A gde ima spisak operatera za odredjenu zemlju?
I just got one word: woa! Ubise Bonbon![]()
[emoji1]Stavis BonBon karticu :d
Šta je to ESFEPretece me
Inace, ovde ispada da dobijas Neo4 za 999 ili su nesto lose formulisali
Daj ti meni 10x manje nego sto nudi Neo2, za 2x manje, rado... u stvari i 10% manje da kosta, rado
Ja ne znam gde cu sa GBA prosli mesec sam presao 50GB (od cega je <500MB za ostale appove, ostalo je za Speedtest). Sa druge strane... wifi 500GB
Od toga, ESFE je naravno najvise, sa >450GB, ali opet... a ja kuci ne koristim Chrome i ostalo nesto.
Uz to, onih +1 GB za online sklapanje ugovora važi samo do kraja maja.
Opet mi nije jasno zašto on troši GB?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Naravno da nije, stalno produzuju tu promociju.Ovo je sigurno istina ? To znači da bih uskoro morao da produzim ugovor![]()
Naleteo si na glupu i/ili nepismenu.Bio ja pre 2 nedelje da otkupim ceo ugovor, ostalo mi 5 meseci pa reko daj da sve platim. Odem ja u vip, reko ja ne bi prekidao ugovor ako imate neku ponudu. Naravno NEO paket 999din prvih 12 meseci a posle je 1400din taj neo4 koji sam ja hteo...Medjutim, posto sam otplatio 5 meseci ranije ovaj paket sto imam kaze ona meni da zbog toga cu morati zadnjih 5 meseci ovog novog ugovora placati 2400din. I ja reko sta imam ja od vaseg paketa onda? Znaci ugovorna obaveza neo4 paketa za mene bi bila ovako:
12meseci 999din pa 7 meseci 1400din pa 5 meseci 2400din... Znaci sta rade i zasto to je smesno! Sto je najgore pokazuju mi kao tih 5 meseci 2400din da je cena sa uredjajem, ja njima reko ljudi ne uzimam sa uredjajem nego samo tarifu, kaze ona nema veze ovako mora biti i tako ide.Reko hvala dovidjenja. Pitaju me zasto odlazim iz vipa nakon toliko godina, pa lepo, reko znate i sami da ljudi ne koriste minute toliko, sad sve ide preko neta a realno nemate nikakve ponude za net!
Otisao sam u telenor za 1200din imam 3x vise za ono sto meni treba!
Ovo je sigurno istina ? To znači da bih uskoro morao da produzim ugovor![]()
Trajanje promocije je do 30.06.2018. Još uvek nije, ali uskoro će biti dostupna i mogućnost rezervacije i promocija će moći da se iskoristi do kraja 2018. /Ivan
Da li i postojeci korisnici Neo imaju taj 1GB ili mora novi ugovor da se potpise?
Naravno da nije, stalno produzuju tu promociju.
Naleteo si na glupu i/ili nepismenu.
Ako si vec otplatio preostale pretplate (otkupio UO) onda bi imao 12x1000 + 12x1400
Ako nisi otplatio, vec prevremeno obnovio UO, imao bi 12x1000 + 17x1400 (+ verovatno 1 staru pretplatu kao penal zbog prevremene obnove)
Nema nista, ja pratim vec par meseci.Ima li neka pametna kupovina telefona u ponudi?
Kažu da mogu da pređem na ovo novo bez penala, pa da iskoristim priliku. Smanjim račun i dobijem data roaming gb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari