Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Verujem da vec ima na temi, ali mi treba preko veze :) link za Gcam verziju koja radi na 7+ i neko uputstvo za instalaciju iste. (ukoliko je komplikovano) :)
Zivi bili!!!!
Evo izvoli kolega, ja sam instalirao Arnova's v7.9.9 radi sve kako treba. Imas da biras vise developera. Instalacija prosta, kao i svaka aplikacija kada kliknes.na nju. Mozda ce ti traziti da dozvolis instalaciju sa nepoznatih izvora i to je sve.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Evo porucih i ja posle prodaje Honora 7 Plus.Standardna verzija 4/64 crno bakarna,dual.Nadam se da ce sutra stici pa da vidimo kako se nosi naspram flagshipa osmice.

Nije dostupan, naručili neku malu količinu ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li neko zna zasto sistem zauzima toliko prostora, 14Gb. Kod nexus uredjaja je duplo manje, a Nokia bi trebalo da je Android One.

Dzousa,bice bice.

@ninareflex,ja kontam da je zato sto je ovo ipak android 8,koji je komplikovaniji u sadrzini fajlova naspram starije verzije.

Stigla sedmica danas.Prvi utsici su extra pozitivni.Kamera je bukvalno predobra i to cak sa stock aplikacijom,ne mora gcam da radi.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Stigao I junski apdejt [emoji3]

@blue moon, pošto imaš i N8 i N7 plus...zar nije malko suvišno dva skoro ista telefona imati?

Послато са SM-A530F

Konacno stigla N7+! Prvi utisci veoma pozitivni, odlicna makina...

Poslednja izmena:
Nakon junskog apdejta, verzije GCam koje trenutno postoje ne rade.

Nakon junskog apdejta, verzije GCam koje trenutno postoje ne rade.

Ustvari ne radi [emoji21] Skinuo sam junski update ali nisam restartovao fon kako bi zavrsio instalaciju....

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Bedak to za gcam.Nece sa prihvati instalaciju ili nece da otvori app?

Evo jedna test slika sa stock kamere

A evo i sa gcam

Nisam pogledao na kompu,ali deluje sa je bas dobra.

E odlicno.Hvala na infu.

Mala pomoc. Kako i gde da podesim to sto si naveo?

Instalirao sam GCam ali je ekran crn...

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Settings>Advanced>Support level override... Tu izaberes Nexus 2015 i ugasis kameru. Nakon toga ponovo startujes i opet u Settings>Advanced> pojavice se Use for HW level back camera i Use for HW level front camera i tu takodje izaberes Nexus 2015.

92573ebc74cfd9cd8c178d14596c6a95.jpg

Poslednja izmena:
Settings>Advanced>Support level override... Tu izaberes Nexus 2015 i ugasis kameru. Nakon toga ponovo startujes i opet u Settings>Advanced> pojavice se Use for HW level back camera i Use for HW level front camera i tu takodje izaberes Nexus 2015.

92573ebc74cfd9cd8c178d14596c6a95.jpg
Živ bio!!!!

Nazad
Vrh Dno