Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Zna li se kad stiže 8.1 update na stock rom? Nisam instalirao onaj koji je već povučen pa sam i dalje na 8.0

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

To niko ne može tačno da ti kaže, ali ubrzo će pustiti ponovo.

I koliko vas ima uopšte te probleme zbog kojih toliko pljuju sad na XDA i Facebook grupama po Xiaomiju? Obrisane poruke, izgubljena sertifikacija na Gplay, lagovi i spor rad sistema, Bluetooth se pali sam od sebe, FP ne pali ekran iz stand by... Ja, a ni ljudi koje lično znam sa Mi A1, nemamo ni jedan jedini problem sa 8.1.

Poslednja izmena:
^^ Ooooo druže,nešto si pogrešno shvatio.
Ne pljujemo mi,već Indijci
-Pleseeee help meeee-

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Imam 8.1 na MiA1 i osim obrisanih SMS-ova nemam nikakav problem.
:)

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ista stvar. Apsolutno ništa.

Ja nista od navedenog, nit primecujem da sporije radi, niti brze, poruke sve tu, nikakvu neku promenu ne vidim sem sto imam utisak da za nijansu bolje drzi baterija (30min SoT-a mozda vise)...

^^ Ooooo druže,nešto si pogrešno shvatio.
Ne pljujemo mi,već Indijci
-Pleseeee help meeee-

Ne zezaj, znaš na šta i koga sam mislio. [emoji14] :D

Evo sad im se odjednom počeo pojavljivati i neki problem sa GPSom. Nisam još saznao šta.

Ne zezaj, znaš na šta i koga sam mislio. [emoji14] :D

Evo sad im se odjednom počeo pojavljivati i neki problem sa GPSom. Nisam još saznao šta.

Jek si to ti odgovorio ovom Indijcu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Iskrivih se od smeha.
bbe4b357ed099c69510cf86909da6e86.jpg
aed34547e68e5f353ffbb0e81e266acf.jpg

Jek si to ti odgovorio ovom Indijcu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Iskrivih se od smeha.
Guilty as charged. :d :d :d

Ja ne mogu da pricam sa njima. Ne vredi jednostavno. Kad vide da znas, krenu da te spamuju na PM. Odlepim. Vecinom citam. Aktivniji sam na 4pda nego na XDA. Normalniji su.

Ja ne mogu da pricam sa njima. Ne vredi jednostavno. Kad vide da znas, krenu da te spamuju na PM. Odlepim. Vecinom citam. Aktivniji sam na 4pda nego na XDA. Normalniji su.
Да 4пда је много боље место, али само зато што пишу ћирилицом и на руском....Сама она кепча за регистрацију одбије макар 40% оних "само нешто да питам"

Јој што волим супу од детлића!

Zato i nema pls halp mi maj phon deiz :d

Inace posle nekoliko meseci mogu da kazem da sam bas zadovoljan telefonom, ali mislim da cu ga menjati u neko dogledno vreme za RN5. Zasto? Samo zato da malo furam MIUI. Dosadan mi je stock postao i sad ono malo bi da promenim. Kasnije kad dodje A3, opet se vracamo na stock :d

Inace posle nekoliko meseci mogu da kazem da sam bas zadovoljan telefonom, ali mislim da cu ga menjati u neko dogledno vreme za RN5. Zasto? Samo zato da malo furam MIUI. Dosadan mi je stock postao i sad ono malo bi da promenim. Kasnije kad dodje A3, opet se vracamo na stock :d
A ja sam pre A1 imao Nexus 5x i bio sam znači prezadovoljan telegonom,ali mi samo od jednom crko,kažu ploča i to posle god dana korišćenja.Za sada ovaj Xiomi A1 znači po meni nema konkurenciju osim sada P20.A dali mozda znate kada izlazi A2 i dali ce izaći ?

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Zvuk preko slušalica je poprilično tiši nego prije. Prije nisam skoro nikad išao preko 50%, a sad mi tek na oko 60% OK.

Да 4пда је много боље место, али само зато што пишу ћирилицом и на руском....Сама она кепча за регистрацију одбије макар 40% оних "само нешто да питам"

Јој што волим супу од детлића!
Nije zbog ćirilice i ruskog, već zbog administracije. Dobri su im modovi, spam brišu u rekordnom vremenu. Xda je bio ozbiljan pre par godina, sad ga upropastise. Gomila decurlije koja samo kuka, kace se romovi koji nisu testirani i sl.

Zvuk preko slušalica je poprilično tiši nego prije. Prije nisam skoro nikad išao preko 50%, a sad mi tek na oko 60% OK.
To je došlo sa majskim. Urađeno upravo zbog ovakvih o kojima smo pisali jer im je Indija bitno tržište. Time su pokušali da smanje šuštanje na slušalicama lošijeg kvaliteta.

Nisam otvarao taj 4pda nikad, vidim jos i ruski, ne znam kako se snalazite tu. Ima li kvalitetnog materijala i ljudstva, da vrijedi ponavljati ruski.

Da na xda se vrte jedni te isti ljudi, kao i ovde i uglavnom...

Ja bih uveo pravila po formumima, ne mozes traziti (dobiti) lomoc ako nisi aktivan (ucestvovao u diskusijama, pomogao i sl.)

Dosta padobranaca dolazi samo kad sta (njemu) treba, k'o da ovim drugim s' neba sve pada, ako nista trose svoje vrijeme i trud...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Kvalitet pogotovo za low i mid segment je odličan.

BSG (Rus sa 4pda) je glavni pokretač Modovane Google kamere koji su Arnova i ostali iskopirali.

Serjo je isto Rus.

Ima još par likova.

Mnogo mnogo bolje, sredjene su i sekcije za telefone, sve se lako nalazi.

Kvalitet pogotovo za low i mid segment je odličan.

BSG (Rus sa 4pda) je glavni pokretač Modovane Google kamere koji su Arnova i ostali iskopirali.

Serjo je isto Rus.

Ima još par likova.

Mnogo mnogo bolje, sredjene su i sekcije za telefone, sve se lako nalazi.
[emoji108][emoji106]
Braca Rusi su dobri strucnjaci i prave bas bas dobar software generalno. Nisu fuseri ko kinezi, indijci i ta boranija...

Stara ruska skola...[emoji106]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Da li je moguće nezavisno podesiti glasnoću notifikacije i zvona?

Evo i treći put :) Volume Butler

Što ne Mi A2?
I nije neki razlog za promenu. Imam osećaj da ćeš na taj staviti stock neki RR ili slično, e to bi tek bio hit.

Svakako. Za sad mi je smor, ali dobro je kad mozes da menjaš. Kad si na AOSP nema sta da menjaš.

Vi stvarno nemate šta pametno u životu da radite osim da se igrate telefonima. :d :d :d

Neka. Igrao sam se ja nekoliko godina dok je to imalo smisla, tamo sa FroYo pa do KK. Sad imam previše bitnijih stvari, a i dovoljno su i ovi midrange uređaji napredovali da mogu da služe odlično i bez previše ili čak ikakvog budženja. ;)
Naravno, ko ima volju svaka čast. :)

Vrh Dno