Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bas poceo da gledam prvu sezonu.. Ne mogu da odlucim jos da li me je kupila. Sama prica je malo bezveze ali odlicna glumacka postava.. Deluje mi da nece isplivati dalje od neke obicne "Fox crime" tipa serije..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Da, na to sam i računao, taman da do tada ovih dana pogledam prethodne epizode.

Ovu seriju koji mnogi hvale planiram da gledam, ali da li ovaj tvoj komentar znači da je prva sezona loša i da su ostale bolje?
Zavisi kako kome legne.Po meni je prva sezona malo sporija i treba malo vise da ti stvori onaj osecaj da jedva cekas da odgledas sledecu epizodu.Takodje ima i dosta likova.

Lost in space - rađena po nekoj knjizi ili po istoimenom filmu sa onin Dzoijem?
Ako je po filmu onda me i ne čudi (jer sam ga gledao kada se pojavio) i u pitanju jeste bio drama flik za celu porodicu... Kapiram da je i serija u tom tonu (tako da je sci-fi u drugom planu)

Westworld odlično finale, bogatije u odnosu na finale iz prve sezone, ali mi je generalno druga sezona za klasu losija od prve, zapravo prve 3-4 epizode su mi dosadnjikave bile.

Treba ovo u kompletu pogledati opet za par meseci [emoji3]
Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jel ima neko ideju gde da nadjem ili kako da pogledam The Bridge (Bron/Broen) drugu sezonu ?

Sigurno postoje kablovski/online servisi gde se može to gledati. Nije tema za ovaj forum, da ne kažem nešto drugačije 😉

The Expanse finale, kakav završetak, kakva epizoda... Kakva poruka na kraju?

Jel ima neko ideju gde da nadjem ili kako da pogledam The Bridge (Bron/Broen) drugu sezonu ?

Imas drugu sezonu na RTS-u. Jes da je 480p ali Boze moj...
Ako hoces alternative javi se na DM

Expanse finale wow 🙂 ko ce da ceka sad... ko zna koliko

Ako sam dobro skapirao
Entitet koji koristio Millera kao svoj avatar je na kraju rekao treba mi prevoz i potom je delovalo kao da je usao u Holdena. Mada je ova prethodna stvar zestoko nagadjanje bitniji je tok radnje. Da li ce sada glavni likovi da se bave otkrivanjem/trazenjem toga ko je unistio stvaraoce prstena?

Poslednja izmena:
Expanse finale wow 🙂 ko ce da ceka sad... ko zna koliko

Ako sam dobro skapirao
Entitet koji koristio Millera kao svoj avatar je na kraju rekao treba mi prevoz i potom je delovalo kao da je usao u Holdena. Mada je ova prethodna stvar zestoko nagadjanje bitniji je tok radnje. Da li ce sada glavni likovi da se bave otkrivanjem/trazenjem toga ko je unistio stvaraoce prstena?
Moraćete ili čekati ili čitati...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Koliko su knjige ispred serije. Tacnije kraj 3 sezone je desavanje u kojoj knjizi po redu?

Poslednja izmena:
The Expanse - odlicna sezona i odlicna zavrsnica... 🙂

@emaremare

Vezano za knjige
Mislim da su 2 knjige ispred barem u Laguni sto je prevedeno (poslednja je Nemezine igre - 5. knjiga, bas pre koji mesec pazario, i 4. deo Sibola u Plamenu). Za sada ih ima jos 2 neprevedene Babylon's Ashes i Persepolis Rising (6. i 7. deo) I mislim da ima jos 2-3 offspin knjige (Butcher of Anderson Station, Gods of Risk, The Churn)

Cini mi se da imam sve na engleskom (osim poslednje 2) u epub formatu. I mislim da imam na kindle-u prve 3 ili 4 Lagunine prevedene.
Nazalost sam samo prve procitao, nadam se da cu da pregazim ostatak ovog leta

PM ako hoces da pustim ono sto imam

Poslednja izmena:
3. knjiga i kraj 3. sezone su poravnate.
Treca knjiga je inace malo dosadnija i ocito su je skratili na pola sezone. Prva knjiga traje sezonu ipo, pa druga ide od polovine druge sezone do polovine trece, gde mi se cak cini da je serija zanimljivija od druge knjige...

Kupujte ljudi knjige, pogotovo ako hocete da vam ih neko prevodi na srpski.

po drugi put sam krenuo da gledam Wire pre nekog vremena i polako zavrsavam 4. sezonu. kul je ekipa glumaca i svidja mi se sto serija izgleda kao da je snimana ranih 90-ih... osim toga je serija cist prosek i ne bih joj nikako dao ove ocene niti uzdizao toliko u nebesa. nakon ovoga sto sam do sada odgledao sticem utisak da je mogla da se snima u nedogled. nakon zavrsetka ide na shift+delete.

sledeca na redu je Oz kad ovo zavrsim.

Dobar expanse, još 2 epizode spojene 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Predobro su ekranizovali Expanse!

Sad sam u velikoj dilemi da li čitati knjige 4. i 5. ili čekati sezonu 4.

Predobro su ekranizovali Expanse!

Izmrci sve knjige (kao Maradona belo) od početka. Realno vrede.

Meni je u planu da ih obrnem ovog leta. Posle toga metro serijal, a kasnije Stiven Erikson...

Meni su knjige uvijek na prvom mjestu, uvijek radije prvo čitam knjige pa tek onda gledam ekranizaciju (film ili seriju). Knjige su...punije, sveobuhvatnije, imaju puno nijasni koje ekranizacija nikad ni ne može da prenese (unutrašnja previranja i slično). Mada kod Expanse nisam radio tako, nisam ni znao da je rađen po knjigama do nekog trenutka a onda sam nastavi ogledati seriju. Baš prije par minuta sam završio ovu treću sezonu. Imam puno knjiga na čekanju pa mi Expanse knjige sad nisu na vrhu liste ali moguće je da ću čitati, čak možda i prije četvrte sezone serije ako ona ne izađe ove godine.

Inače zbog pravila "prvo knjige pa ekranizacija" još nisam gledao ni Igru prestola, a nisam čitao jer nije završeno, pitanje je veliko da li će ikad biti završeno pa možda i počnem čitati. Više volim da se djelo završi prije nego što navalim na njega, bio to serijal knjiga ili TV serija.

Ja obično pratim pravilo da ako je neki fantasy svet, tehnologija daleke budućnosti itd. u pitanju, više volim prvo da odgledam malo pa tek onda da čitam jer mi je lakše da zamislim + s obzirom da obično konsultuju pisce, ili ljude njima bliske, bude pretstavljeno onako kako je bilo prvobitno i zamišljeno. Onda kad ja nastavim da čitam imam u glavi sliku i kako sve to izgleda.

Realno, serija/film nikada ne moze zameniti knjigu. Knjige Expanse nema prevedeno na srpskom ?

Ima ih, ja ih imam pet u e-pub formatu (Abadonova kapija, Buđenje nemani, Kalibanov rat, Sibola u plamenu i Nemezine igre)...

WW s02 korektan, odgledah sa paznjom, ali cini mi se da je daleko ispod s01... srecom nema puno Dolores, kako mi ide na.. :smash:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno