Ja da sam na tvom mestu napravio bih sam instalaciju nosaca(cevi) gde meni najvise odgovara a oni samo da provuku. Tako sma ja uradio kompletnu instalacinu svega u stanu i oni samo 1 rupu buse i to je sve. Jeste malo cimanje ali uradis ti kako ti odgovaraNe znam da li se koriste postojeća bandera, pošto je ona ispred moje kuće[emoji16]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
(trio paketi 150/20 - 4.499 din., 250/30 - 5.399 din.), ugovor se potpisuje na 24 meseca, a u prvih 12 meseci ima 50% popusta.
Uglavnom su cene slične sa cenama sa onog flajera (trio paketi 150/20 - 4.499 din., 250/30 - 5.399 din.), ugovor se potpisuje na 24 meseca, a u prvih 12 meseci ima 50% popusta.
Da dopunim informaciju koju je komsija MaxXx napisao (i ja zivim u bloku 45). Ja sam uspeo da dobijem primerak ponude. Mene je interesovao Box 2 paket, to nisu imali na papiru. Verovatno zele da prodaju sto skuplje pakete.
Pogledajte prilog 253732
Pogledajte prilog 253733
Paket 100/10 ne bi ni trebao da postoji u ponudi optičkog neta. Prvi sledeći, 150/20, trebao bi da bude najmanji i da košta kao sto piše za 100/10. Ili eventualno malo više.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kad zvanicno krece u pogon na globalnom nivou ovima kod kojih je vec izvedena instalacija ? Ili je i dalje lokalnog karaktera, par privilegovanih naselja i koja glavna ulica sa bankama i stranim firmama ?
Upravo sam postavio to pitanje u poslovnici... isti odgovor... bice uskoro u toku su pripreme. Dakle 2020
@nebojsava Nisam to tako očekivao. Ako će mi po istoj ceni ponuditi istu uslugu preko optike kao što sada imam preko vdsl, pa ne znam zašto onda da kopam stan da bi ubacili to vlakno?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zasto si mislio da ce biti bolja cena preko optike?@nebojsava Nisam to tako očekivao. Ako će mi po istoj ceni ponuditi istu uslugu preko optike kao što sada imam preko vdsl, pa ne znam zašto onda da kopam stan da bi ubacili to vlakno?
Nisam ovo baš razumeo, ja trenutno imam njihov adsl, kako to ide? Inače mi upravnik zgrade kaže da stiže i njihova optika... Orion optiku već imamo@desp, vremenom će sve brzine interneta ući u ponudu optičkog interneta kod Telekoma . Kad uđe optika u zgradu čak će i ADSL korisnici od 10/1 mb/s biti prebačeni na optiku .
To je to; uzeo bih i ja čim bude bolje ponude. Nemam neku želju da po svaku cenu uvodim optiku iz razloga da bih eto imao optiku. Ako i kada bude bilo dobrih ponuda, nije problem da pozovem da uvedu instalacije (koji god operater da ponudi).Trenutno sam na VDSL 50/8 koji mogu da kažem da radi savršeno i s obzirom da sam u selu od oko 1500 stanovnika, neki bi reki da imam sreće, a meni je trenutno ovo - pa da kažem dovoljno, ali bi mogao fino da iskoristim i brži net. Na sreću jedan od provajdera sa juga Srbije do kraja godine dovodi FTTH ovde, i odoh kod njih čim se ukaže prilika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari