Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno ne znam sta da ti kazem?
Mene su zvali pre mese dana da pitaju koliko TV-a imam u stanu i da li mi treba neki dodatni uredjaj. Ja im rekao da imam jedan i da mi treba jos jedan ali da necu da placam nista dodatno. Tad su mi i rekli da imam pravo na 3 uredjaja bez dodatnih troskova. Juce zvali da pitaju da li sam kuci. Danas dosli i namestili.

P.S. Majstor koj je bio ,rekao mi je da do kraja godine treba ceo BG da digitalizuju. E sad ako je on mene slagao i ja sam tebe.
Ma to kod tebe i jeste ok, ja sam i očekivao takav scenario, nego danas slušam lika i ponavljam pitanje, totalno me zbunio. Nameravam da zovem call centar ili se prošetam do nekog drugog korisničkog centra.

Da budem iskren ovde pišem, jer ovde uvek razbistrim celu priču i dobijem konkretnije informacije.
Ovi u Delta city sure mi uvek davali konfuzije odgovore, pa se zato ponadah da mi ovi u Merkatoru mogu pomoći.

Sent from my Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam sta da ti kazem?
Mene su zvali pre mese dana da pitaju koliko TV-a imam u stanu i da li mi treba neki dodatni uredjaj. Ja im rekao da imam jedan i da mi treba jos jedan ali da necu da placam nista dodatno. Tad su mi i rekli da imam pravo na 3 uredjaja bez dodatnih troskova. Juce zvali da pitaju da li sam kuci. Danas dosli i namestili.

P.S. Majstor koj je bio ,rekao mi je da do kraja godine treba ceo BG da digitalizuju. E sad ako je on mene slagao i ja sam tebe.
A koji paket koristiš?

A koji je to risiver "3k", tako ga zovu iz CC, navodno on ima modem u sebi? Kakav je za osnovne stvari u odnosu na pds2100? Brži?

A koji je to risiver "3k", tako ga zovu iz CC, navodno on ima modem u sebi? Kakav je za osnovne stvari u odnosu na pds2100? Brži?

To ti je pds 3210 ili tako nesto, uglavno isti djavo osim sto ti ne treba lan kabl da bi imao TV unazad. SVe ostalo je isto, nije brzi samo je ogromna prednost ta sto se tice TV-a unazad. Al pazi da te ne navuku jer se taj uredaj doplacuje skoro 5k (jedokratno)

Jel to sa dodatnim uređajima samo kod vas u Bg-u ili to može i kod nas u Va da se dobije? Nama bi značilo premotavanje u još jednoj sobi. Čini mi se da su jedno vreme davali dodatni uređaj al su me posle totalno dezinformisali.

Bacila je svemir zeku

Za dodatni uređaj sa premotavanjem (PDS2100) traže 3000din doplate jednokratno.

Uz digitalizaciju se dobia besplatno do 3 uređaja bez doplate i pretplate ( cam modul ili d3 mini) i imaš samo sve digitalne kanale ali ne i napredne funkcije,ako hoćeš napredne funkcije to se i dalje plaća jednokratno 2900 dinara da dobiješ PDS 2100 ili 4900 da dobiješ PDS 3121,plus na to ima mesečna naknada od 290 dinara.Stim da korisnici Silver, Gold, Gold Extra,mogu besplatno bez naknade i mesečne pretplate na jednom televizoru da uzmu PDS 2100, a korisnici Gold Premium u okviru svog paketa mogu potpuno besplatno bez naknade i mesečne pretplate da koriste PDS 2100 na 2 televizora.

jel zna neko zasto su se stisli za upload,vidim da beogrid daje simetricne pakete,zad oni nisu pod sbb-om?

Овде је само питање када ће Беогрид да промени брзину, не да ли ће СББ да то уради.

Da li neko može da mi kaže zašto mi ponekad PS4Pro ne može da se poveže na PSN a ima interneta, čitao sam po forumima da taj ERROR WS-37397-9 izbacuje samo kada delim IP sa nekim kome je banovan nalog od Sony-ja. Uzeh stoga statičku IP za 700rsd otprilike i sve je radilo ok, a samo zbog toga sam uzeo statičku IP adresu i danas opet izbacuje ERROR i ne mogu da se povežem na PSN (PLAYSTATION NETWORK) i ne znam šta da radim?!
Ako nije do statičke IP neću onda sa plaćam bezveze ionako imam TRIO GOLD PREMIUM paket... Neko ko ima PS4 a korisnik je SBB interneta ili neko ko se malo bolje razume. Evo sada sam npr proverio da nije do mog naloga i povezao se uspešno preko mobilnog hotspota i sve je ok, što znači da je samo do internet veze. Kupio sam još jedan router kako bi proširio signal WiFi u kući i to sam kupio TP LINK WR1043ND i da li mogu da ga sada kada imam statičku IP povežem bežično sa ovim SBB Ubee modemom I kako?!
Hvala unapred ako neko zna odgovor...

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Jel jos nekom poskupeo Trio Gold paket za 300din ?

meni.. ja ih zvao i ulozio reklamaciju. cura iz helpdeska mi rekla da je verovatno greska i da ce verovatno biti ispravljeno. sutra zovem da poroverim da li su odobrili reklamaciju jer nema nikakav razlog za poskupljenje.

Nacuo sam da u nekim novim zgradama daju prvih 6 meseci gratis, a ne popust. Da li je to moguce? :D

To je ono 6 meseci za dinar.

Da li neko može da mi kaže zašto mi ponekad PS4Pro ne može da se poveže na PSN a ima interneta, čitao sam po forumima da taj ERROR WS-37397-9 izbacuje samo kada delim IP sa nekim kome je banovan nalog od Sony-ja. Uzeh stoga statičku IP za 700rsd otprilike i sve je radilo ok, a samo zbog toga sam uzeo statičku IP adresu i danas opet izbacuje ERROR i ne mogu da se povežem na PSN (PLAYSTATION NETWORK) i ne znam šta da radim?!
Mene ovde zanimaju 2 stvari:

1. Da li si ikada primetio takvu poruku kada ti radi Netflix ili Spotify preko PS4?

2. Može li ovo uz pritužbu ratelu da bude osnov za raskid ugovora, čak i kada se ne kupi statička adresa?

Jel imao neko mozda situaciju da je vezan ugovorom, a da treba da se seli?
Селидбу можеш да одрадиш без проблема. Радио ја прошле године. Отиђи до њих, или их назови и лако ћеш све ријешити.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Mene ovde zanimaju 2 stvari:

1. Da li si ikada primetio takvu poruku kada ti radi Netflix ili Spotify preko PS4?

2. Može li ovo uz pritužbu ratelu da bude osnov za raskid ugovora, čak i kada se ne kupi statička adresa?
Ne, nisam primetio nikada, Netflix radi ok, Spotify isto, HBO GO isto, ovo može da bude osnov za raskidanje ugovora jer sam ja tražio ovaj paket zbog brzine interneta, dobrog Pinga i sl, MTS sada ima kod mene optički net i zaista je previše da dajem skoro 6000rsd mesečno I da nmg da pristupim svom PSN nalogu, a to je ERROR koji se javlja retko i povlači se, kako se kaže na forumima, sa statičkom IP ne bi smeo nikada da se javi, pa evo javio se. Tako da ću da otkažem tu statičku IP adresu koliko danas putem maila uz prilog, tj screenshot sa PS4Pro...
Baš sam razočaran u SBB me i ne znam zašto se ovo sada javlja a do sada mi se nikada nije javljalo, ko zna koliko njih hakuju PSN naloge sa tih zajedničkih IP...

Baš sam razočaran u SBB me i ne znam zašto se ovo sada javlja a do sada mi se nikada nije javljalo, ko zna koliko njih hakuju PSN naloge sa tih zajedničkih IP...

Baš me zanima šta će da ti kaže napredna podrška. Javi nam.
A možda da smanjiš pretplatu za 1000 rsd a za tu razliku da uzmeš telenor kućni net, ili vip, kao backup varijantu?

Pa kako da smanjim. Tehnička podrška mi ništa nije rekla, odn rekla je da je sve učinjeno i da mogu samo restart modema, a tj routera da odrade ili da mi daju neki stari router njihov pa da se ja preko mog novog nekako povežem i tako promenim IP. Ne debelo me *****avaj, moram službeni mail da im pustim sa naznakama vođenja razgovora sa tehničkom službom...
Pa jel imao neko sličan problem?!

Селидбу можеш да одрадиш без проблема. Радио ја прошле године. Отиђи до њих, или их назови и лако ћеш све ријешити.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Ma selim se drugi grad, trazim stan, ne znam ni da li ce biti SBB-a gde idem. Interesuje me da li postoji neka vrsta razumevanja za takvu situaciju od strane SBB-a. Da mi ostane bar neki manji ugovor, ne moram da skroz otkazujem uslugu.

Ma selim se drugi grad, trazim stan, ne znam ni da li ce biti SBB-a gde idem. Interesuje me da li postoji neka vrsta razumevanja za takvu situaciju od strane SBB-a. Da mi ostane bar neki manji ugovor, ne moram da skroz otkazujem uslugu.
Na SBB forum se zalio lik jer se seli i tamo nema SBB.Posto ima aktivan ugovor oni su mu nudili Total TV ili da plati sve rate do kraja ugovora.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Na SBB forum se zalio lik jer se seli i tamo nema SBB.Posto ima aktivan ugovor oni su mu nudili Total TV ili da plati sve rate do kraja ugovora.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Ako na lokaciji gde se seli nema tehnickih mogucnosti za uslugu koju koristi i za koju je pod ugovornom obavezom u ovom slucaju SBB mora i duzan je da dopusti raskidanje ugovora bez placanja ikakvih penala od strane korisnika , ako to ne dozvole nek se zali Ratelu i drugim institucijama nadleznim za to .

Ima ona kp akcija i za trio i za duo 6m po dinar.. Ili 5 za duo..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ako na lokaciji gde se seli nema tehnickih mogucnosti za uslugu koju koristi i za koju je pod ugovornom obavezom u ovom slucaju SBB mora i duzan je da dopusti raskidanje ugovora bez placanja ikakvih penala od strane korisnika , ako to ne dozvole nek se zali Ratelu i drugim institucijama nadleznim za to .

Hvala na informaciji, provericu ovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno