Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Expanse sve bolji i bolji sto dalje odmice. Steta ako ga ne nastave.
Knjige su odlicne, a i njhova ekranizacija je odlicna. Za ljubitelje SF-a pravi slag..

kakva je S2 Westworlda ?
Cekam da izadje jos koja pa da gleam ko covek.

kakva je S2 Westworlda ?
Prva epizoda me bas uspavala, sacekacu da se nakupe jos, ali nemam neki hajp da je gledam iz nekog razloga..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ja sve gledam 1 epizodu pa nastavim kad izadje 8ma ep. a da kazemo da je sezona 10 ili 12 ep. Taman dok pogledam bude finale.

P.S. WW 1 nije losa, mada dok pohvatas sta se desilo pre god ipo....

Poslednja izmena:
Taj rad, ja i posle pročitanih knjiga Expanse trebalo malo da povatam prvu epizodu druge sezone i tu se zaustavio dok ne izadje sve. Tako i WW, moram da udarim neki recap prve sezone na yt pre druge sezone.Jedino mi je u Billions sve kristalno jasno i jedva čekam da se nakupi cela sezona.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam Billions krenuo izaslo 8 taman do finala na tenane sve odgledam pa.pnda Expanse pa WW.

kakva je S2 Westworlda ?

Westworld slično kao Expanse, svaka epizoda sve bolja i bolja a gledanost (live) sve manja i manja u US. Samo što njima ugovor nije vezan za live rejtinge kao što je bio Expanse-u. To je zanimljiv podatak, digitalna gledanost se povećala, ali je Live opala dosta što je i logično nekako, ali to ih je koštalo ugovora, jer SyFy ne zanima digital.

To još nije potvrđena informacija, ali navodno je Bezos veliki obožavalac knjiga.

btw što se Westworld-a tiče, sviđa mi se kako su na jedan brutalan ali suptilan način povezali ovonedeljnu epizodu sa onom jednom iz prve sezone ... Puno vas ne gleda još S2 pa ću u spojler

Kada dođu u gradić zarobljeni i počinje scena pljačke, u pozadini ide Paint it Black slično kao i u istoj sceni pljačke u sezoni 1. Samo što su lokacija i stil muzike totalno usklađeni u oba slučaja i potpuno različiti. Ja se naježim na takve stvari 😀

btw Dolores malo počela da smara, TBH

Meni je nova sezona Expanse-a odlična. Nekako mi je priča interesantnija/intrigantnija od WW-a. Likovi su po meni takodje bolje odradjeni.
Šta znam, mislim da i dalje održava kvalitet i još hvata zalet jer je 6 knjiga poprilično materijala za obradu.
Iskreno se nadam da ce im Amazon dati potreban, veći budžet da odrade max dobar posao ( jer do sada ono što sam gledao od Amazonovih original prime serija sve su vidno bile low budget serije iako su dobro odradili posao da to sakriju)
@ fain2
Jesi li obrnuo Nemezine igre (ovo poslednje što je laguna izbacila od Expanse) i kakvi su utisci?

WW je iako sa boljom postavkom i većim budžetom nekako "flatline", nema nikakve intrige i priča u ovoj sezoni se nazire... Gledam ga više zbog odlične prve sezone i nade da će biti neki veći tvist (ali teško da može biti na nivou prve sezone). Generalni kvalitet serije (osim priče) je tu ali mi je sve nekako mlako... Sada nekako je više western nego sci-fi

Tek sad vidim da je prošle sedmice završena sezona Silicon Valley, ovo se mora pogledati.

Prati li još ko?

Ništa ni približno ovome nije bilo u sezoni 5, samo par loših Tesla štosova ... a falio im je i Bachman, mnogo.

WW s2 prilično mlak osim poslednje epizode ovog vikenda,koja je bila odlična i zbog ličnih preferenci i settinga mi je legla poprilično.
Samuraji+Edo period = krvi do kolena
Meni se iskreno ne svidja pravac u kom voze neke od likova iz serije.

Poslednja izmena:
Mislim da je odlicna vest to sto Expanse prelazi na Amazon. Polako, ali i oni ulazu sve vece sume novca u svoju digitalnu distribuciju. A da bi konkurisali pre svega Netflixu, sto im je i cilj, morace jos vise. LOTR ce im biti glavna uzdanica i najskuplji projekat, ali i za ljubitelje ostalih zanrova treba nesto da se nakupi.. tako da, za sci-fi, bolje i proverenije od Expanse trenutno nema. Sigurno ce dobiti dobar budzet, a nadam se da ce i kvalitet ostati isti.

Dok Expanse konačno ne dobije novu bogatiju kuću i sponzora a hoće, (lobirali smo: peticije avioni, kamioni...😀) to something completely different - Toast of London, otkačena polu-satna zahebancija svaki put..😀

Zavrsio The Handmaid's Tale prvu sezonu, odlicna, ne znam sto je neke toliko odvratila tematika? Jako kvalitetna prica i nema veze (po meni) sa feminizmom toliko.. ajde da je nesto jeftino i nametnuto odradjeno, ne verujem sta vas odvrati od kvaliteta a gledate kakve sklepane gluposti..

Billions na sredini sam 3 sezone, da li mi prija ili je zaista za klasu bolja sezona od 2 sezone videcu do kraja. Nekako mi je sve lepo sklopljeno a i muzika u zavrsnim scenama epizoda perfektno odabrana. Sporedne teme su malo dublje sto mi se jako svidja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno