Bolje odraditi root, nego se cimati unazad na aprilski, pa opet majski, pa junski.
Ne znam zašto ljudi pitaju, jel radi gcam, kad oduvek radi.
Theme mi obara Setting,nemogu da uđem u Settings uopšte,tj evo prvog baga kod mene na 8.1 ! Moraće kad se vratim sa posla da padne factory reset.![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije bas isto, jos je gore.. pricam dakle o UI (user interface), meniji uzas, sminka je losija... Status bar pljunuti isti godinama, recents su jedino sto valja promenili i tu ide pohvala (subjektivno misljenje)... Miui 9 -> Miui 10 - Napredak :; Nugat stock -> Oreo stock - NazadovanjeНи мени није јасно зашто се гугл уопште цима да прави нове верзије када је све исто, мишљења сам да би требало да се затвори андроид пројекат јер је све исто и тотално су подбацили банда нерадничка!
Samo flashni magisk 16.4 iz twrp-a.Koja root meoda za 8.1?
Hvala,uradio tako.Sve je sad normalno.I meni je to isto bilo, samo sam skinuo EasyUninstaller i obrisao sve teme i restartovao telefon i sad radi.
Samo flashni magisk 16.4 iz twrp-a.
Moguće da su ga povukli zbog bagova,ja na kraju puknuo Factory reset da ne razmišljam!!!!Da li je još nekome nestao apdejt?![]()
https://drive.google.com/file/d/1Ztsyv5C72313xwV2zAJqgSLPT0eQdUmS/viewAjde postavi twrp, ja sam pokusao da skinem onu betu sto si kacio, ali onaj link vise ne radi.
Hvala [emoji3]
Ne. To je deo stock 8.1, kao i ono šugavo tintovanje lockscreena i ekrana ispod "roletne" dominantnom bojom wallpapera umesto čistog zatamnjivanja, kao što je bilo sa 8.0. To je jednostavno Google tako odlučio da odradi.Jel mogu nekako da vratim kako je bilo pre? Bez flashovanja prethodne verzije...
Ne znam zasto su ni menjali ovo. Bolje da peglaju softver a ne neke ovako *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ne stvari. Kao "ajde da promenimo, cisto da update bude update".![]()
Pročešljaj Mi A1 grupe na Facebooku da vidiš na šta se sve Indijci žale. :dSvašta li nekome smeta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari