Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Prvi utisci dobri, telefon se ne greje, ekran, jako mala prednost ima MI5, imate dole rn5, gore MI5 cam sample.I što je još lepše, bez carine [emoji16]
Stigao je i onaj satić za trčanje i aluminijumska maska mi se ne dopada, bolja ova što se dobije uz telefon, velik je telefon ipak, nema šanse jednom rukom
Hvala, čak su me i poslušali i stavili na paket cellfone rn5a sa cenom 94$, išao sam na varijantu da platim oko 3000 carinu, ali umeju i da ovako lepo iznenade i ne naplate uopšte u svakom slučaj, ako ih praviš budalom pa staviš 30$ paket a uviju ga dobro, onda otvaraju paket i tu si ugasio [emoji38]
Imaš mnogo sreće meni su na svaki mob iz Kine naplatili PDV i carinu , nevezano od toga šta Kinez zalepi na kutiju i to BG carina
Možda ti ipak imaš nekog rođaka koji tamo radi
Napravi, molim te, poređenje sa Mi5 u noćnim uslovima, verujem da je tu razlika drastičnija.
Medjutim, sudeći po recenzijama, čini se da je stabilizacija videa fenomenalna i dosta bolja od Mi5.
Ipak na MI5 mora mnogo mirnija ruka, rn je zrnastiji što je loše u uslovima totalnog mraka, mrak je realniji u stvarnim uslovima na MI5 ali kao što vidite u nekim slučajevima rn5 pravi bolju sliku
Hvala, kod mene recenzija će bude, da li može da izdrži dan korišćenja u dual sim modu u realnim uslovima, dosta poziva, poruka, mail, internet, promena mrežnih stanica
A zasto si rekao telefon se ne greje? Mislim imao sam vise telefona i ni jedan se nije grejao osim ako ne igram neku igru na njemu, i nekad na 4g malo. Ili si mozda imao neki telefon koji se grejao u normalnom radu.
U sad vidim da MI5 ima SD820, ta generacija 8xx procesora do 820 pa cak i on su znali da se ugreju dosta. A dobro ovaj u RN5 je druga arhitektura procesora, to je ispravljeno sa novijim procesorima. Trenutno sam na sd808 ozloglasnenom procesoru i u normalnom radu se ne greje, ali zato u igrama se usija vec posle par minuta. 4G isto ume da ga zagreje povremeno.