Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Baš to. Ja sam koristio intesa app za plaćanje.
Npr u Maxiju pripremis aplikaciju i kad trazi karticu prislonis fon.
Ili ne poneses novcanik. Tu ti je fon.
Kad sam išao sa namerom u maxi nisam mi nosio novčanik
Sta ce ti?
Šta se dešava ako izgubiš telefon?

nista ako si ga zastitio kako treba.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Pa na Oreo-u sistem sam regulise cache...nema potrebe za brisanjem.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10
Ne preporucujes da palimo optimizaciju i brisanje cache u Security? Restart telefona jednom u par dana i to je to?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nema potrebe za tim... Po meni to je nepotrebno. Ja to nikada ne koristim, smatram na nema funkciju, tj.da vise odmaze, nego sto donosi neki boljitak.

Sent from my MI MIX 2 @MIUI 10

Radis wipe cache ako ti baguje telefon i/ili je memorija neopravdano prepunjena(pise koliko zauzima Cached data u "Storage" podesavanjima).

Opet dolazimo na isto kao sa brisanjem APP iz memorije, bespotrebno ce nakon toga drndati cpu i nand da bi se odradilo "kesiranje"..

Van toga nema potrebe, a ni smisla raditi to.

Jel može isti twrp i root da se ubaci u 10-ku 8.7.5 kao i u 9-ku?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Dobio sam ovo azuriranje 9.5.17.0 i instalirao upravo, i prvo sto sam primetio je da ove animacije, kad se svajpuje od dna ka sredini da bi izasao iz aplikacija, ne seckaju i ne gube frejmove kao ranije.
Iskreno se nadam da su popravili i ovo oko auto rotacije i da nece vise praviti problem.

Ima li neka opcija da kada startujem hot-spot na telefonu, da se to ne prekine posle nekog vremena. Mislim da sam negde u opcijama podesio da ne drži mobilni net sve vreme, npr. kad a se ugasi ekran. Zanima me da li može da podesi da gasi net izuzev kada je startovan hot-spot?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Na samsung prime ima...
8f502e672ac9a0aa944f48901ff41b71.jpg

Vidim da je MM dobio 9.5.17 a kod mene nista, stoji 9.5.13. Kako ide update kod Xiaomi-ja? Jel postoji nesto slicno kao kod Samsunga (csc) ili svi dobiju u isto vreme?

Koliko ovaj mob ima luudu bateriju ja ne mogu da verujem.[emoji15]

65fbf767cc43763ef1bbbe9501b169aa.jpg

kada je uređaj zaključan i povuče se na ekranu sa leve na desnu stranu ukljuci se daljinski, da li postoji mogucnost da se to makne ?

Ne vidim gde ovde mogu da sprečim, da se ugasi net, dok je neki od uredjaja povezan preko hotspota na moj telefon.

Video sam gore da je postavljeno da disejbluje hotspot na tom Samsung pa sam mislio da to tražiš. Sumnjam da takva opcija postoji. Pogledaj tasker

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Imam i ja tu opciju na Samsung note 5, ali ovde izgleda da nema... čudno....

Ona slika postavljena sa samsunga piše disable mobile hotspot. To imas i ovde. Gašenje mobilnog interneta nemaš. Sada ne znam šta tebi ustvari treba.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Meni treba ova prva opcija sa Samsunga, da ne prekida hotspot.

360 Degree Hard PC Back Cover For Xiaomi Redmi Note 5 Pro Ultra Thin Slim Case Full Protector Phone Cases for mi redmi note5 pro
http://s.aliexpress.com/YfqeqEFJ?fromSns=Copy to Clipboard

Narucih i jedan ovakav, plavi ceo naravno :D
Nisam nikad koristio ove 360 case-ove, deluje zanimljivo. Prezadovoljan sam ovim Mofi, kvalitet, izgled, vrh, sumnjam da ce ovaj moci da ga zameni, cisto da imam neki za promenu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno