Ne zezaj, znaš na šta i koga sam mislio. [emoji14]^^ Ooooo druže,nešto si pogrešno shvatio.
Ne pljujemo mi,već Indijci
-Pleseeee help meeee-
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Jek si to ti odgovorio ovom Indijcu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Ne zezaj, znaš na šta i koga sam mislio. [emoji14]
Evo sad im se odjednom počeo pojavljivati i neki problem sa GPSom. Nisam još saznao šta.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Guilty as charged. :d :d :dJek si to ti odgovorio ovom Indijcu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Iskrivih se od smeha.
Да 4пда је много боље место, али само зато што пишу ћирилицом и на руском....Сама она кепча за регистрацију одбије макар 40% оних "само нешто да питам"Ja ne mogu da pricam sa njima. Ne vredi jednostavno. Kad vide da znas, krenu da te spamuju na PM. Odlepim. Vecinom citam. Aktivniji sam na 4pda nego na XDA. Normalniji su.
A ja sam pre A1 imao Nexus 5x i bio sam znači prezadovoljan telegonom,ali mi samo od jednom crko,kažu ploča i to posle god dana korišćenja.Za sada ovaj Xiomi A1 znači po meni nema konkurenciju osim sada P20.A dali mozda znate kada izlazi A2 i dali ce izaći ?Zato i nema pls halp mi maj phon deiz :d
Inace posle nekoliko meseci mogu da kazem da sam bas zadovoljan telefonom, ali mislim da cu ga menjati u neko dogledno vreme za RN5. Zasto? Samo zato da malo furam MIUI. Dosadan mi je stock postao i sad ono malo bi da promenim. Kasnije kad dodje A3, opet se vracamo na stock :d
Nije zbog ćirilice i ruskog, već zbog administracije. Dobri su im modovi, spam brišu u rekordnom vremenu. Xda je bio ozbiljan pre par godina, sad ga upropastise. Gomila decurlije koja samo kuka, kace se romovi koji nisu testirani i sl.Да 4пда је много боље место, али само зато што пишу ћирилицом и на руском....Сама она кепча за регистрацију одбије макар 40% оних "само нешто да питам"
Јој што волим супу од детлића!
To je došlo sa majskim. Urađeno upravo zbog ovakvih o kojima smo pisali jer im je Indija bitno tržište. Time su pokušali da smanje šuštanje na slušalicama lošijeg kvaliteta.Zvuk preko slušalica je poprilično tiši nego prije. Prije nisam skoro nikad išao preko 50%, a sad mi tek na oko 60% OK.
[emoji108][emoji106]Kvalitet pogotovo za low i mid segment je odličan.
BSG (Rus sa 4pda) je glavni pokretač Modovane Google kamere koji su Arnova i ostali iskopirali.
Serjo je isto Rus.
Ima još par likova.
Mnogo mnogo bolje, sredjene su i sekcije za telefone, sve se lako nalazi.
Što ne Mi A2?Zato i nema pls halp mi maj phon deiz :d
Inace posle nekoliko meseci mogu da kazem da sam bas zadovoljan telefonom, ali mislim da cu ga menjati u neko dogledno vreme za RN5. Zasto? Samo zato da malo furam MIUI. Dosadan mi je stock postao i sad ono malo bi da promenim. Kasnije kad dodje A3, opet se vracamo na stock :d
Mora i to neko.Vi stvarno nemate šta pametno u životu da radite osim da se igrate telefonima. :d :d :d
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Mora i to neko. Probaj, nije loše. Jedino što se ja igram nekad dok ne ubodem rom.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari