Fenomenalna serija, nekako mi se vise svideo prvi deo sezone, dok ovaj zahteva 100% paznju ili izgubis tok radnje.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Taman odlucio da ne dodajem nove serije i sa Billions, West worldom i expanse da okacim serije o klin do kraja leta ti bacis ovakav hvalospev.Wow... Killing Eve jako prijatno iznenađenje! 8/10 Ali baaaas jaka osmica. Da nisam vec gledao neki sam vrh ovog žanra, bilo bi 9/10 sigurno.
https://www.imdb.com/title/tt7016936/
Jedva cekam drugu sezonu.
Kako serija odmice epizode su sve bolje i bolje, glumci fantasticno odradili svoj deo posla. Martin iz The Bridge na nivou. Bas mi je bilo drago sto sam ga opet gledao u odlicnoj ulozi. Sandra Oh i Jodie Comer fenomenalne. Bas se vezes za likove iako ima samo 8 epizoda.
Opisao bih je kao mix The Fall, Dextera, mozda me je nesto vuklo i na The Bridge, da li samo prisustvo Martina ili jos nesto ne znam. Nije previse mračna, humor je umeren i dobar je.
"Negativna" stvar je sto i ova serija poput dosta novijih detektivskih pokusava da iskace iz kalupa, a ja sam bas dosta tih serija gledao u zadnje vreme i onda ta njihova iznenadjenja mi i nisu tolika iznenadjenja koliko bi mozda trebala da budu.
I samo 8 epizoda koje za cas prolete, mada otkud znam mozda je to i dobra stvar.
Apsolutna preporuka.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Gledao sam malo opis, ja volim sve sto ima veze sa berzama, fondovima, bankama, pa kapiram da bi mi prijala epizoda posle posla, a i glumacka ekipa je dobra na prvi pogled 🙂
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pogledaj s04, pomerićeš standarde 🙂Hm... koju ocenu dati za Bron S03? Meni je ovo van skale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari