Šta je novo?

FIFA 18

Meni nekako ovi igraci vuku ga 4-1-2-1-2(2) i to u sledecem rasporedu: Napadaci LST Son (5* wf), RST Larson, CAM ADP, LCM Blanc, RCM KDB, CDM Tots Doucoure i odbranu vec imas.

Postoji mali bag gde u toj formaciji CAM i RCM cesto menjaju mesta pa ce tako i KDB podjednako da ti bude na CAM sto je skroz okej, a ukoliko ti Blanc vise odgovara na cdm onda na LCM stavi IF Pogbu koji je 136k buyout. Skupices tih 26k ocas posla, a mozda prodjes bolje na bid.

Ok, hvala za savet, na tu formaciju sam i naviknutr, da kažem imam dosta više iskustva. Malo bi mi više zafalilo za Pogbu pošto su na PC jače cene :/
Možda probati sa Doucurom.. Šta činiti sa hemijom za Sona pošto je ipak krilo? Menjati ingame formaciju?

Slobodno kreni od starta sa njim na ST i 7 chem, neces primetiti razliku. Eto meni trenutno CR7, Ramos i Costa igraju na 7 chem i Costa nikad produktivniji nije bio. 🙂

@padawan Costa ima prihvatljiv WF, ali nista jace od toga. Dao sam 3-4 gola desnom nogom, ali vecinom je to bio neki tap-in gol ili low driven finesse. Leva noga mu razara. Iskosa sa leve strane na ivici sesnaesterca napunis 2/3 skale i to je cheat code. Ulazi i ne pita da li moze. Long shots najbolji koji sam probao ove godine, a toliko je agilan i brz da na heel flick ostavlja prasinu za sobom. Toliko mi odgovara da sam blize tome da njega ostavim u ekipi, a Firmina prebacim na klupu kad smislim koga bih mogao na ST uz Kostu. Za Dibalu necu imati coinsa, a za TOTS Higuaina nisam cuo nista pozitivno.

Ja trenutno ovako igram. Videćemo.
c2fd19b143777eebec67fb0ba770fba0.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slobodno kreni od starta sa njim na ST i 7 chem, neces primetiti razliku. Eto meni trenutno CR7, Ramos i Costa igraju na 7 chem i Costa nikad produktivniji nije bio. 🙂

Samo što mi je on na 6 sa hemijom kad mu stavim LF, kako da mu pojacam na 7? 🙂
Uzeo bih na cdm ili dakura ili matića pošto mi je blan više za lcm

Stavi trenera iz Premier lige i ne bi trebalo da bude problema.

Živ bio! i ja ***** nisam ubacio trenera pa se čudim 😀 Son mi je svakako bio najbolji kao st kad ga prebacim tokom igre, ne maši.. Biće ovo super, još jednom ti hvala!

Sonaldo je zmaj. 🙂 Pogledaj na futheadu ili gde vec mozes da li postoji trener sa istom drzavom kao Son. Ukoliko postoji onda ubaci njega i prebaci ga na Premier ligu i Son ce biti na 8 chem. Sumnjam da postoji trener, ali vredi probati. 🙂

U prvom ultimate sbc sam dobi Hummelsa a u drugom Kulibalija. To je ta sreca.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sonaldo je zmaj. 🙂 Pogledaj na futheadu ili gde vec mozes da li postoji trener sa istom drzavom kao Son. Ukoliko postoji onda ubaci njega i prebaci ga na Premier ligu i Son ce biti na 8 chem. Sumnjam da postoji trener, ali vredi probati. 🙂

Postoji 😀 5k, verujem da vredi, au kad bi se ja ovog setio 🙂

Edit: pa ja gra prebacio na Premier ligu al je Son i dalje na 7 :/

Poslednja izmena:
Ne znam zasto je tako... Imas li loyality sa njim? Sto posto je dobar trener?

Evo vidi ss. Meni su svi na 8 chem. Brazilski trener sa la liga karticom i radi.
83060e9eb93950b7b673d18d6fbfc419.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nemam lojaliti vec sam samo probao i ostalo je 7, sto posto mi treba 10 meceva pa ce se podici na 8, sad cu probati.
Ali ovaj ludak ubija i sa 7, osvojio sam dkt manje vise lakse osim finala gde je pljustalo. Hvala jos jednom za savet oko svega posto ovaj tim sada daje maksimum. Uzeo sam bakajoka privremeno na cdm dok ne skupim jos malo za if Pogbu posto mi je skoro u rangeu a Blanc da ide na cdm 🙂

edit: juznokorejski bronzani trener i prebacio sam ga na premier ligu ali mi nije vodio ekipu deset meceva tako da je verovatno do lojalitija 🙂

Poslednja izmena:
No Ronaldinho, no fun! Neverovatna kartica. Koja kretnja, koja dodavanja, šut. Maksimalno su ga kopirali. [emoji1319]
Bojane, ekipa ti je fantastična![emoji1303]

No Ronaldinho, no fun! Neverovatna kartica. Koja kretnja, koja dodavanja, šut. Maksimalno su ga kopirali. [emoji1319]
Bojane, ekipa ti je fantastična![emoji1303]

Zoki kako ti sljaka De brujne? Meni na rcm ubija, prosto obozavam kad je lopta kod nkega, pravo uzivanje, svuda ga ima. Cak ke i u odbrani ok..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Kad nemam srece u Ultimate TOTS, ovde bar imam. [emoji3]
563ad067d191a15f12146e46a371ae21.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Pogledaj na futheadu ili gde vec mozes da li postoji trener sa istom drzavom kao Son. Ukoliko postoji onda ubaci njega i prebaci ga na Premier ligu i Son ce biti na 8 chem.

Nece, dobija samo 1+ chem maksimalno, ili od nacije ili od lige. Jos +1 moze da dobije samo posle 10 utakmica od lojalnosti.

No Ronaldinho, no fun! Neverovatna kartica. Koja kretnja, koja dodavanja, šut. Maksimalno su ga kopirali.

Uh, dobro je. Samo kada ga vidim da trci onako sa onom kosom najezim se koliko je realno. 😀

P adal je realno ovo tržište, juče imam 110k, if Pogbe bio u par navrata oko 140k.. skupim sinoc 140k, od tog trenutka 190-200k i ne pada sve vreme

Nece, dobija samo 1+ chem maksimalno, ili od nacije ili od lige. Jos +1 moze da dobije samo posle 10 utakmica od lojalnosti.

Uh, dobro je. Samo kada ga vidim da trci onako sa onom kosom najezim se koliko je realno. 😀

Poceli smo sa pretpostavkom da vec ima loyality jer sa tim i trenerom treba da ima 8. 🙂

Mozes umesto Pogbe da uzmes Eriksena za LCM poziciju jer ima 5* WF, ali defanzivno nece biti tako dobar iako ni Pogba nema neke defanzivne karakteristike osim toga sto je fizicki jaci od Eriksena.

Poslednja izmena:
Poceli smo sa pretpostavkom da vec ima loyality jer sa tim i trenerom treba da ima 8

Da, ali ne dobija nikako +2 chem na osnovu trenera, moze max +1, bilo da je trener iste nacije, ili iz iste lige.

Inace, Zoki mi je dao ideju, tako da evo ga treci finalni tim. 😀

De Brujne bi se rotirao sa Ronaldinjom, a posto ima 80 interceptions i standing tackle sa shadow chem, moze da posluzi za CM. Malo mi je zao De Ligta da greje klupu, ali ovaj Naldo je lud, daje hemiju Kalidjuriju i Alanu, a ne kosta mnogo, ima 2 m i najludji sut iz slobodnjaka. Poceo sam da radim Nestu, pa odustao...

73p4yt.png

Poslednja izmena:
Sjajan izbor igraca! 🙂

Ja bih mozda samo malo pretumbao igrace. Ronaldinjo CAM, KDB RCM (high/high workrates) i Alan u sredini sa stay back while attacking. Mozda cak i Ronaldinjo na LST (prejak finesse), Ronaldo RST (driven shot finisher), a Mertens na CAM jer ludo utrcava, a i dosta je slabiji u odnosu na ove TOTS CB kartice koje skoro sve imaju 99 strenght.

Poceli smo sa pretpostavkom da vec ima loyality jer sa tim i trenerom treba da ima 8. 🙂

Mozes umesto Pogbe da uzmes Eriksena za LCM poziciju jer ima 5* WF, ali defanzivno nece biti tako dobar iako ni Pogba nema neke defanzivne karakteristike osim toga sto je fizicki jaci od Eriksena.

Nekako gotivim više Pogbu, ako ništa gotivniji je kao pojava na terenu 😀 a i sad sam se zainatio da ga uzmem kad me već zeza tržište hehe

@Boyan E fala 🙂 Da, probacu tako nesto unutar igre, da mi ne bi poremetilo hemiju (ionako moram da pauziram zbog Ronaldinja).

Morao sam malo da pojacam sredinu defanzivno, mada si ti svakako mnogo jaci tu sa Goreckom i Gulitom (lomio sam se celo jutro da radim SBC...)

Inace, dusa me boli zbog nekih igraca, ali De Brujnea i Mertensa moram da koristim kada mi ih je EA udelio, previse su dobri da bi grejali klupu.

Previse dobrih igraca i opcija! Jos samo da dodam da Kurtoa brani kao blesav, mogu tek misliti kakav je TOTS De Gea.

Da, ali ne dobija nikako +2 chem na osnovu trenera, moze max +1, bilo da je trener iste nacije, ili iz iste lige.

Inace, Zoki mi je dao ideju, tako da evo ga treci finalni tim. 😀

De Brujne bi se rotirao sa Ronaldinjom, a posto ima 80 interceptions i standing tackle sa shadow chem, moze da posluzi za CM. Malo mi je zao De Ligta da greje klupu, ali ovaj Naldo je lud, daje hemiju Kalidjuriju i Alanu, a ne kosta mnogo, ima 2 m i najludji sut iz slobodnjaka. Poceo sam da radim Nestu, pa odustao...

73p4yt.png

Predobar tim! Bravo! Ronaldinho - kralj!

@Bugi, na CAM je KDB fenomenalan, sada ga koristim ovde, i tek treba da ga vidim jos koju utakmicu.

De Gea generalno vazi za najboljeg golmana u igri i to verovatno jeste tako, ali ja za sada nikakvu razliku izmedju NIF i TOTS kartice ne vidim. Primam isti broj golova kao i pre, nikakve bolje odbrane ne pravi i slicno. Prosto je kartica koja ne utice toliko na igru, ali svakako sam zadovoljan njime jer boljeg verovatno nema.

I dalje je Gullit taj koji pravi najvecu razliku u timu. Prosto ima neceg u njemu. Gde god da ga stavim on dominira. Npr bio je na RCM u 4-1-2-1-2(2) i covek postigne tri gola kao od sale i to bez nekog forsiranja i cega vec. Gorecka fenomenalan! Visok, jak u duelu i na lopti, milina od igraca. Plasio sam se da Kimmich nece opravdati coinse jer je nesto sporiji, ali sa shadow chem radi posao sasvim zadovoljavajuce.

Ostajem pri ovom timu do daljnjeg jer za Salaha necu skupiti do septembra, a Higuain izgleda nije bolji od Firmina, pa sumnjam da cu i to da menjam.

Poslednja izmena:
Probao sam ja malo Higuaina, isti dosadni igrac kao NIF verzija, samo jak ko konj, jedino ako bas spamujes L2 kazu da je zabavno jer niko ne moze da mu uzme loptu. Ali nekako od velikih target man igraca, uvek bih pre odabrao Batsa, ili Lukakua.

Dobra je i ova 93 verzija Salaha, nisam siguran koliko se primeti razlika.

Gulita bih mogao da probam, nakon sto se malo izigram sa Ronaldinjom, pod uslovom da ne skoce cene u nebo.

@all: kakve su vam custom taktike i instrukcije? Da li menjate neke strategije ingame?

Poslednja izmena:
Ja napadače uvek na get in behind, cam stay forward, cm na basic, cdm stay back kao i bekove. To su mi podešavanja za 41212
E sad kod taktike tokom igre pojačavam pritisak i agresivnost ako imam bolji tim ili jurim rezultat..
Mada sam provalio da što se manje drndam sa tim imam bolje rezultate 😀

A custom strategija?

To sam kopao po netu:
Konkretno od ovog lika
https://www.youtube.com/watch?v=PMnrzC-Dq9g
E sad ne mora da znači da je najbolje moguće ali sam se manje više sinoć prošetao kroz dkt.. Nisma neki stručnjak za takve stvari ali ovi klipovi pomažu, doduče ima mali milion varijacija, mnogo faktora je tu u opticaju

Hm, pogledacu. Nikako da ubodem nesto sto radi, celu sezonu eksperimentisem sa formacijama, uzas blagi.

Inace, kako vam ide WC?

Lik izvukao ladno 2x za redom Ronalda 😀

https://streamable.com/b8bgf

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno