Mislim da je kamera u rangu srednje klase telefona, ali sam siguran da se kod ovog telefona, kamera softverski moze unaprediti da bude mnogo bolja. Portovana GCam aplikacija daje bolje slike od fabricke ali je zato fabricka aplikacija bolja kada je video zapis u pitanju. Nadam se da ce u sledecem azuriranju doci bolja aplikacija za kameru.Jel ima neki ozbiljniji test kamere? Nisam nešto video. Deluje mi da je telefon tu najtanji.
Vidiš na netu nema info o pixel 2 kameriZar nije na oba IMX362?
IMX378 je na Pikselu prve generacije?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Zar nije na oba IMX362?
IMX378 je na Pikselu prve generacije?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Za video - ima google photos stabilizaciju, i to odličnu
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
At launch, the phone had support for 4G VoLTE in one SIM slot, while the other SIM supported only 3G. This meant that dual 4G VoLTE was absent. Until 2018, smartphones had the ability to only have an active 4G VoLTE connection in one SIM slot, while the other SIM slot would be restricted to 3G (that is, both SIM slots could not simultaneously get 4G voice and data).
Danas je stigao novi apdejt![]()
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ne gcam nego gphotos koji ima opciju da stabilizuje gotov snimakNa Mi A1 nije mogao ništa da uradi, govorim za vreme v7 dok je A1 imao loš video i neko pištanje, kasnije su to sredili na v8. Zavisi i od telefona, ne pravi čuda na svim.
Ne gcam nego gphotos koji ima opciju da stabilizuje gotov snimak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari