Magisk druže. To je isti ovaj twrp što ja furam već od preЈел рутовао неко?
Послато са МИА1 који сам продао, треба да га пошаљем у среду 27. јуна, међутим човек је одустао, срећом.
Tema se sada menja u zavisnosti od wallpapera. Ako je svetao pozadine za notifikacije, foldere i app drawer će biti bele, a ako je wallpaper taman onda su i one tamne.Kod mene se nisu obrisale
Inace jedino novo sto primecujem je crna transparenta pozadina kad se spuste notifikacije
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To je taj default stock UI Oreo (8.1.0) koji sam zestoko ispljuvao u RN4 temi, ima pre jedno par meseci... bas sam se bio posteno razocarao sa amaterski napravljenim interfejsom, upravo to neko sivilo (mislio sam da umisljam, ali potvrdili su takodje neki korisnici na forumu)... Sa druge strane Miui 10 je prelep UI, skin, profesionalno odradjen i sve je nekako cisto, lepo, pregledno, ne previse nasminkano, da ne pricam o dodatnim opcijama koje nema stock, boje su na RN5 barem veoma izrazene i to skroz dobro izgleda, po mome misljenju mnoooogo bolje je SVE odradjeno na Miui-ju od Oreo stock androida. Da se razumemo, ja inace obozavam stock android (AOSP), uglavnom sam koristio MoKee (CM, LoS) godinama unazad (mada i miui sam znao ponekad da oprobam), a i dan danas na RN4 je upravo Mokee (ali Nugat, nisam namerno hteo Oreo)... Eh kada bi ste samo probali na par dana Miui, postalo bi vam svima jasnije sta je ovaj Xiaomi-jev OS, veliiiki napredak...Ja sam sad uradio update i 100% sam siguran da su boje slabije. Sve mi je nekako isprano i sivo
Bolje je pitanje zasto ne updejtovati, sta se time dobija?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Prava i jedina istinaKad nema update ljudi kukaju što nema, kad ima ljudi ne rade update. Nikad udovoljiti ljudima.
Hvala. Jel može to da se instalira sa play prodavnice?Kad se koristi MIUI ima. Stock Android nema.
Hvala. Jel može to da se instalira sa play prodavnice?
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Ни мени није јасно зашто се гугл уопште цима да прави нове верзије када је све исто, мишљења сам да би требало да се затвори андроид пројекат јер је све исто и тотално су подбацили банда нерадничка!8.1 ne donosi ništa skoro u odnosu na 8.0.
Probaj rucno, pa bi trebalo da ti izbaci novu verzijuMeni još nije stigao update. Od čega zavisi brzina stizanja update-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari