3/32, 4/64 i 6/64. Samo za ovu zadnju nisam siguran da li ima 64 ili vise. Nisam je video kod nasih prodavaca.Mislim da su na Mi Mix seriji vodili se logikom za prednju kameru , da se sve vise koriste oni selfi stapovi,Sto jest mnogo bolji selfiji se mogu napraviti, sa klincima, lepsom polovinom, ili jacom
Znaci ovo kod nas je redmi note 5 ai verzija? koliko Ram memorije imaju kod nas?
Imaš to i na MN3 zavisi doduše od Roma ispravili su ga na zadnjem global updateu ali na China I China based I dalje ide do kraja.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
ne razumem, redmi note 5 koji sam čačkao, kao i redmi note 4x su oba na zadnjim global verzijama rom-a. kod rn5 skoro do kraja levo slajder (zatamnjen), kod rn4x preko pola (desno), ista prostorija, jedan u jednoj, drugi u drugoj ruci.
Znam da može, ali je pitanje kog je kvaliteta. Ako Xiaomi ima u ponudi, onda bi to već bila kupovina, nisam proveravao, ali da kupujem Kineske [emoji6] kopije, ne bih.verovao ili ne baterija može da se menja [emoji39]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Poručivali su i forumaši, ali ih mrzi da kažu nešto o kvalitetu, preporuka za AE prodavnicu i sl.Bas sam uso da napisem to za bateriju, ima na AliExpress-u baterija za 13$ za RN3. Kakvog je kvaliteta ne znam, ima 5/5 ocenu, sigurno ima ljudi koji su narucivali, popularan je telefon.
Koja španska sapunica, jedva sam skapirao ko je čija tetka. Hvala na objašnjenju.Treba da se doda u prvi post, jer se 100 puta pise o tome
RN5 Pro je za indijsko trziste. Na indijskom trzistu je Redmi Note 5(bez Pro) ono sto je drugde Redmi 5 Plus. Ti telefoni ne postoje nigde van Indije. Kod nas je globalna verzija Redmi Note 5, isti telefon kao Redmi Note 5 AI za kinesko trziste, samo sto ima Band20.
Mi Srbija objavlja kada ce doci kod zvanicnog uvoznika i da, to je isti telefon.
dopusti aplikaciji da radi u pozadini
kod mene je
Security> Manage app
Pozdrav forumaši. Može li mala pomoć oko izbora novog Xiaomi telefona. Dvoumim se izmedju Mi Note 3 i Redmi Note 5 4/64. Ako može neki savet, tj da li vredi doplatiti još malo za Mi Note 3. Bitna mi je kamera, i prednja i zadnja, kvalitet prikaza na ekranu i stabilnost u radu. Igrice ne igram. Hvala unapred
Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari