Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Homeland S07 - vrhunska sezona, možda i najbolja do sada.
Blacklist S05 standarno odličan !

Poslednja izmena:
Fenomenalna serija, nekako mi se vise svideo prvi deo sezone, dok ovaj zahteva 100% paznju ili izgubis tok radnje.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Baš to, to sam primetio kod nekih serija. U zavisnosti od nekih drugih obaveza i toga koliko sam opterećen poslom zavisi i to kako ću doživeti neku seriju. Ponekad mi samo limunadice pomažu da opustim mozak, a nekad mi treba neka "žestina" 😀. Samo treba uskladiti to. U zadnje vreme jedina serija koja mi je 100% "kliknula" u glavi je bio Altered Carbon. Izbindžovao sam ga, trepnuo nisam. Nekad mi se opet desi da ne mogu jednu kvalitetnu epizodu Amerikanaca da pogledam, a da tri puta ne zaspim. I nije do serije, već overload informacija 😀

Da bas to, ja west world krenem i desi se pauziram odremam 40 min i posle nastavim. Inace mucenje

Wow... Killing Eve jako prijatno iznenađenje! 8/10 Ali baaaas jaka osmica. Da nisam vec gledao neki sam vrh ovog žanra, bilo bi 9/10 sigurno.
https://www.imdb.com/title/tt7016936/

Jedva cekam drugu sezonu.
Kako serija odmice epizode su sve bolje i bolje, glumci fantasticno odradili svoj deo posla. Martin iz The Bridge na nivou. Bas mi je bilo drago sto sam ga opet gledao u odlicnoj ulozi. Sandra Oh i Jodie Comer fenomenalne. Bas se vezes za likove iako ima samo 8 epizoda.
Opisao bih je kao mix The Fall, Dextera, mozda me je nesto vuklo i na The Bridge, da li samo prisustvo Martina ili jos nesto ne znam. Nije previse mračna, humor je umeren i dobar je.
"Negativna" stvar je sto i ova serija poput dosta novijih detektivskih pokusava da iskace iz kalupa, a ja sam bas dosta tih serija gledao u zadnje vreme i onda ta njihova iznenadjenja mi i nisu tolika iznenadjenja koliko bi mozda trebala da budu.
I samo 8 epizoda koje za cas prolete, mada otkud znam mozda je to i dobra stvar.
Apsolutna preporuka.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Wow... Killing Eve jako prijatno iznenađenje! 8/10 Ali baaaas jaka osmica. Da nisam vec gledao neki sam vrh ovog žanra, bilo bi 9/10 sigurno.
https://www.imdb.com/title/tt7016936/

Jedva cekam drugu sezonu.
Kako serija odmice epizode su sve bolje i bolje, glumci fantasticno odradili svoj deo posla. Martin iz The Bridge na nivou. Bas mi je bilo drago sto sam ga opet gledao u odlicnoj ulozi. Sandra Oh i Jodie Comer fenomenalne. Bas se vezes za likove iako ima samo 8 epizoda.
Opisao bih je kao mix The Fall, Dextera, mozda me je nesto vuklo i na The Bridge, da li samo prisustvo Martina ili jos nesto ne znam. Nije previse mračna, humor je umeren i dobar je.
"Negativna" stvar je sto i ova serija poput dosta novijih detektivskih pokusava da iskace iz kalupa, a ja sam bas dosta tih serija gledao u zadnje vreme i onda ta njihova iznenadjenja mi i nisu tolika iznenadjenja koliko bi mozda trebala da budu.
I samo 8 epizoda koje za cas prolete, mada otkud znam mozda je to i dobra stvar.
Apsolutna preporuka.

Taman odlucio da ne dodajem nove serije i sa Billions, West worldom i expanse da okacim serije o klin do kraja leta ti bacis ovakav hvalospev.

Meni je vise bilo izjenadjenje jer sam ocekivao prosecnu seriju odbijao me je "poster", nisu jos poceli da je hajpuju i mislio sam da je na imdb jaka ocena jer je serija nova. Krenuo sam da je gledam samo zbog Martina i BBC produkcije. Kad ispade stvarno dobra.
Tako da mozda to izjenadjenje malo utice na ocenu i mozda sam je previse ishvalio ali svakako nije gubljenje vremena ni u jednom trenutku.

Samo naravno mozak na ispasu, ako ste skloni trazenju rupa - zaboravite.

Odgledao kriptona,nije losa serijica za opustanje ocena6.5/10.Za killing eve sam cuo da je dobra ali ce sacekati da zavraim prvo the night of.The night of odgledao jednu epizodu i bas mi se dopala,nadam se da ce do kraja drzati kvalitet

Svakako cu odgledati do kraja.Zaboravih da kazem da sam odgledao ash vs evil dead,ja generalno ne volim horore,pogotovu slesere ali sam morao ovo da odgledam i bas sam brzo pogledao sve tri sezone.Kao klinac se secam da sam obozavao army od dead i da sam gledao na vhs-u jedno 500x.Bas mi je lepo legla serija i u nekim trenucima sam se bas slatko ismeja😵va serija mi je bila kako kazu gilty pleasure.Ocena jaka 8.Da je nije bilo na hbo vrv ne bi ni gledao

Gleda neko Billions, kakva je serija, vredi li gledati?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vredi, ali moras probati da bi video da li ti lezi. Drugacija je od ostalih trenutno na trzistu. 3 sezona po meni najbolja.

Vredi. Meni jedna od boljih serija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gledao sam malo opis, ja volim sve sto ima veze sa berzama, fondovima, bankama, pa kapiram da bi mi prijala epizoda posle posla, a i glumacka ekipa je dobra na prvi pogled 🙂

Billion vrh serija.Jedva čekam treću sezonu da odgledam.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Gledaj i White Collar, nije ni priblizno slicna serija niti se toliko bavi temama koje si nabrojao ali nekako imam osecaj da ti se moze svideti. Svakako sjajna zabava.
Gledao sam malo opis, ja volim sve sto ima veze sa berzama, fondovima, bankama, pa kapiram da bi mi prijala epizoda posle posla, a i glumacka ekipa je dobra na prvi pogled 🙂

Pocela druga sezona SIX serije, krenulo je super 🙂
Najace mi je kad Olivia Moon uhvati pricati bosanski 🙂 Mogli bar malo bolje uvezbati to 😛

^
25. epizoda u jednoj sezoni ? Au, kako imate zivaca toliko da gledate. Mogu samo da zamislim koliko je otegnuto i razvodnjeno..

Koliko sam cuo 3 sezona ima 24 epizode ali posto je ukinuta 4 sezona ubacili su jos 2 epizode u 3 sezonu

Vezano za Six

bosanske tablice su se trudili da pogode, ali su omasili. Doduse, tradicionalno muslimansko ime Dragan me je dokusurilo 🙂

Ove dodatne epizode Lucifera su bile potpuno nepotrebne, ok da su bile u vezi sa krajem sezone.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Hm... koju ocenu dati za Bron S03? Meni je ovo van skale.

Ja završio prvu sezonu, meni dobra i ništa više od toga, mislim se kako je sve to prehajpovano.
Očekujem bolje u sledećim sezonama, znači?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Counterpart smaračina teška....prve dve epizode sam odgledao,treću premotavao
Za dalje ne znam da li da gledam ili ne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno