Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Slażem se za bonbon, za EU, naročito sa nedeljnim dodacima je super i za kratke posete i za duža putovanja :)

Youtube u roamingu? E zivote... :)

Sent from my G3221 using Tapatalk

Ovo je free za one koji bi sada ionako potpisali, a nije visa cena.
Sa te strane (plus jos neke zemlje, koje ne podrzava Bonbon..) ga cine cak i boljim od Bombona.

Jedino mogucnost prekoracenja nije dobra uopce :(

:zgran: kakve su tek kupovine koje nisu pametne?!

Hteo da pogledam sadržaj i cenu neo paketa bez telefona ali mi ne uspeva, kao da su izostavili taj deo na sajtu. Tj ima taj deo, ali su ga skroz promenili i nema detaljnog opisa svakog paketa.

Poslednja izmena:
To je ono što je u promociji navedeno (bez uređaja): 999 / 1399 / 1799 / 2499 din.

Znači ukunuto je ono 12*999 dinara bilo koji paket prvih godinu dana.

Nije bas duhovito, ali ako te to zadovoljava, eto nasmejao sam se da ti ne propadne ovaj post.
Samo sam zapazio da MENI ne znaci nista kad ima bolja solucija, ali sam opet pustio mogucnost da takvima kao sto si ti i tebi slicni bolja opcija.
Sta te tu vredja rodjace?

Svrha posta i nije bila “duhovita”. Verovatno nisi ni skapirao poentu. Nebitno. Mene ne vređa ništa, ali mi idu na k... ljudi koji nekog drugog tretiraju kao maltene tupavca jer im zaboga ne odgovara nešto što i njima. Nekome je jednostavno dovoljno ovoliko neta u romingu i ne žele da menjaju svaki čas kartice. Žele da nose samo jedan svoj broj. Jel to znači da “ne znaju za bolje”?
Poenta čitave akcije ViP je da se ovim sada ozbiljno omogućava da ljudi budu dostupni u inostranstvu bez da jure lokalne kartice. Za operatora koji posluje u zemlji koja nije EU, ovo je super stvar. Tako nešto nisu imale i mnogo razvijenije zemlje EU dok nije ukinut roming.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svrha posta i nije bila “duhovita”. Verovatno nisi ni skapirao poentu. Nebitno. Mene ne vređa ništa, ali mi idu na k... ljudi koji nekog drugog tretiraju kao maltene tupavca jer im zaboga ne odgovara nešto što i njima. Nekome je jednostavno dovoljno ovoliko neta u romingu i ne žele da menjaju svaki čas kartice. Žele da nose samo jedan svoj broj. Jel to znači da “ne znaju za bolje”?
Poenta čitave akcije ViP je da se ovim sada ozbiljno omogućava da ljudi budu dostupni u inostranstvu bez da jure lokalne kartice. Za operatora koji posluje u zemlji koja nije EU, ovo je super stvar. Tako nešto nisu imale i mnogo razvijenije zemlje EU dok nije ukinut roming.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa sta ti je smesno u tvom postu, ako kazes da nije duhovit?
A ko tebe tretira kao tupavca? Mozda sam sebe, ja sam lepo u predhodna dva posta i naglasio cak i velikim slovima napisao da je meni ovo neinteresantno, a da je nekima sigurno OK.
A ti volis da vezbas rukopis izgleda, jer ama bas nista nema veze sa mojim postovima iako ih citiras.

Ima li neka pametna kupovina telefona u ponudi?

Kažu da mogu da pređem na ovo novo bez penala, pa da iskoristim priliku. Smanjim račun i dobijem data roaming gb.

Spustili su cenu za S9/S9 Plus. Mana je što nije dual sim.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    61.8 KB · Pregleda: 147
Popunio sam online sve za ovaj novi Neo sa 1 gb roaminga, pa šta bude. Ako ništa, biće manji račun.

Meni ne uspeva da se registrujem na Vip Online. Popunim sve, ali ne stize mail. Proveravao i spam.

Jesi li imao nalog od ranije ili si se sada registrovao?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Od ranije, otvorio 2016. kad sam uzimao S7.

Pojma nemam, svraticu do poslovnice, ali sam kontao da odradim OnLine zahtev zbog +1GB promocije...

@Ivan, zar prave uopste single-SIM za evropsko trziste?

Probao sam i sa zeninim brojem, e-mail, ali nece...

Nije loše ovo za roming, ali kao da ovi u vipu znaju nešto što mi ne znamo. Možda će se ukidanje rominga za Srbiju desiti brže nego što se mislilo.

Pisu da ce sutra da potpisu to za ukidanje roaminga za nas u EU, ali to ne znaci da ce odmah vaziti, vec predvidjaju ako se sutra potpise da ce najranije sve to biti realizovano za god dana, a moguce i vise.
Clanicama EU je za sve trebalo 10 godina, jasno je da ovde toliko nece biti cekanje, ali ja cenim za god-dve veoma moguce, cak vise mislim za dve.

Na samitu u Sofija bi trebalo da potpišu sporazum za ukidanje roaminga izmedju Srbije, CG, BiH i Albanije, a onda da se od EU traži izmena propisa koji se odnosi na ukidanje roaminga tako da se pored zemalja EU, uključe i zemlje iz ovog west-balkans-no-eu-countries sporazuma.

VIP zna da vec ima cene dogovorene sa operaterima u tim zemljama i mi ga ne kostamo nista dodatno.
To su mogli odavno, i oni i Telenor.

Tako je, to je samo prosirena informacija, ja nisam zeleo bas da obrazlazem sta i kako, vec sam samo poentu napisao.

U prevodu, mogli su jos pre par godina to da uvedu, ali su odlučili da šišaju korisnike...
I eto, sad će im to biti marketing priča kako "brinu o korisnicima", do njihove poslednje pare.
Sve su to prodavci magle

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Da li može neko da objasni koji je interes imao mts: da izbaci Mix XL / 100GB flat, uz obzir da svi operateri furaju fazon 1-2-3 GB per month?

Ljudi ima li neko problema sa mrezom. To mi se javlja vec par telefona u nazad. Z2, Alcatel Idol etc. SAda sam na P9lite i ako mi je mreza na 4g/9g/2g, precesto mi se desava da mi stigne poruka da sam imao propustene pozive. Znaci u pitanju je kao da sam nedostupan. TO mi se desava i kada sam u kuci,a telefon bukvalno u rukama ili da sam napolju. Znaci nema pravila. Sta mi je ciniti.

Da li može neko da objasni koji je interes imao mts: da izbaci Mix XL / 100GB flat, uz obzir da svi operateri furaju fazon 1-2-3 GB per month?

Ti ostali, kako ti kažeš što furaju fazon 1-2-3 GB imaju 100-150 GB za 1000-1500 dinara mesečno kroz kućni internet a MTS to nema.

Na samitu u Sofija bi trebalo da potpišu sporazum za ukidanje roaminga izmedju Srbije, CG, BiH i Albanije, a onda da se od EU traži izmena propisa koji se odnosi na ukidanje roaminga tako da se pored zemalja EU, uključe i zemlje iz ovog west-balkans-no-eu-countries sporazuma.
i (BJR) Makedonija, zar ne?

Da, valjda i Makedonija spada u tu našu grupu evropskih zemalja koje nisu u Evropi.

Vrh Dno