Jel ima neki patch za pes 18,samo Bundesliga,WC 18 i veciti (zvezda-partizan)?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
I meni ovo treba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ima neki patch za pes 18,samo Bundesliga,WC 18 i veciti (zvezda-partizan)?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Persona 5 odlicna.
Dobio sam igru u nekoj razmeni i bas se odusevio. Bez dileme najbolji RPG koji sam igrao.
A dobro malo osvezenja prija [emoji3] ja se dvoumim sta mu dodje Dragons Dogma ? Ima japanski smek na momente, a ipak ciste rpg elemente, nekako mi je dosta cudan osecaj dok igram.Misliš JRPG? 🙂 Pored W3 takve igre nemaju šta da traže.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Misliš JRPG? 🙂 Pored W3 takve igre nemaju šta da traže.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Probah demo Detroit Become Human, biće ovo brutalna igra počev od fenomenalne grafike, PS4 posebno Pro još nije rekao svoje definitivno.
Hvala za info ! U poslednje vreme 100-200 sati mi je norma po naslovu [emoji3] GoW je bio izuzetak sa 50ak.Mislim 😀
Meni je stvarno odlicna. Mozda sam jos pod utiskom, ali za sad nijednu manu nisam nasao nakon 10ak sati. Mada ne bih ja ovo uporedjivao sa W3, ipak je ovo drugacija mehanika. Vise sam mislio na ove igre koje su po mehanici borbe kao P5. Bas te japanske pretezno
@Mazi7,
Jeste open world, ali je ogranicen, nije da mozes sad da se zaputis negde u pm, tj.mozes, ali ces ******* neku obavezu koju si trebao da obavis u tom trenutku, recimo ne mozes samo da rashujes kroz main story. Postoji niz obaveza dnevnih koje moras da odradis. A slobodno vreme ti bude za odradjivanje main storya.
U svakom slucaju imas potpunu slobodu u donosenju odluka i igra ima puno tokova price, dosta uticu te odluke kasnije itd... Prica je svojevrsni masterpiece. Odlicno osmisljeno, odlicna ideja. Bas nesto sveze sto mi je falilo jer sam taman krenuo da nabavljam platformske igrice i igram samo njih. Za sad neka ih na stend baju dok ovo predjem 😀
Igra je duga bas ko i svi delovi persone. Oko 150 sati treba da se predje.
Edit: sporija je, sistem borbe je na komande. Udarac za udarac. Nekome je to dosadno, ali ako nista odlicno je uradjeno.
Ali ovde je prica ono glavno.
Pa ja samo znam da nisam imao dovoljno para za pentium koji je tada izašao, to je bila 99/00 čini mi se...Opa... Evo ga onaj sto kvalitetno trola na komšijskom forumu...
PS
Ne mora da se brine ovde, znamo svi šta znači 486 na 333mhz I Voodoo grafa - rođeni smo pre toga.
Battletech je fenomenalan 😉Taj sam glavom i bradom, nego ne trolam, vide li ti šta je igra meseca u novom SK?
Battletech?!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Battletech je fenomenalan 😉
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Da, skontali smo i iz tvog prvog kilometarskog posta da bi dao 9/10 😀 Malo li i je i to na ovu skupoću 🙂 Igra vredi svaki dinar, sad dal je najbolja igra generacije... Who cares.^ vezano za GoW
Koliko ti je leglo repetativno sibanje sa istim trolovima, samo razlicitih boja? Ili pak onim wyrmovima,travelers i ostalim po xyz put?! Ili pak fetch questovi i obicne grind deonice (muspelheim i nifleheim) za gear koji kasnije nema neku svrhu odnosno potrebu za main story. A i da ne pominjem Valkire, jednostavno deluju kao naknadno vestacki uguran sadrzaj jer su shvatili da im fali dosta istog. Bas dosta reciklaze sadrzaja su imali, a to niko od recenzenata ne spominje.
Kakvo je tvoje misljenje na stalno "vestacko" prolongiranje price, u smislu taman ocekujes da ces da obavis main quest odnosno ali te igra nekoliko puta vraca nazad... Takve stvari mene licno iritiraju.
Koje je misljenje o potpuno antiklimakticnom kraju? Bukvalno sam sam bio "WTF?!" fazon kada su krenuli sa credits...
Sama borba sa Baldurom pred kraj uopste nije davala end boss osecaj i nekako mi je bila mlaka (posebno zbog over-the-top borbi tokom cele igre), jednostavno sam ocekivao bolji klimaks i jos jednog boss-a na kraju. Trebali su makar jos jednog da ubace tu - ili Freyu sa reanimiranim Thamurom...
Jednostavno kada su zarolarili kredite nisam imao neke posebne motivacije da drljam post game sadrzaj...
Generalno main bossovi (Baldur, Magni i Modi), osim one prve bitke sa Baldurom, su prilicno mlaki bili. Ocekivao sam makar neko pojavljivanje Odina ili Tora jer se svo vreme spominju a dobismo C-postavu, tj krompirice. Bilo je mnogo uzbudljivijih trenutaka u drugim deonicama igre koji su uveliko nadmasili tu poslednju borbu sa Baldurom.
Igra deluje prilicno nezavrseno i bukvalno prolog za dalju pricu/trilogiju. Ima dosta pozitivnih ali i ove gore negativne navedene (+ jos par koje sam primetio i mrzi me da pisem). Realno je sve to moglo da se spakuje u 20, max 25h a ne ovako razvlacenje i reciklaza.
Igra ne zasluzuje 10 i 9.5 ocene, 9/10 je puna kapa. Ne bih se slozio da je ovo najbolja igra generacije.
Ali dobro, Sony je ispekao zanat stvaranje hajpa, tako da znam sta mi je ciniti ubuduce sa njihovim nahajpovanim naslovima...
Baldur je po meni najjači lik, onako prirodan, poput svakog skandinavca, a ono opet ume da iznenadi i to na samom početku...
Nego kako stojite sa otkljucavanjem svetova, je li neko uspeo sve da ih otključa?!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
![]()
Ja još nisam prešao celu igru, tek sam ubio oba brata i nastavio put ka Freyi, ali bih da istražujem malo ta ostrva i da probam da skupim sve šolje, maske, Rune I svuda mi fali, jedna-dve I ubih se tražeći ali nikako ne mogu, možda sa kasnijim razvojem priče i otkljucavanjem drugih svetova...Jesam sve osim Asgard, Vanaheim i Svartalfheim koji ne mogu da se otkljucaju. Ili ce biti u nekom DLC-u (mada sumnjam), ili najverovatnije u sledecem nastavku.
Meni je lepo legao GoW posle Witchera, ali Witcher sam igrao zadnjih dva meseca u više, ostali su mi samo neki Witcher kontrakti i neke side misije na Skelige.ma opusteno, i ja sam rekao vise neki svoj utisak 🙂. budan sam od juce pa ne znam ni sta gde pisem...
opusti se i uzivaj, koja je to igra koja nema propuste... ovo je sjajno... ja imam bas veliki problem da nadjem sta cu da odigram u zadnje vreme a za to je kriv najvise witcher.
zadnje brisanje je bilo FC5 posle 2 sata. FC4 eno ga stoji na steamu, takodje nisam spojio 3 sata igranja. da ne nabrajam sad, odoh jos malo u HZD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari