Proverim internet i sve je okej sa nije strane. Ni u jednom momentu nije pukla konekcija. Rekoh ajde nema veze, pobedicu druge dve i prolazim grupu. Druga utakmica i neki totalni pocetnik. Vodim 8:1, ovaj put 85. minut i opet ista prica, gubim konekciju prema njihovim serverima i dobijem jos jedan poraz. Sumnjam da se pojavio neki glitch, a opet ne znam sta da mislim.
Nisi imao srece. Jedino ako je detektovao neko povlacenje za dres unutar 16m, ne vidi se bas dobro na gifu.
Krenem WL sa 17-3, igram skoro pa bez greske, ali posle treceg poraza resim da napravim pauzu. Vratim se, krenem prvu utakmicu protiv nekog lika iz top100, ali kazem ajde nema veze, fino sam poceo i mora da me spoji sa boljim protivnikom. Lik me pobedi 3:2, ali bio je barem duplo bolji. Krenem sledeci mec, opet full tim sa best in slot igracima, OPET lik iz top100 koji me odere 4:1. Nema veze, 17-5 i dalje sam u igri. Krenem sledeci mec i padnem se protiv skoro pa istog tima. Jedina razlika je TOTY CR7 umesto prethodnog TOTS i OPET covek iz top100 koji me pobedi 4:2 i ajde neka me sad neko ubedi da je ovakav matchmaking u redu.
WL igra na hiljade i hiljade igraca i meni TRI PUTA UZASTOPNO padne covek iz top100 sa best in slot igracima. Sada mi od preostalih 17 utakmica treba 12 pobeda sto komotno spada u science fiction.
Da, ali sve je to za nas nebitno, journey, liga sampiona.. to je za casual igrace, nas zanimaju samo promene za FUT, a to jos nisu obelodanili ako se ne varam.
Ma ova igra je neverovatna. U prvoj utakmici koju sam krenuo danas da igram spoji me sa likom koji je trenutno 45. na ladderu.
Dosta je bilo vikend lige, nema poente...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari