Vidis primer fotografija. Extra su.
Ja ću preći cim malo padne cena.
+1Tolika je razlika da mi ne trebaju dodatne informacije. Laik će reći da je velika razlika
Ivane sto si toliko strog [emoji4]
Jedno pitanje, kako da editujem prvi post jer cu morati uskoro da postavljam sve ono najvaznije vezano za RN5? Takodje, ima dosta ispravki jer su kinezi izmenili Global i China specifikacije u odnosu na prvu Pro tj. indijsku verziju...Na inicijativu članova, tema je pročišćena. Diskusiju o prodavcima telefona možete nastaviti u podforumu "Gde da kupim". Hvala.![]()
Od presudnog značaja mi je qc. Da qc nije izbačen, možda bih i razmislio, čisto hedonizma radi [emoji6] Nfc je zgodna tehnologija koju većina contemp. telefona podržava. Ja ga neću uzeti sigurno, samo zbog cam. Soc, dijagolana/ rezolucija, RAM/ROM i dolaze o obzir, ali ne osećam još uvek potrebu da prelazim sa RN3Pro, 1.2GB mi je konstantno free, batt. drži dobro i sve to na O 8.1,plus aplikacije koje koristim. Na sve to ni design me nije impresionirao, tako da se vozimo i dalje u RN3Pro. [emoji1303]Reci mi Dr.Cre zasto ti je od presudnog znacaja usb c port? Do juce svi koristili mikro usb a sad svi kao nema sanse da kupim telefon bez usb c porta. Da su stavili usb c verovatno bi izbacili 3.5mm ulaz za sluslaice kao na 6X.
....moj 5 Plus je za klasu iznad 4X sa kamerom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari