmu pa je tu jos bio i kulturoloski fenomen Black Panther-a, tako da nece da bude ni iznenadjenje da Gunn koji je otpusten iz Guardians-a 3 zbog pedofilskih tvitova od pre 10 godina, dobije posao nazad. Upravo zakazali "Sit-down" da se "dogovore". Para vrti de burgija nece.

Poslednja izmena:
Bogami, ja sam uz James Camerona, kad tad će se ovo zgaditi ljudima. Meni već jeste, tj. nije da mi se gade ti filmovi nego me ne vuče više da ih gledam u bioskopu.

Black Panther "kultoroloski fenomen"... Lol, sta sve necu da procitam... Mozda jeste za africko-americki deo populacije, film ako si ga gledao znao bi koliko je veliko smece...
RDJ i jeste zavrsio sa IM fransizom ali ga kesiraju da "gostuje" u Avendzersima sto se i vidi po njegovoj ravnodusnoj glumi...

Reset (kao sto je i planiran sa ovom postavkom i Infinity War-om) bi im mozda i spasao fransizu, jer ce je ova hiperprodukcija ubiti.

On-topic

Slazem se sa kolegom dowlom - gledam sinoc toliko nahvaljeni Infinity War sa totalnim flatline-om, po trejlerima sam ocekivao mnogo vise a ovo je prilicno mlako. 7-7,5/10 i to je velikodusno cisto zbog(ovog puta uspelog) humora i vrlo dobrih crossover scena sa Guardians ekipom...
Trebalo je ovo dosta mracnije da bude, a ovako se dosta toga moze naslutiti i ne mirise na dobro jer ce opet stancovati po ustaljenoj formuli dok kvalitetno ne flopnu... A to se vec vidno primecuje u par poslednjih filmova iz Marvel univerzuma...

But hey... Makar ce biti interesantno klincima i kao kulturoloski fenomen...

@Nightcrawler
Nije Jagten tip filma, Pepeljuga ili Trnova Ružica da se završava happy endom, gde su svi živeli dugo i srećno. Što se pomenutog filma tiče, šteta je napravljena i tu popravke nema, tako je i u životu. Film bi izgubio smisao
da se poterala hajka, ko je zveknuo kuče ili ko mu čukao noću na prozor. To su delovi filma koji nisu bitni za samu suštinu.

Poslednja izmena:
I meni u Infinity war ima dosta losih momenata, razvlacenja price, ali ima i dosta dobrih fora za razliku od Pantera koji je katastrofa, gde ide ovaj svet kad je takav film toliko hvaljen...mislim da sto se tice IW sta god da su napravili bilo bi uspesno, a i cekam drugi deo, posto ovo je bukvalno na pola prekinuto.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno