zezam krizu
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.02.2016
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9 5900X + LC Power CC-120
- Matična ploča
- Asus PRIME X370-PRO
- RAM
- 2x 8GB G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-8GVKB
- GPU
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC 6G
- Storage
- SSD: ADATA SX8200PNP 512GB HDD: 5x razni (4TB, 2x2TB, 2x1TB)
- PSU
- Seasonic Focus GX-1000 W 80+
- Kućište
- Antec Sonata III
- Monitor
- LG 32UD59-B
- Miš & tastatura
- Redragon K557 + Logitech B120
- Laptop
- HP Elitebook 820 G3
- Mobilni telefon
- Xiaomi Pocophone F1 w/ Pixel Experience ROM 12.1
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Meni je istekap Trio Gold ugovor odavno i ove promocije sto nude su kazu samo za nove korisnike sto je bezobrazluk cist!
Nude mi neke dodatne kanale sto me ne interesuju za iste pare...Kako bi mogao da iskoristim akciju 12 meseci popusta jel moze neko iz moje kuce drugi da uzme sebi onda nov paket a ja moj napr. da ugasim?
Ako ti je istekla ugovorna obaveza može da se vodi na nekog drugog.
To sam ja uradio istog dana potpisao novi ugovor a stari sa isteklim UO ugasio.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Potvrđujem ovo što je rekao Luksi. Tako sam i ja uradio i ostvario promociju kao novi korisnik. Samo na drugog člana potpisao, a na starog raskinuo. Samo im objasni šta želiš i da neće morati da razvlače ponovo kablove već samo da ubodu nove uređaje kada odšrafe stare i to je to. Malo su kako bih fino rekao, glupavi, preko telefona i moraš da im crtaš tj spominješ da ćeš prekinuti ugovor i promeniti provajdera ako ti ne dozvoljavaju to što želiš i odmah može i dobiju neko posebno razumevanje za tvoje potrebe i kreativne ideje.
Danas sam pitao preko fejsbuk stranice za istu pricu, da li mogu da raskinem ugovor i da ja potpisem kao novi korisnik i novi ugovor i Trio Gold paket. Javio se Vladan, pitao me za broj ugovora i br. telefona i da ce me kontaktirati nadlezne kolege radi informacija o raskidu ugovora... Nisu me ni zvali danas