Šta je novo?

Huawei P10

Nisam bas uooznat kako ff funkcionise i zasto ne radi... svakako sam samo jedan update uspeo preko njega da instaliram,ostali su svi pre stigli regularno..

Sent via Huawei P10

Meni prekljuce stigao update za l09, preko ff.
jszvix.jpg

Inace i dalje nije sredjen bug sto se tice dimming screen-a. Cak sta vise jos je gore nego sto je bilo. Wa, Fb, Chrome...
Dobio je funkciju face unlock, baterija malo bolja. Drzi izmedju 5-6 Sot

Kod mene na ff prikazuje sano v370, ali not aproved. A nisam primetio taj problem sa ekranom... verzija 369 trenutno...

Sent via Huawei P10

Imam problem sa superchargerom. Brat mi je uzeo i punio iPhone sa mojom glavom, sada mi ne radi supercharge vec puni kao klasicni. Moze li se to kako povratit?

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Imam problem sa superchargerom. Brat mi je uzeo i punio iPhone sa mojom glavom, sada mi ne radi supercharge vec puni kao klasicni. Moze li se to kako povratit?

Sa tvojom glavom punio?
[emoji14]

Gesendet von meinem GEM-701L mit Tapatalk

Haha, glava od punjaca da ne dodje do zabune [emoji16]

Konacno HiCloud i za Srbiju u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*
Screenshot_20180613-182202.jpeg

Ovo je odgovor za Ff sto ne radi od poslednjeg azuriranja B369....

"I realized that in the last update, programmers of Huawei did something and now this method does not work, we try to fix it but so far without result!"

Za nas koji imamo verzije C432, a nalazimo se u regionu EU, update putem Ff i nema neku svrhu, jer od trenutka autorizacije prodje dan, dva dok ne krene regularan Ota preko operatera. Za ostale koji imaju verzije C185 ili global Al00 sa Imei brojevima koji nisu bili za nase trziste. a locirani su trenurno y Srbiji ili okolini kod njih jeste to problem.

Poslednja izmena:
Za nas koji imamo verzije C432, a nalazimo se u regionu EU, update putem Ff i nema neku svrhu, jer od trenutka autorizacije prodje dan, dva dok ne krene regularan Ota preko operatera. Za ostale koji imaju verzije C185 ili global Al00 sa Imei brojevima koji nisu bili za nase trziste. a locirani su trenurno y Srbiji ili okolini kod njih jeste to problem.

Jeste problem ako zelis downgrade da uradis..

Da, za obican P10 izgleda da nece. Mada verovatno ce i tu azurirati HiSuite uskoro.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Izasao novi update na MTS c432 (8.0.0.370) za obican P10

Meni na vipu to došlo još pre 10ak dana...

Cudno! Meni na P10 MTS jos uvek nije stigao B370.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ni meni na P10 plus mts

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

I meni stiglo

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Jel zna neko kako da iskljucim ono dosadno "Messenger displaying over other apps" obavestenje, bez oriscenja nekih aplikacija, trebalo bi da postoji podesavanje za to, jel sam ja lud ili su ga sakrili u EMUI-u?

Vrh Dno