Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Prema policiji nije bio bahat, ali je ako test pokazao da mora na vađenje krvi (duvali smo obojica).
Bilo mi je jasno o čemu se radi, jer je sve vreme navaljivao da se dogovorimo, da mi plati, bez dolaska policije. Brzo je evoluirao od prijateljskog nastupa, do otvorenih pretnji.
Policajac dolazio u urgentni da se uveri da sam otišao na pregled.

@NovemberWhisky
Mnogo je to para za moje potrebe. Ja na žalost imam godišnje do 2.000 km i tolika investicija mi baš ne leži.

Plus, čini mi se da ne bih ni mogao da vozim bez kanala zbog udobnosti, a Brooks vidim da to ne praktikuje, pa ne bih da rizikujem

Prema policiji nije bio bahat, ali je ako test pokazao da mora na vađenje krvi (duvali smo obojica).
Bilo mi je jasno o čemu se radi, jer je sve vreme navaljivao da se dogovorimo, da mi plati, bez dolaska policije. Brzo je evoluirao od prijateljskog nastupa, do otvorenih pretnji.
Policajac dolazio u urgentni da se uveri da sam otišao na pregled.
Прво да се зна, за саобраћајну несрећу да телесним повредама се увек одговара кривично. Значи мораш и ти на суд.
Друго, увиђај саобраћајне несреће се увек ради када има телесних повреда или ако је један од учесника пијан.
Треће, кад се заврши суђење, да суђење, судија ће ти рећи да можеш да тражиш одштету. Имаш право на одштету и по питању повреда и за бицикло. Наравно ако је возач аута крив за незгоду.

И да не мешате прелазак преко пешачког са гурањем бицикла. Ако је стаза исцртана преко прелаза, може да се вози бицикло, ако није, мора бициклиста да сиђе са бицикла и да га гура. Тако је исправно.

Иначе веома ретко, али може и други учесник бити прекршајно кажњен за неко дело ако је направио прекршај иако је први кривично гоњен.

Надам се да ћеш добити довољно пара, да се задовољиш неким мини годишњим летовањем!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

:D

Poručio sam neke biciklističke sa coolmax silver ulošcima, jel imao neko iskustva ?
To sam rešio posle jučerašnjeg ture, posle nekih 50 km sam počeo da se raspadam u predelu sedalne kosti, ipak mojih odpr 100 kila je dosta. Juče sam napravio oko 90 km, 40 pa 50km, između pauza od nekih sat vremena. Noge su sasvim ok, samo je guz bio problem ...

51a659c91efd49ac714185b7978e72e8.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Daj link da vidim koje si uzeo pojavilo se dosta losih ulozaka sto ranije nije bio slucaj.

Da, deluje dobro.
One plave rupicaste su ocajne, raspadne se ulozak i pomeri se gel.

I bolje su ti gace sa tregerima, ali to ostavi za sledeci put :)

Jel ima neko ko bi hteo da pozajmi/iznajmi nosač za kola za bajs?

Drugari, ajde pomoc kod slatke muke.
imam 3 bajsa i 2 moram da se resim.
1. Haibike Attack RC, 2012 godiste, 3x10, rs xc30 viljuska, xt zadnji, deore prednji i sifteri, draco kocnice..fabricka oprema
2. Ghost se 4000, 2013, 3x10 raidon viljuska, isto kao gore, fabrika xt, deore, gemini....fabrika
3. Trek 8000, 2010, 3x9 reba viljuska, xt zadnji, xt pogon, slax prednji i sifteri, draco kocnice, fabrika sve sem kocnica

Haibike ce sigurno da leti, a ova 2 velika dilem

Poslednja izmena:
Imaš poseban deo foruma gde možeš da okačiš oglase ili okači na cikloberzu...

Imaš poseban deo foruma gde možeš da okačiš oglase ili okači na cikloberzu...

Znam, ali je ovde pitanje bilo koje da zakacim na oglase, a koji da sacuvam...10 godina sam clan, tako da znam gde idu oglasi. Na stranu sto ne mislim da je it forum prava adresa za takav vid oglasavanja.
Da bi iole mogli da pomognu ljudi, valjda bi trebali da znaju koje su bicikle?

Juče ludnica [emoji123][emoji123][emoji123]
4f5c2379a165d78ecb6f498233c4eaa7.jpg

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Au svaka čast [emoji123] daj okači sliku bajka i opreme

Koliko imaš godina? Ako nisi mlad, nije ti baš dobro voziti sa tako visokim prosečnim bpm.
Edit: u svakom slučaju skidam kapu.

Poslednja izmena:
Koliko imaš godina? Ako nisi mlad, nije ti baš dobro voziti sa tako visokim prosečnim bpm.
Edit: u svakom slučaju skidam kapu.
32 godine imam, drugar ima sličan bpm ma dobro je to [emoji23][emoji23][emoji23]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Prodaj sva 3 i uzmi jednog dobrog drumasa :)

Sent from my E6653 using Tapatalk

Zarekao sam se prosle sezone da necu da dajem neke vece pare za bajs. Prodao karbonca sa vrh opremom za realno smesne pare...
Inace, ne volim drumase, samo mtb. Zaustavio se na hard tailu zarad toga sto vozim i asfalt, ali inace volim da vozim u ritu, pored Dunava i tako nekim putevima koji bas i nisu za drumasa. Veca je i gimnastika mtb sa 2,25 gumama :d

Znam, ali je ovde pitanje bilo koje da zakacim na oglase, a koji da sacuvam...10 godina sam clan, tako da znam gde idu oglasi. Na stranu sto ne mislim da je it forum prava adresa za takav vid oglasavanja.
Da bi iole mogli da pomognu ljudi, valjda bi trebali da znaju koje su bicikle?

Šta bi ja uradio da imam ta 3 bajsa:
prodao sva 3 i uzeo neki Haibike e-bike. Jeste, skupi su, skoro kao auto, ali mislim da vredi, gomilu presnosti i u odnosu na auto i u odnosu na klasičan bajk.
Kada bi dobio neke pare prvo što bi uzeo bi bio e-bike.

E-bike je meni za matorce :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Jel to oni sto idu po 80kmh :D

Meni to gubi smisao pravog bajsa, a po meni je da se sam ti mucis, a ne da imas neku pomoc

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

A hbg, nekad kad su ljudima rekli da će na televizorima moći da gledaju sliku u koloru to im nije imalo previše smisla kad već imaju crno belu sliku :p

80kmh idu jedino niz brdo, i to neko oštro :D što brže ideš to ti manje motor pomaže, ne znam tačno ali mislim da na oko 30kmh ne pomaže ništa.
Ja to gledam drugačije,
opcija A: preći 50km klasičnim bajsem i poprilično iscrpeti organizam (ja nisam pro-fit-bajks-džanki, volim rekreativno da vozim) ili
opcija B: preći 150km na ebajku i pritom se vratiti kući sa dovoljno energije da osim tuširanja možeš i još nešto da uradiš.
Ebajk je extra za rekreativnu vožnju jer omogućava da se ode dalje, vidi više a ne crkne pri tom + ima više podešavanja, manje pomoći/više pomoći ili bez pomoći motora... itd.

Ebajk je budućnost, pre 3-4 godine ih je bilo umereno, ništa posebno, Haibike tek počeo, Trek ili Cube nisu imali ni jedan u ponudi a vidi sad, pola ebajkovi pola klasični, čak su i u kategoriju specialki ušli.

Poslednja izmena:
ili
opcija B: preći 150km na ebajku i pritom se vratiti kući sa dovoljno energije da osim tuširanja možeš i još nešto da uradiš.
Ebajk je extra za rekreativnu vožnju jer omogućava da se ode dalje, vidi više a ne crkne pri tom + ima više podešavanja, manje pomoći/više pomoći ili bez pomoći motora... itd.
Umesto svega dovoljno je da imaš drumasa ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno