Sinoć kada sam hteo da updatujem RR na poslednju verziju, taman htedoh da ubacim onaj Twrp od Cosmic nekog Indijca jer njegov twrp nemora da se flashuje stalno kada radim update.
Uradim wipe system, flashujem rom, flashujem twrp installer njegov. Reboot recovery ponovo pa install GApps i Magisk, i sistem nikako da se podigne
Probao nekoliko puta. Probao i taj prethodni build da re flashujem, i kada se on nekako bootovao, svi google servisi su pukli. Ja mislio da nisam zaboravio magisk. Uradim ja sve ponovo, ali ovoga puta flashujem Magisk, kad ono boot loop.
Reko ja ništa kad sam već sj**** celu stvar i mogu da se pomirim sa podacima i romom, ajmo lepo wipe system, data, dalvik sve, pa na početak lepo.
Prebacim ja Stock GApps i krenem. Stignem da flashujem GApps, kad ono file corrupt.
Ja se iznerviram već žešće i pogledam, kad ono zip na kartici 0 B, a na kompu normalno.
Već je bilo 7:00 jutros, i znao sam da će bar stock instalacija proći.
Uključio sound enhancer, podesio neki mi capsule šta već jer je on naj flasniji tamo, ali bih voleo još malo jači zvuk na sluške. Putujem večeras, i verovatno sad nemam vremena da install custom rom, modove i sve.
Treba i muziku da nabacim neku.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока