Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Da li je AI? Ja koliko sam skapirao AI će biti samo za Indijsko tržište, i to je ustvari hardverski Redmi Note 5

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Mislim da su na Mi Mix seriji vodili se logikom za prednju kameru , da se sve vise koriste oni selfi stapovi, :) Sto jest mnogo bolji selfiji se mogu napraviti, sa klincima, lepsom polovinom, ili jacom :)

Znaci ovo kod nas je redmi note 5 ai verzija? koliko Ram memorije imaju kod nas?
3/32, 4/64 i 6/64. Samo za ovu zadnju nisam siguran da li ima 64 ili vise. Nisam je video kod nasih prodavaca.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala, uvek te neke osakacene verzije :) zasto nema sa 6GB RAMa

Verovatno zbog cene. A i ova sa 4gb radi odlicno posao.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Zbog cene sigurno, ali ne vidim razlog da bude u ponudi i ta verzija sa 6GB RAMa pa ko sta voli. :)

Imaš to i na MN3 zavisi doduše od Roma ispravili su ga na zadnjem global updateu ali na China I China based I dalje ide do kraja.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

ne razumem, redmi note 5 koji sam čačkao, kao i redmi note 4x su oba na zadnjim global verzijama rom-a. kod rn5 skoro do kraja levo slajder (zatamnjen), kod rn4x preko pola (desno), ista prostorija, jedan u jednoj, drugi u drugoj ruci.

Mislim da je glavna fora da uštede bateriju zato spuštaju toliko. Na RN4x nema šta da uštede kad je baterija monstruozna. Ja na MN3 u najgorim uslovima izvučem barem 5/5:30 sati ekrana na 18 sati od punjenja i to kad pobrljave servisi i neće da se uspava i opet mi nekako slaba baterija. Ja stvarno ne znam šta ću posle ovog telefona jer da se vraćam na 5SoT maxx što je sad standard ne mogu ni da zamislim. Ovi sa RN4x mislim da su životno razočarani na bilo koji drugi mobilni kad predju. Ne mogu da opišem osećaj kad krenem recimo na 1. maj i samo ti ne ponese power bank I pustas muziku slikas i opet kad se vratiš imaš bateriju barem 20%.
ne razumem, redmi note 5 koji sam čačkao, kao i redmi note 4x su oba na zadnjim global verzijama rom-a. kod rn5 skoro do kraja levo slajder (zatamnjen), kod rn4x preko pola (desno), ista prostorija, jedan u jednoj, drugi u drugoj ruci.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Zato ja maksimalno odlazem odlazak za rn4x:d

Mislim da je najbolje da nabavite neku Nokiu 3210 :) Baterija traje li traje.

Jel ovaj Redmi Note 5 sa SD 636 i AI dual zadnjom kamerom najbolji/najnoviji? Vidim na Mi-Srbija pise izlazi za 5-6 dana. Toliko ima razlicitih Redmi Note 5 modela, pogubio sam se koji je sta. Zar nisu mogli da im daju malo drugacija imena :D Ima i neki sa SD 625 chipsetom.

Treba da se doda u prvi post, jer se 100 puta pise o tome :D

RN5 Pro je za indijsko trziste. Na indijskom trzistu je Redmi Note 5(bez Pro) ono sto je drugde Redmi 5 Plus. Ti telefoni ne postoje nigde van Indije. Kod nas je globalna verzija Redmi Note 5, isti telefon kao Redmi Note 5 AI za kinesko trziste, samo sto ima Band20.

Mi Srbija objavlja kada ce doci kod zvanicnog uvoznika i da, to je isti telefon.

Poslednja izmena:
Kad visiš da na kutiji piše Global nemaš sikiraciju šta si kupio[emoji6], to je verzija za Evropu sa LTE band 20.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Hvala vam momci na brzom odgovoru. :wave: Sad kontam :D @Ivanbass1 lepo objasnjeno.

puca mi open kamera u 4k, loše radi

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Izgleda ću ipak kupiti RN5 jer na rn3 crkava baterija lagano. 2 godine i mora da se menja fon.

verovao ili ne baterija može da se menja [emoji39]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

verovao ili ne baterija može da se menja [emoji39]

Znam da može, ali je pitanje kog je kvaliteta. Ako Xiaomi ima u ponudi, onda bi to već bila kupovina, nisam proveravao, ali da kupujem Kineske [emoji6] kopije, ne bih.

Postavih pitanje u rn3 temi, ali se svi prave mrtvi[emoji1304]

Bas sam uso da napisem to za bateriju, ima na AliExpress-u baterija za 13$ za RN3. Kakvog je kvaliteta ne znam, ima 5/5 ocenu, sigurno ima ljudi koji su narucivali, popularan je telefon.

Bas sam uso da napisem to za bateriju, ima na AliExpress-u baterija za 13$ za RN3. Kakvog je kvaliteta ne znam, ima 5/5 ocenu, sigurno ima ljudi koji su narucivali, popularan je telefon.
Poručivali su i forumaši, ali ih mrzi da kažu nešto o kvalitetu, preporuka za AE prodavnicu i sl.

Treba da se doda u prvi post, jer se 100 puta pise o tome :D

RN5 Pro je za indijsko trziste. Na indijskom trzistu je Redmi Note 5(bez Pro) ono sto je drugde Redmi 5 Plus. Ti telefoni ne postoje nigde van Indije. Kod nas je globalna verzija Redmi Note 5, isti telefon kao Redmi Note 5 AI za kinesko trziste, samo sto ima Band20.

Mi Srbija objavlja kada ce doci kod zvanicnog uvoznika i da, to je isti telefon.
Koja španska sapunica, jedva sam skapirao ko je čija tetka. Hvala na objašnjenju.

e da se i ja upišem kao novi vlasnik rn5. ispala mi je odlična kombinacija, jer sam dao nokiu 3 sa godinu i po ofišl garancije i doplatio...

međutim, imam problem sa gmail i outlook akauntom - ni kod jednog mi ne radi automatska sinhronizacija (push notifikacije), tek kad uđem u te dve aplikacije, pokažu se novi mailovi. taj proboem nisam imao sa rn4x. u čemu je fazon ovde i kako to da rešim?

o utiscima malo posle, prvo da ovo sa mailovima nekako saniram

dopusti aplikaciji da radi u pozadini

kod mene je
Security> Manage app

onda nadjes mail kliknes i vidis da li je ukljucen auto start. ako jeste nista ako nije ukljuci ga

onda proveri Settings> Notifications &status bar > App notifications nadji mail i cekiraj Show notification ako nije

a pre svega proveri u samom mailu kako ti je namestena sinhronizacija email:
udjes u mail, Setings (tri crte levo gore, pa zupcanih desno gore :) ) pa klikni na account i proveri Sync frequency :-devil-:

Instaliraj Aqua-Mail-Pro. Nema greške. Instant stiže sve.

njega koristim i ja :)
koristio sam i 9 isto je dobra

Pozdrav forumaši. Može li mala pomoć oko izbora novog Xiaomi telefona. Dvoumim se izmedju Mi Note 3 i Redmi Note 5 4/64. Ako može neki savet, tj da li vredi doplatiti još malo za Mi Note 3. Bitna mi je kamera, i prednja i zadnja, kvalitet prikaza na ekranu i stabilnost u radu. Igrice ne igram. Hvala unapred

Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk

Pozdrav forumaši. Može li mala pomoć oko izbora novog Xiaomi telefona. Dvoumim se izmedju Mi Note 3 i Redmi Note 5 4/64. Ako može neki savet, tj da li vredi doplatiti još malo za Mi Note 3. Bitna mi je kamera, i prednja i zadnja, kvalitet prikaza na ekranu i stabilnost u radu. Igrice ne igram. Hvala unapred

Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk

Prelistaj malo unazad temu, pisano je bas o tome.

Vrh Dno