Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Theme mi obara Setting,nemogu da uđem u Settings uopšte,tj evo prvog baga kod mene na 8.1 ! Moraće kad se vratim sa posla da padne factory reset.
0d3a6d150cf610b79c000c42581f64d9.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

I meni je to isto bilo, samo sam skinuo EasyUninstaller i obrisao sve teme i restartovao telefon i sad radi.

Ни мени није јасно зашто се гугл уопште цима да прави нове верзије када је све исто, мишљења сам да би требало да се затвори андроид пројекат јер је све исто и тотално су подбацили банда нерадничка!
Nije bas isto, jos je gore.. pricam dakle o UI (user interface), meniji uzas, sminka je losija... Status bar pljunuti isti godinama, recents su jedino sto valja promenili i tu ide pohvala (subjektivno misljenje)... Miui 9 -> Miui 10 - Napredak :; Nugat stock -> Oreo stock - Nazadovanje

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel ima neki xiaomi guru iz Nisa koji zna da rootuje tj. vec je to radio, da ubacimo kod mene Gcam, tool mi nije pomogao ni na aprilskom imao sam problema. Nisam neki duduk ali nisam nikad radio pa me malo strah da sam cackam.
Dakle ako ima neko iz Nisa sa kim bi mogao to da odradim, castim pice :D

Hahaha, idemo komedija opet. :)

Brate od lolipopa nisu mrdnuli sto se tice interfejsa, menija, sminke... tolike silne godine su prosle, a napredak jaaako spor, tj. losh ne znam kako da nazovem.... Druge kompanije se makar trude da poboljsaju sve to u svojim OS-ovima, Samsung, LG, Sony, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo, cak i razni drugi kinezi imaju svoje UI skinove koji lice na nesto.. za razliku od gugla koji stagnira dugi niz godina na tom polju.. smejte se, ali je tako...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije sve u izgledu, već i u performansama.
Kupite Samsung, Huawei, Sony itd pa uživajte u skinovima. Ne mrzim pomenuto, čak sam i koristio iz svake po nešto.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Povučen je update zbog bug-a sa obrisanim porukama. Imam twrp ako neko hoće da update-uje odmah.

Ajde postavi twrp, ja sam pokusao da skinem onu betu sto si kacio, ali onaj link vise ne radi.

Ja stavio danas da se skida, i kasnije ušao da vidim šta se dešava kad ono nema ničega

drugari
koliko ste max fps videa izvukli u
720p
1080p
i 4k ? i kako?

Pa 4k nemozes da izvuces nikako jer je ekran ogranicen na 1080p inace 60fps video ide glat sad ne znam za sta tebi treba.

^Verovatno je mislio na snimanje videa
Xiaomi je poznat da voli da obara fps u low light uslovima i mislim da to nije još uvek sređeno na ovom modelu po onome koliko sam imao prilike da koristim.

Lg G Pro 2/G2 sa kojim sam poredio imaju dosta stabilniji fps I stabilizaciju a i sam kvalitet videa, jedino što je fokus na Mi a1 brži. To je jedan od razloga zašto sam preskočio mi a1 i rešio da sačekam redmi note 5 na kom je to ispeglano.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima magisk modul na 4pda koji rešava donekle, mada mislim da je 25fps u baš mraku, a 30 sa kakvim takvim osvetljenjem.

Sacuvaj sve sa titaniumom (aplikacije, ostalo ti je na google-u), odradi wipe data/cache/dalvik/system, flesni taj zip, flesni twrp installer, reboot u recovery, flesni magisk 16.0 i to je to.

Poslednja izmena:
Ja sam uradio ovako:
Kad sam otkljucao bootloader obrisalo mi se sve, onda sam samo flesnuo zip iz twrp i pokrenulo se normalno. Posle sam flesnuo void kernel i magisk. Za sad radi sve super [emoji3]

Dobro, sad imas aplikacije i sve to. Ako ne mislis nista da cuvas, onda rokaj total wipe, ako mislis, onda uradi ovako kao sto sam rekao :)

Jel mogu nekako da vratim kako je bilo pre? Bez flashovanja prethodne verzije...

Ne znam zasto su ni menjali ovo. Bolje da peglaju softver a ne neke ovako *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ne stvari. Kao "ajde da promenimo, cisto da update bude update".
6ce5dc9ef2488df1dba19ea3b7ee7ab0.jpg

Jel mogu nekako da vratim kako je bilo pre? Bez flashovanja prethodne verzije...

Ne znam zasto su ni menjali ovo. Bolje da peglaju softver a ne neke ovako *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ne stvari. Kao "ajde da promenimo, cisto da update bude update".
6ce5dc9ef2488df1dba19ea3b7ee7ab0.jpg

Ne. To je deo stock 8.1, kao i ono šugavo tintovanje lockscreena i ekrana ispod "roletne" dominantnom bojom wallpapera umesto čistog zatamnjivanja, kao što je bilo sa 8.0. To je jednostavno Google tako odlučio da odradi.

Svašta li nekome smeta...

Hahaha, ma kakvi, samo mi to još treba. :D Ne znam, ja furam stock i nemam nikakve ozbiljne zamjerke.

Nazad
Vrh Dno