Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018 (bez kvota i tipova)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro primeceno. Jesu to sve ok igraci, ali da ti okosnica tima bude ista kao iz luzerskog Totenhema je greh. Doduse i nemaju bolje..

xeyX75B.png

:D

E samo sam čekao kada ćeš da okačiš nešto. :D
Ali ova nova Nejmarova frizura je stvarno kao da mu je neko prosuo špagete po glavi. :d

Kapiten Engleske Hari Kejn je sa dva gola doneo pobedu svojoj reprezentaciji. Velika je sreća za njih da nemaju nijednog igrača iz luzerskog Arsenala.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Trener Senegala kao da je izasao iz Black Panther filma :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hahahahaahahahah
8caeffceeac12cb2dab95a61dbdf225f.jpg

Ovom Senegalu Poljaci moraju da pomazu da potrefe gol.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nakon svih ovih rezultata prvog kola mi treba da budemo prezadovoljni s ova tri boda.

Samo što ova pobeda Senegala nije iznenađenje.. to jest u ovom meču nije postojao favorit pre starta

Poljacima glupo da prekinu tradiciju i urade nešto značajnije od učešća na velikom takmičenju.

Nakon svih ovih rezultata prvog kola mi treba da budemo prezadovoljni s ova tri boda.
Naravno, još nam je i rezultat Brazila išao na ruku. Pobeda u sledećoj utakmici i mi smo se kvalifikovali, da je tamo neko pobedio ništa ne bi bilo sigurno.

A poraz ili čak i nerešeno u sledećem meču i mi smo ispali - da je tamo Brazil pobedio i nerešeno bi nam moglo igrati...

Inače mi bi se sa pobedom protiv Šćiptarije B kvalifikovali i da je Brazil pobedio tako da ne vidim kako nam je ovaj rezultat nešto posebno išao na ruku...

Poslednja izmena:
Još jedna dobra primena VAR-a, mnogo bolje je implementiran od onoga što sam očekivao. Vreme provere kratko, odluke sudije se poštuju. Dobar potez FIFA.

Ocigledno je da nisi odgledao ni jednu utakmicu u Bundesligi ili Kalcu gde se koristi... Da si nam ziv i zdrav...

Za Poljake i Senegalce sam ocekivao 0:0 a na kraju nije bilo ni lose za pogledati.
Hoce li domacini veceras da zavrse posao? :)

Posle prvog kola jos sam vise ubedjen u nasu igru. Iz samo ove jedne utakmice, da se ogradim, prikazali smo vrh igru. Spanci, Portugal, Meksiko, Brazil, Nemci, jaki i dosadni Francuzi, Hrvati i Srbija....ostalo je bilo ispod nivoa ne racunajuci Ruse, o njima je tesko komentarisati jer sa njima do sada bilo nocas raj sutra kraj :d
Ako nam se otvori da prodjemo grupu i ne odemo na Nemce idemo u polufinale. Ustvari ako dobijemo siptare verovatno idemo u polufinale. mislim...dokle da cekam, sad ili nikada, jezivo smo talentovana ekipa, spoj mladosti i iskustva izbalansirano kao i sve ekipe koje su dizale boginju do sada, mladost+talenat+iskustvo, imamo sve sto nam treba i nadam se nadam nadam da cemo ovaj put uspeti! Ubedjen sam da ako prodjemo grupu idemo daleko, mozda i do kraja, jedino se bojim spanaca u finalu ali sa njima smo uvek znali da igramo tako da...navalitye momci igrajte za sebe i pokazite sebi, ne naciji, da mozete. Pa *mjau**mjau**mjau* nasi igraci iz core tima su u vrhu svestkih timova jednom mora da prokine...

Poslednja izmena:
Da vidimo kakvi su rusi sada kad ovima salah igra.

Naša reprezentacija je pokazivala veliku stabilnost u igri, stručno je vođena i nalazi se na prvom mestu na tabeli. Imamo sjajnog golmana, izuzetno perspektivnog Nikolu Milenkovića i pravog ratnika Duška Tošića u srcu odbrane. Bekovi su nam svetska klasa i može se slobodno reći da su nam temelji tima izuzetno čvrsti, naša odbrana je veoma uigrana.
Na sredini terena imamo bedem Milivojević-Matić, a ispred njih najtraženijeg igrača u Evropi trenutno, Sergeja. Krila su nam veoma kreativna, a centarfor raspucan.

Svi elementi su tu, biće ovo Svetsko prvenstvo velike sreće za našu zemlju.

Super što trolujes ali kao dnevnik botova da čitam....

Dosadnih pola sata u S. Petersburgu...

Gleda li neko domacine? Kakvo je stanje?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Biće mi zao ako ispadnu Egipćani (a ako ne pobede večeras praktično mogu da se pakuju). Igraju dosta brže kontre i dosta dobro kombinuju "u letu". Rusi igraju klasičan svoj uraaaa fudbal. Nisam impresioniran, mislio sam da će kao domaći biti bolji. Bas da vidim drugo poluvreme da li će da me demantuje.

Koje bre trolovanje, koje botovanje? Ne znate ni sta znaci trolovanje. Jedino trolovanje je kada dodjete i ne napiste sto ste protiv nase repke nego prosipate neko sopstveno nezadovoljstvo. Nije ovo tread gde mora da se voli nasa repka, slobodno mracite ali ne na prazno samo da bi ste trolovali i bili negativni. Makar se i ne obistilinilo da podignemo boginju, kao navijacu, ostavite me da navijam i nadam se. ne razumem navijaca koji navija protiv svog tima. A niste navijaci? Pa sta ste na ovom tread-u? - da bi ste trolovali! Alo bre, ovo je jednom u 4 godine mozda prilika a mozda i jednom u lifetime. Zato napred momci, napred tim Srbija dajte mi vec jednom to sto cekam!

Btw, Rusi, prvo poluvreme, standarno druga tekma, ocaj, bez ideje kad su osetili tvrdo, visak dodira sa loptom ono zbog cega decenijama ne mogu i uvek isto...ne kapiram da ne mogu da nadju treneera koji ce da promeni ovaj stil...sa ovom igrom nece daleko.

Zato mi izgledamo kao Argetina u najboljim danima, cvrsti, na sredini dominantni, sa jasnom filmom da hocemo da damo gol, cekamo sansu i necemo da taktiziramao...tako smo drugaciji od svih drugih predstava na svetskom do sada...jedno ona repka kad smo ispali od Argentinaca 90-tih ali ni tada nismo delovali ovako odlucno, vise talentovano a manje cvrsto...Posle siptara ce sve biti jasno...

Poslednja izmena:
Mene hvata jeza od komentara tipa "idemo do polufinala" i sl.
Ne mislim ovde na Bench nego generalno.
A naslušao sam se toga posle Kostarike onoliko.
Sad ako puknemo protiv Švajcarske ima da bude pljuvačina nikad gora
Mi kao nacija nemamo dodir sa realnošću

Mnogo letite ljudi, jel znate o kome pisete. This is Serbia ! :D

Makar se i ne obistilinilo da podignemo boginju, kao navijacu, ostavite me da navijam i nadam se. ne razumem navijaca koji navija protiv svog tima. A niste navijaci? Pa sta ste na ovom tread-u? - da bi ste trolovali! Alo bre, ovo je jednom u 4 godine mozda prilika a mozda i jednom u lifetime. Zato napred momci, napred tim Srbija dajte mi vec jednom to sto cekam!

Mnogi ni ovu drzavu ni ovaj narod ne dozivljavaju kao svoj, zato i navijaju aktivno protiv Srbije i istinski zele neuspeh. Nije to samo trolovanje.

Meni smeta ovaj kukaviclu, pesimizam i kalkulacije Nisu ni Svajcarska ni Brazil nista posebno, smatram da mozemo pobediti obe utakmice. Takodje ih mozemo i izgubiti ali zato valjda i postoje ova takmicenja a ne da navijamo za rezultate drugih kako bi nama bilo sto je lakse moguce pa da ne zapinjemo. I sam plasaman je uspeh, na sve to i pobeda, nije lose.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno