Šta je novo?

FIFA 18

Nisam pametan :D

wc_fut.png

fut_wc.png

Ma igraj, uzivaj u ikonama.

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Igram, bas je zabavno, iako bude previse lako do finala, ali kako lako dobijam ikone ovo je nevjerovatno :D

fut.png

Poslednja izmena:
Heh, i ja furam slican tim.

Danas nisam imao puno srece sa ikonama pa sam izvukao samo Pujola, Costu i Okochu. Pele i Maradona ostaju izvan mog domasaja. O elitnim karticama CR7, Nejmaru i Mesiju da ne pricam... No, juce sam izvukao Pogu i Grizmana iz single packova pa maltene imam ceo francuski tim. Ako doguraju daleko, bice veselo.

Mogu da kazem da sam bez obzira na ovaj fijasko ipak srecan sto mogu da igram sa ikonama. Treba samo biti oprezan jer se lako moze desiti da obicno igraci presisaju ikone za 2-3 nedelje sa apgrejdima, i ne zaletati se preterano. To pogotovu vazi za odbrambene igrace. Ja sam vec "prodao" Cavanija i Mirandu, i gomilu 83-4 igraca kojima ocene mogu skociti u nebo nakon nekoliko dobrih partija. Takodje, trudim se da drzim glavu izvan vode, i da se ne spustam ispod 500k coina. Mnogo jaka fora je sto su napravili stack za duplikate. Takodje, ovo mu dodje neka prelazna medju-varijanta do 19-ice.

@zoki @Boyan Da sam na vasem mestu ne bih propustao ovaj WC mod. Ipak je to najveci dogadjaj na svetu a live kartice ce biti spektakl (pogotovu ako se EA ispruzi sa dynamic fotkama). Cele godine smo ovo cekali,. Gameplay je dosta sporiji i vise skill based pa dobri WL igraci mogu lako da razbiju full icon tim. Takodje, ovde za razliku od FUT-a ima MNOGO vise losijih i prosecnih igraca dok su u FUT-u ostali samo tryhardovi.

Cepajte samo group stage, dve pobede i premium pack, pa tako u krug, ne isplate se kvalifikacije, sve sub-80 igrace u upgrade (najbolje evropski), bolje non-meta koji vam ne trebaju u icon sbc-ove.

Ako imate malo coina, kupite malo 7.5k packova za WC, verujem da bi 100-200k bilo sasvim dovoljno sto je realno nista... Ali, i ne morate. 2 pobede donosi vam 7.5 pack. Znaci ako odigrate 40 utakmica u WL, za 40 utakmica ovde imacete minimum ovde 30 pobeda (potpisujem) sto je 15x7.5k packova, 100k kao da ste potrosili. A u 15 premium packova imacete svasta, i brzo dolazite do nivoa gde imate nekoliko jakih ikona i igraca. Klasican FUT je izgubio smisao i ovo je bas opustcija i zanimljiva grindaljka za leto.

Nesto mi je i drago da igram sa grbom Srbije i u nasim dresovima. Svaki put kada vidim R9 da zabija gol smesno mi. Aj da razbijamo ove nabedjene spance i engleze :D

Poslednja izmena:
U pravu si, ali mi je žao tima. Sada sam ga skockao i počeo da uživam. Cele godine ga radio po nekoj svojoj viziji i sada treba da ga se odreknem [emoji53] Posle ide odmor, teško da cu od kraja avgusta više i igrati do nove Fife. Ne znam ni sam. Jedino da prodam par igrača i da uložim milion u WC. Ali opet, ponavljam, žao mi je tima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemoj ni slucajno nista prodavati, WC ce se igrati samo do sredine jula.

Steta da propustimo WC koji je jednom u 4 godine i traje mesec i po ceo event. A imaces posle jos vremena, pola jula i ceo avgust...

Moj savet je samo da grindas, ako nemas u steku nesto coina. Kreni sa ovim sto imas, razbijaces ih i sa pocetnim timom, jer su uglavnom losiji igraci koji nisu navikli na WL. Da ne quitujem svaku trecu utakmicu, imao bih jedva po koju izgubljenu. Puno je casual igraca, bas ono sto nam nedostaje u FUT-u.

Veruj mi kada krenu apdejti i kada skupis par jakih ikona, zaboravices na FUT tim i bice ti posle zao da se vratis. :)

Kako ovi iz EA znaju da namame sunce im poljubim. :)

Listam reddit i vidim kako ljudi kukaju kako izvlace brdo duplikata iz icon sbca i resim ja da odradim jos jedan.

Ispraznim skoro ceo klub, otvaram pack i izlazi brazilska zastava. Ja odmah pomislim kako cu izvuci Ronaldinja duplikat kad eto Zube. :D

c926e88223a0471b5f396c0f54f1c57b.jpg
72371aac746d1e80335592e637561818.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Videh da je igra na akciji pa sam je kupio zbog ovog WC dodatka. Odigram prvu utakmicu i za ovo mi sviraju penal!?

-YCwzpRuQQqvClzT7m4yxJoFYb3D4tYI6zI6X1FLRyM8W_HOOevUXVSCI305ofAQvwY6C_AH5f4ZDYNjXB5jHCfrFGu-1YVRfj6T9x6eP5drON-usBWFQQM58SHr-SGM1KhjxQqNnN7UIvKh8-eOLTfzWyIjTxTs_AZrqwzHD4UpOrTN691ueVwMVn78ANMnx-Z6y3oWG5i1cR6TJ-7YKm-pvevPLA8PjqkAwUmwHV-1o95W63WVMG5A0W-Ajzh4kdYnVIoD0odiqt_KgH32Y5dzC3VkkKcJH7sLo8iephvCH7gAvbuLYx5lxiKyVLqbIqBlhqkUg4WFkvDbERpb9WI_QgaW_DUMGPBdhVFgqckIsWtPg_4tksiJCdtFJUQpe7qB3a10yiz4DDGSll6R9AuxGb_dU_WsyIyD2bEsUyVxgVvEC2UfvV5kgavtkjY858cvxUms_VyytawKgRYN8phUm9DyGitNYoiy0M9iMKinQySCvMqJNjoYsjV6uviN2NtuLiQGNZuIiwTEKboY93DlO3wZ13LAf4bcCF8WWYzEPKo72z_QEPwx8yreQeq-6ZNgVcPkj_loxhBfnrihYKoROu6v4u1DM-Npjc4=w1042-h586-no

Jel ja samo nisam imao sreće ili se ovakve stvari dešavaju često, da znam dal da je brišem odmah?

Nisi imao srece. Jedino ako je detektovao neko povlacenje za dres unutar 16m, ne vidi se bas dobro na gifu.

@Boyan: R9 je daleko dominantniji u WC modu, ima da uzivas. Ja se bas razocarao u FUT-u, ovde razbija :D Jos sa tvojim skillom, boze im pomozi.

Juce pokusao da se dokopam PeleTa i Maradone, duplikat Lineker. :(

Poslednja izmena:
Ova Fifa za pola sata ti 4 puta promeni raspolozenje...

Dobijem Ronalda i resim da odigram jedan turnir kako bih ga probao. Prva utakmica ide glatko, vodim 5:0 i u 70. minutu odjednom izgubim konekciju prema EA serverima i pripise mi poraz. Proverim internet i sve je okej sa moje strane. Ni u jednom momentu nije pukla konekcija. Rekoh ajde nema veze, pobedicu druge dve i prolazim grupu. Druga utakmica i neki totalni pocetnik. Vodim 8:1, ovaj put 85. minut i opet ista prica, gubim konekciju prema njihovim serverima i dobijem jos jedan poraz. Sumnjam da se pojavio neki glitch, a opet ne znam sta da mislim.

Nisam dobio DC par meseci. Internet mi nije pucao sinoc i radio je perfektno, a eto sinoc dva puta me izbaci iz cista mira.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, mene isto uvek izbaci u wl dok vodim.. u petak sam poludeo, a kad gubim sve ok radi :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Proverim internet i sve je okej sa nije strane. Ni u jednom momentu nije pukla konekcija. Rekoh ajde nema veze, pobedicu druge dve i prolazim grupu. Druga utakmica i neki totalni pocetnik. Vodim 8:1, ovaj put 85. minut i opet ista prica, gubim konekciju prema njihovim serverima i dobijem jos jedan poraz. Sumnjam da se pojavio neki glitch, a opet ne znam sta da mislim.

Ajoj, ne vidim nista na EA forumu. Meni se to nikada nije desilo do sada, juce sam ceo dan grindao. Ako je retka slucajnost, bas bizarno da ti se desilo 2x. Za svaki slucaj, ipak resetuj ruter.

A inace, to su ti rezultati, sta sam ti rekao :D

Ja dobio duplikat Ronaldinja u sledecem SBC-u, drugi duplikat za redom. Kada imas toliko ikona u timu, velike su sanse da se tako nesto desi.

Inace, EA najavio okretanje ka cloud (streaming) resenjima i subscription modelu na jucerasnjem EA play-u. Nece biti krupnijih promena jos uvek, ali je Andy bacio oko a to mi se ne svidja. Promovisu Origin Access premium za PC, gde su sve nove EA igre ranije dostupne, i mozes zauvek da ih igras (Fifa 19, Anthem, Battlefield 5...).

Poslednja izmena:
Velika vecina casual igraca je presla na WC mod i poprilicno je lagano do finala. Slicno kao u DKT.

Evo sad cu da probam jos jedan turnir da malo razmrdam prste pre nego sto nastavim WL, pa cemo da vidimo.

Nisi imao srece. Jedino ako je detektovao neko povlacenje za dres unutar 16m, ne vidi se bas dobro na gifu.

Nadam se da je tako, jer igra izgleda vrlo zanimljivo, posebno meni pošto fudbalsku simulaciju nisam igrao od FIFA14 ako se ne varam. Još par pitanja za vas iskusnije, jel vredi navikavati se na tactical defending? To mi je bilo uključeno u prvoj partiji i nisam mogao da uradim ništa u odbrani dok pri kraju nisam stavio na legacy(tad sam i napravio onaj "penal" :D), razbiše me u toj utakmici 5:0.
Jel će moći WC UT da se igra i nakon završetka prvenstva? Rešio sam i to da probam pošto nikad nisam, na standardnom modu sam dobio neke žnj igrače a na WC su to već dosta bolji igrači, kontam da će dosta manje grinda trebati za neki ozbiljniji tim. I da, koliko je chemistry bitan? Jel vredi staviti recimo ~75OVR igrača u tim ispred ~82OVR zbog toga?

Tesko je to reci, zavisi od statistika koje su bitne na toj poziciji. Generalno gledano, pace se najvise ceni. Ali ti igraci manje od 80 ti stvarno ne trebaju u WC-u. Vrlo brzo ces obicnim igranjem da dobijes mnogo bolje...

Legacy defending je efikasan protiv AI-ja, a takticku odbranu vezbaj protiv ljudskih protivnika.

Danas se nastavlja icon spree - uspeo sam da dobijem Maradonu! :banana: Maradona veliki prijatelj srbije. :D I Hernandeza, koji je lud! Samo mi jos Pele nedostaje, ali cu izgleda bas da se pomucim za njega. Ovaj mod ce postati strava, ali ne zbog WC-a, nego zbog isprobavanja ikona.

Poslednja izmena:
Krenem WL sa 17-3, igram skoro pa bez greske, ali posle treceg poraza resim da napravim pauzu. Vratim se, krenem prvu utakmicu protiv nekog lika iz top100, ali kazem ajde nema veze, fino sam poceo i mora da me spoji sa boljim protivnikom. Lik me pobedi 3:2, ali bio je barem duplo bolji. Krenem sledeci mec, opet full tim sa best in slot igracima, OPET lik iz top100 koji me odere 4:1. Nema veze, 17-5 i dalje sam u igri. Krenem sledeci mec i padnem se protiv skoro pa istog tima. Jedina razlika je TOTY CR7 umesto prethodnog TOTS i OPET covek iz top100 koji me pobedi 4:2 i ajde neka me sad neko ubedi da je ovakav matchmaking u redu.

WL igra na hiljade i hiljade igraca i meni TRI PUTA UZASTOPNO padne covek iz top100 sa best in slot igracima. Sada mi od preostalih 17 utakmica treba 12 pobeda sto komotno spada u science fiction.

Poslednja izmena:
Rekoh ti da su ostali samo manijaci :) Planiraju i nekakav one nation WL ubuduce?

Produžena WL i na ponedeljak. Ma ja sam polako posustao, okrenuo sam se malo drugim igrama pošto postanem salty od fife.. i need a break :)
Jel ste videli najavu za 19icu, licenciran Kalčo i uzeli LŠ i LE?

Da, ali sve je to za nas nebitno, journey, liga sampiona.. to je za casual igrace, nas zanimaju samo promene za FUT, a to jos nisu obelodanili ako se ne varam.

Krenem WL sa 17-3, igram skoro pa bez greske, ali posle treceg poraza resim da napravim pauzu. Vratim se, krenem prvu utakmicu protiv nekog lika iz top100, ali kazem ajde nema veze, fino sam poceo i mora da me spoji sa boljim protivnikom. Lik me pobedi 3:2, ali bio je barem duplo bolji. Krenem sledeci mec, opet full tim sa best in slot igracima, OPET lik iz top100 koji me odere 4:1. Nema veze, 17-5 i dalje sam u igri. Krenem sledeci mec i padnem se protiv skoro pa istog tima. Jedina razlika je TOTY CR7 umesto prethodnog TOTS i OPET covek iz top100 koji me pobedi 4:2 i ajde neka me sad neko ubedi da je ovakav matchmaking u redu.

WL igra na hiljade i hiljade igraca i meni TRI PUTA UZASTOPNO padne covek iz top100 sa best in slot igracima. Sada mi od preostalih 17 utakmica treba 12 pobeda sto komotno spada u science fiction.

FUT: skriptovan gameplay i matchmaking, u prevodu skriptovano smeće
Običan mod: game play nije skriptovan(desi se al jako jako retko), dok matchmaking je isto skriptovan - kada treba da osvojiš ligu npr. dobijaš paklene protivnike. :)

Da, ali sve je to za nas nebitno, journey, liga sampiona.. to je za casual igrace, nas zanimaju samo promene za FUT, a to jos nisu obelodanili ako se ne varam.

Tačno tako, nisu ništa objavili vezano za fut..ranije sam se primao na te licence a sad je manje više nebitno za fut što ti kažeš

Ma ova igra je neverovatna. U prvoj utakmici koju sam krenuo danas da igram spoji me sa likom koji je trenutno 45. na ladderu. :D

Dosta je bilo vikend lige, nema poente...

Malo me stalo sa ikonama, dobio sam dva uzastopna Klosea, pa Ernandeza kojeg nisam imao i koji je stvarno ubica i onda duplog Mateusa, ali Klosea i Mateusa cu iskoristii za sledeci icon pack, sto je isto vrhunski

WL je postala ocajna, ljudi igraju kao da im zivot od toga zavisi, dodjem ja bez problema do 13-15 pobjeda, zavisi koliko zapinjem ali kad krenu od pocetka da trose vrijeme meni to nikako nije jasno, kakvo je uzivanje u tome

Juce Maradona, veceras Pele. <3

Pres'o World Cup. Najbitnije od svega, ratosiljao sam se ovih icon SBC-ova, jer sada imam sve i mogu kao hrcak da skladistim igrace. Bice zanimljivo kad krenu apgrejdi.

Bravo. Drim tim. Apgrejdi ti nisu ni potrebni. Uzivaj u ikonama. Ja da mogu sve bih ove TOTS kartice promenio za ikone, sve. Za 19 znam, šta ću i kako.

Upravo sam pobedio 10-3 drugi tim sa ikonama, 30 suteva na gol.

Pele je nenormalan, nemam reci. Duplo je jaci tim od ovog FUT tima koji imam.

2nbdksp.jpg

A pazi sada ovo. Tri puta sam dobio Nakatu, ej tri puta. Strasno. Dobio sam Deca i Pujola. Tuga od ikona. Demoralisan sam. Otvorio sam 10 packova od po 7500.

Ja sam imao srecu po tom pitanju. Onaj prvi sbc Ronaldinjo. Drugi sbc Jasin, pa Zuba, Mur i juce Pujol. Imam oko 20 igraca u klubu. :D

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno