Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

... Ti bese imas 50% popusta, ali imas i resenje na 100% OSI?

Da ja imam 50% popusta i 100% sam osi sa pravom na tnp (tudju negu i pomoc)... a onda dodje neki "pametnjakovic i mudrijas" pa mi kaze "blago tebi" imas popsut na internet i tv, uuuuu imas dobru penziju... :d
 
Kazi ti njemu da se menjate, pa da bude blago njemu :)
 
Svima sam rekao i oni sa barem malo mozga shvate (oni cestitiji se i zastide), oni sto su "ravna linija" ne umeju da shvate ni posle detaljnog objasnavanja i pripovedanja.
Uglavnom svi bi "privilegije" ali da ne trpe posledice...
 
Imam problema sa gubitkom paketa (poprilično se primećuje u igrama, streamovima). Slao mejl Vektoru oni kažu s naše strane je sve ok, i ona kreće ona njihova pričica "sve je, samo nije do nas". Do pre nedelju dana je sve bilo ok, ja sam čačkao nešto DNS (video sam neki novi kao ima bolji odziv). I baš tog dana je krenulo ovo da se dešava, pre toga mi je DNS bio podešen da se dobija automatski, ja sam vratio na to podešavanje čim sam video da nešto nije u redu ali ne pomaže, evo još uvek zeza.. Da li je moguće da sam ja sebi upropastio internet ili je to samo koincidencija? Jel postoji neko rešenje ako je do DNS-a? Bukvalno je sada isti kao pre nedelju dana. Packet loss se najviše primećuje uveče (kada je najveća gužva na netu), tako da je ipak možda do Vektora?

Isti problem kod mene. Nekim danima (kao sada) toliko krljavo radi da je kao da koristim 56k modem. Muci se da otvori bilo sta
 
Znači i dalje takvi problemi sa internetom....

Kad god se zagrejem da uzmem combo paket kod njih, shvatim da te priče i dalje važe.
 
Kako kome, meni radi odlično.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Znači i dalje takvi problemi sa internetom....

Kad god se zagrejem da uzmem combo paket kod njih, shvatim da te priče i dalje važe.

Nisu sve price iste za Vektor...licno, kod mene 21 BLOK nema nikakvih problema , sto kaze Bakara net radi odlicno, a i TV sa njim ;)
 
Ima li neko spisak analognih kanala, ili zna gde može da skine?
 
TNP nije obavezna, treba im neki zvanicni dokument iz PIO da je invalid i koje kategorije (ili stepen invaliditeta).
Cim nema TNP, znaci da nije 100%, dakle ako ima neki dokument onda dobija 30% popusta. Mozes da zamolis da akviziteri dodju da potpise u stanu.

izvinjavam se što kasnim sa odgovorom. našli smo joj kopiju rešenja o invalidnosti i ( 2. kategorija). otići ću u poslovnicu sa njenom l.k, čekom od penyije i fotokopijom rešenja.... pa se nadam popustu :) i, btw jel se ugovor potpisuje na neodređeno ili mora 2 god.?
 
Poslednja izmena:
izvinjavam se što kasnim sa odgovorom. našli smo joj kopiju rešenja o invalidnosti i ( 2. kategorija). otići ću u poslovnicu sa njenom l.k, čekom od penyije i fotokopijom rešenja.... pa se nadam popustu :) i, btw jel se ugovor potpisuje na neodređeno ili mora 2 god.?


na godinu dana.
slikaj sve mobilnim i posalji im na mail
 
bio do poslovnice
isfeminizirani dečko kaže" pa nema pravo vaša baka na popust, to ko prima samo tudju negu i pomoć"...nije hteo ni da gleda rešenje o invalidnosti, p. ček, l.k
 
Realno, II kategorija invalidnosti i nije nešto za šta bi trebalo davati popust. To su radno sposobni ljudi.

Stepen invaliditeta ne postoji. To je stepen telesnog oštećenja. Ceni se potpuno odvojeno od invalidske penzije i naknade za tnp.
 
ok...izgleda da si u pravu
ali,
nisam naveo info
da se na oca vodi ugovor koji je pre par dana istekao, i rekli su da ne može on da raskine a ja potpišem novi za ovih 50% popusta prvih 6 meseci.... sve u svemu pošto ja želim 100mb/s ponudili su maxi+ po punoj ceni, ili da na kombo 3 paket koji više ne postoji doplaćujem 700 din....
 
Realno, II kategorija invalidnosti i nije nešto za šta bi trebalo davati popust. To su radno sposobni ljudi.
Stepen invaliditeta ne postoji. To je stepen telesnog oštećenja. Ceni se potpuno odvojeno od invalidske penzije i naknade za tnp.
Nije tacno. Mislim, niti je 2. stepen radno sposoban obavezno, niti vazi da moraju biti radno nesposobni za RV popust.
RV daje popust 50% za 100% invaliditeta, ali ne moras biti u invalidskoj penziji uopste. A 30% za ostale. To su samo nesto pokusali da ih otkace!

Ugovor ide na DVE godine. POPUST vazi godinu dana, pa kroz godinu dana morate poslati opet resenje da bi se produzio popust.. to im je samo APP fora ako ne primetite da platite punu cenu, vi im isto resenje saljete, barem ko ima trajno.... totalni bezobrazluk.
 
To sa proverom i slanjem dokumentacije svake godine je radi muljanja od strane rodbine kojoj je osi umro, to je bilo i sa p.m. za osi, to rade cak i sa invalidninama pa su poceli proveravati na godinu ili kod RVI, MVI i CZR na 6m.
 
Pa onda neka je i ugovor na godinu, inace je opet, samo bezobrazluk.
 
Alfa, ja nisam ni napisao to što si ti komentarisao (da lice mora da bude radno nesposobno za popust kod rv). Jesam napisao da su lica sa II kategorijom invalidnosti radno sposobna, jer to i jesu. To su lica koja mogu da obavljaju svoj posao sa najmanje pola radnog vremena. Ta kategorija ni ne postoji već 15 godina, pa više nije ni bitno, uostalom...
 
Ja sam razumeo da jesi po ovome:
"II kategorija invalidnosti i nije nešto za šta bi trebalo davati popust" da se odnosilo na RV. Ali se inace slazem, popusti se umesto na primanja daju na neke odluke o stanju, ali *mjau**mjau**mjau*, ovo drugo je jos i proverivo kod nas, dok primanja i dalje polu-neprijavljena :(

Sta smatras II kat. invaliditeta?
 
Poslednja izmena:
A, to je samo moje mišljenje, ništa više.

Do izmene 2003. godine postojala je I kategorija (nesposobnost za svoj posao, invalidska penzija), II kategorija (sposobnost za dalji rad, ali sa najmanje pola radnog vremena) i III kategorija (sposobnost za dalji rad, ali na drugom, odgovarajućem radnom mestu).

Tih kategorija više nema, ali oni kojima su tada utvrđene i dalje izvode prava iz nje.
 
A, ne znam za to... trenutno ima vise kategorizacija. Za vid postoje barem 2 zvanicne (jedna iz same kategorizacije kod doktora, jedna za pausal kod prava za manjenje osnovice) - idu obratno!
Ja sam slucajno u 2. kategoriji u oba, ali jedna ide 1.-5., gde je 5. valjda slepo lice, a druga ide 1.-3., gde je 1. slepo lice ;)
 
Da, ali to je verovatno medicinska kategorizacija. Koliko sam razumeo, njima treba pravna. Možda grešim, pa bolje da ne širimo priču. Ne bih da nekoga zbunim, ili pogrešno informišem.
 
Moj savet vam je svima da zakazete sastanak sa direktorom i da tamo kazete probleme.
Ovaj covek Jeremic Dragan sto je moj slucaj razmotrio covek je resio sve za 10 minuta.
On covek ima kancelariju u SC i svaka pohvala

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
 
Meni je ugovorna obaveza istekla pre 4 meseca ...
Koliko sam shvatio, nije moguce izvuci im neki popust ili neke pogodnosti uz potpisivanje novog ugovora ?
 
Nemas potrebe za novim ugovorom. Novi ugovor sluzi najvise za akcije i da budu sigurni da ces ispostovati 12-24 mes. Ja imam samo ugovor koji sam potpisao prvi put pre ko zna koliko godina (regularni, bez popusta) i ove god sam dobio popust. Poslao sam slikana dokumenta na njihov mail i pustili su me. Imaju sva dokumenta i za god dana im posaljem na mail slikan papir od proslomescene penzije. Ljudi prosto je.

Licna karta clana porodice na koga se vodi stan/koji je potpisao ugovor.
Licna karta osobe sa inv
Resenje o stepenu
Resenje o tudjoj nezi/porodicnoj penziji

Meni je cak licna istekla 2009-te pa sam im uz tu bruku posalo sliku zdravstvene ...
 
Nazad
Vrh Dno