Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Mail.Ru probajte, po mom misljenju najbolja e-mail aplikacija ;)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

mail.ru nije imao exchange

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Pozdrav forumaši. Može li mala pomoć oko izbora novog Xiaomi telefona. Dvoumim se izmedju Mi Note 3 i Redmi Note 5 4/64. Ako može neki savet, tj da li vredi doplatiti još malo za Mi Note 3. Bitna mi je kamera, i prednja i zadnja, kvalitet prikaza na ekranu i stabilnost u radu. Igrice ne igram. Hvala unapred

Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Postoji ceo odsek na forumu šta da kupim i opet se pak piše u temama za posebne telefone.

Deo: Šta da kupim od... Mobilnih telefona itd...

mail.ru nije imao exchange

Ima sve sto i ostali, mozes koji hoces account da odaberes, outlook, gmail, yahoo, hotmail, itd.... Lol npr. hteo sam ss da lupim i pokazem kako izgleda, ladno mi ne da mail.ru aplikacija to da uradim. Probao sam par aplikacija za ss i ladno uslikaju crnu pozadinu... :)

Poslednja izmena:
ima outlook ali nema exchange tako da otpada što se mene tiče. upravo sam ga probao ponovo [emoji39]

ovaj zadnji
fc2e44b18edb1ad36ce5bc6d149a0622.jpg

onda nadjes mail kliknes i vidis da li je ukljucen auto start. ako jeste nista ako nije ukljuci ga

onda proveri Settings> Notifications &status bar > App notifications nadji mail i cekiraj Show notification ako nije

a pre svega proveri u samom mailu kako ti je namestena sinhronizacija email:
udjes u mail, Setings (tri crte levo gore, pa zupcanih desno gore :) ) pa klikni na account i proveri Sync frequency :-devil-:

sve to je bilo uključeno i kod gmail i kod outlook aplikacije (s tim da outlook nema opciju sync frequency), i opet ne radi auto sinhronizacija.

pa šta je ovo ljudi? na redmi note 4x mi je normalno radilo, kao i na nokiji 3.

Da li ides na outlook preko fabricke mail aplikacije ili imas instaliranu outlook aplikaciju?

Da li ides na outlook preko fabricke mail aplikacije ili imas instaliranu outlook aplikaciju?

o tom (miui koji dođe uz ovaj fon) sam hteo kasnije pisati.

*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i su uklonili xiaomi mail aplikaciju sa ovog fona tj. miui-a koji dolazi uz ovaj fon, nego preinstalirano dođe folder sa microsoft aplikacijama (kao kod samsunga) i tu je sad outlook aplikacija.

ali ne radi ni gmail auto sync (on dođe u folderu gde su google aplikacije, isto kao na rn4x).

Gmail app i Mail.Ru - Email App rade najnormalnije. Nešto je to tebe. Ovako napamet teško će ti ko pomoći, ne znamo šta si podešavao, brisao, gasio...

Ko voli flipere da igra, 18:9 ekran je savrsen za to, sjajno! :) Konkretno Pinball Arcade ;)
4b59687f83a07dc0589521020722791e.jpg

settings> battery> battery saver chose app> nadji aplikaciju i isključi battery saver odnosno stavi no restrictions

Gmail app i Mail.Ru - Email App rade najnormalnije. Nešto je to tebe. Ovako napamet teško će ti ko pomoći, ne znamo šta si podešavao, brisao, gasio...

do mene ne može biti nikako, mobitele koristim od 2001 godine, a ovo ne znam koji po redu mi je android, a već drugi xiaomi.

gmail se sam postavi prilikom prvog paljenja sistema, kada ukucavaš svoj google nalog. outlook mail aplikacija nema nikavih posebnih podešvanja osim da ukucaš username i password. sve je podešeno kao i na prošlom redmi note 4x (s tim da je taj srećom imao fabričku aplikaciju za mail na kojoj sam koristio svoj outlook nalog).

gasio nisam ništa, a brisao sam samo jednom outlook nalog i ponovo ga ukucao, da vidim da nije slučajno šta se zabagovalo. međutim nije pomoglo.

i kod mene radi mail, ali tek kada uđem u aplikacije. nisam napisao da nikako ne radi, nego samo da mi auto sync ne radi dok ne uđem u mail aplikacije.

settings> battery> battery saver chose app> nadji aplikaciju i isključi battery saver odnosno stavi no restrictions

i to pokušavao, opet ne radi. :)

recimo viber stoji pod battery saverom po defaultu (kao i većina aplikacija), pa normalno dolaze notifikacije. dakle nije to.

čudno je što ne radi ni gmail ni outlook???

instaliraj mail.ru probaj da li radi ako ne onda je nešto do sistema a ne do programa. sinhronizacija svih pozicija g accunta uključena???

settings> sync> google pa opicija mail čekirana ???

Poslednja izmena:
i to pokušavao, opet ne radi. :)

recimo viber stoji pod battery saverom po defaultu (kao i većina aplikacija), pa normalno dolaze notifikacije. dakle nije to.
A sta kazes da uradis clear data za tu mail app, pa sve iznova, mozda je nesto zabagovala? Uz to dodaj permissions, battery saver za tu app iskljuci, stavi Autostart, ukljuci Auto Sync u settings mozda ti je slucajno iskljucen...

Poslednja izmena:
Kod mene je bilo problem sto sam kreirao nalog kao exchange, mada kad sam kreirao kao outlook nije uvek radilo kako treba, sve dok nisam instalirao outlook aplikaciju.

Ovo upaljeno?
b7989e3590fb77c0be2301b6643b663c.jpg

A sta kazes da uradis clear data za tu mail app, pa sve iznova, mozda je nesto zabagovala? Uz to dodaj permissions, battery saver za tu app iskljuci, stavi Autostart...

i to radio :)

stvarno ne znam šta im je trebalo da uklone staru dobru xiaomi mail aplikaciju? sinoć sam je tražio na play store-u, nema je, skroz su je ugasili izgleda, ili je samo ostala za kineske romove.

Kod mene je bilo problem sto sam kreirao nalog kao exchange, mada kad sam kreirao kao outlook nije uvek radilo kako treba, sve dok nisam instalirao outlook aplikaciju.

e sad outlook aplikacija dođe već instalirana u microsoft app folderu (skupa sa word, excel, powepoint i skype aplikacijama).

e sad outlook aplikacija dođe već instalirana u microsoft app folderu (skupa sa word, excel, powepoint i skype aplikacijama).

Microsoft app folder dodje preinstaliran na Xiaomi ? bez obzira, kad sam ja koristio xiaomi ,nije dolazio taj microsoft app folder. Pa sam morao instalirati outlook app. Na nekoliko telefona mi hotmail notifikacije nisu radile uvek normalno ako sam kreirao nalog preko nativne email aplikacije, ni na iPhone-u ni na mate 10 Pro

Onda je to to, sinhronizacija ti nije bila upaljena.
Što se tiče M$ foldera, ni ja to nemam ubačeno, niti sam video da je to Xiaomi ubacio na neki Globalni model. Da li je to Global verzija? Šta piše na kutiji sa strane?

Microsoft app folder dodje preinstaliran na Xiaomi ? bez obzira, kad sam ja koristio xiaomi ,nije dolazio taj microsoft app folder. Pa sam morao instalirati outlook app. Na nekoliko telefona mi hotmail notifikacije nisu radile uvek normalno ako sam kreirao nalog preko nativne email aplikacije, ni na iPhone-u ni na mate 10 Pro

da, nažalost dođe... hajmo kopirati samsung u svemu što ne valja.

Onda je to to, sinhronizacija ti nije bila upaljena.
Što se tiče M$ foldera, ni ja to nemam ubačeno, niti sam video da je to Xiaomi ubacio na neki Globalni model. Da li je to Global verzija? Šta piše na kutiji sa strane?

upaljena je bila :), samo na gmail retko dobijam mailove, jer mi je primaran hotmail akaunt i tu mi i dalje ne radi auto sinhrozinacija...

A ovo drugo za M$ i oznaku telefona na kutiji?

Nazad
Vrh Dno